Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Shikka napisał(a):Generalnie silny to STRONG...ale dla dziewczynki... ;) Na jaką literę to miot?/ Literka jest nieważna bo potem zostną ochrzczone przez dziadków . Chodzi o to że ja nawet szamaństwa się chwytam i nadaje imiona słabym aby je wzmocnić...Kurna - ja ...niedowiarek....To imiona na wzmocnienie a nie do rodowodu ;) Strong Girl będzie ok ;) madzia i medor napisał(a):Ja bym ją nazwała Bizneswoman:evil_lol::evil_lol: Żeby potem sprzedał swoje rodzeństwo? :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Pysia napisał(a): Żeby potem sprzedał swoje rodzeństwo? :evil_lol: Buhahahahaaaa:evil_lol::evil_lol: Quote
Shikka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Może FORTA...?? Fort to po włosku i francusku silna ;) Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Odmłodniałam a nie schudłam :eviltong: Możecie do mnie teraz mówić " Bobasku" :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Vectra napisał(a):Gdzie jest bobas :diabloti: Bobas budził Karola do roboty a potem napychał się czereśniami :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Pysia']Bobas budził Krola do roboty a potem napychał się czereśniami :eviltong: i napchał sie tymi czeresniami??? czesc Pysiu.... Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i napchał sie tymi czeresniami??? czesc Pysiu.... Czeresni jest tyle ze mogłabym pęknąć:evil_lol: Weszka widziała wczoraj ;) Objadamy drzewa a i tak nie widać że cokolwiek ubyło :multi: Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ale mi narobiłaś ochoty na czereśnie... nie dobry bobas:diabloti: Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale mi narobiłaś ochoty na czereśnie... nie dobry bobas:diabloti: Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Są słodziutkie i pyszne :loveu: Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ja też mam:eviltong: :eviltong: :eviltong: prawie czarne już są takie dojrzałe:loveu: pyyyyyyyyyycha:loveu: Quote
aga1215 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witaj Pysiu Moje kciukasydalej pracują ........ :kciuki: : btw- mnie tysz ubyło........:hmmmm: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 czes PYsiowa:diabloti: jakies nowe wiesci z frontu?? Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='bonita']Ja też mam:eviltong: :eviltong: :eviltong: prawie czarne już są takie dojrzałe:loveu: pyyyyyyyyyycha:loveu: Ja mam czerwoną odmiane :loveu: Dwa duze drzewa :loveu: Zrobiłam foty ale nie mam kiedy wstawić bo wczoraj wieczorej TZ naprawił kosiarke a już zarośliśmy trawą :cool1: Nie mogłam się doczekać kiedy Karol skończy robić basen i sama zaczęłam kosić ...Mam już skoszoną 1/5 podwórka :multi: I chyba nie mam siły na więcej :mdleje: Lawitowanie pomiędzy drzewkami które sama posadziłam mnie wykończyło :diabloti: Kosiarka jest duża, spalinowa i bez napędu.... Trzeba się napchać :roll: [quote name='aga1215']Witaj Pysiu Moje kciukasydalej pracują ........ :kciuki: : btw- mnie tysz ubyło........:hmmmm: Witaj :) Następna której resztka rozumu wypłynie :evil_lol: Kciukasy trzeba trzymać :kciuki: [quote name='dealer']czes PYsiowa:diabloti: jakies nowe wiesci z frontu?? Na razie cisza od rana. Ale brak wieści w tym przypadku to dobre wieści :multi: Wiecie...Śpię z telefonem. Jak dzwoni to odbieram błyskawicznie i od razu pytam co tam. .... Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Pysia napisał(a):Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Są słodziutkie i pyszne :loveu: bonita napisał(a):Ja też mam:eviltong: :eviltong: :eviltong: prawie czarne już są takie dojrzałe:loveu: pyyyyyyyyyycha:loveu: Nienawidzę Was:diabloti:KCW:loveu: Pysia napisał(a):Ja mam czerwoną odmiane :loveu: Dwa duze drzewa :loveu: Zrobiłam foty ale nie mam kiedy wstawić :multi::diabloti: Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 mmmmmmm czeresienki Pysiowate pyyyychaaaaaaaaaaaaa są najadłam sie wczoraj ich jak nie wiem co :loveu::multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 malawaszka napisał(a):mmmmmmm czeresienki Pysiowate pyyyychaaaaaaaaaaaaa są najadłam sie wczoraj ich jak nie wiem co :loveu::multi::multi::multi: Dzisiaj jest pełno dojrzałych pod ręką :loveu: Chodź babo - pojemy ;) Trzeba korzystać póki nie zjedzą ich szpaki :evil_lol: I sasiedzi nie poobrywają....Bo już sto osób pyta się czy będą mogli przyjść... Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Pysia napisał(a):Dzisiaj jest pełno dojrzałych pod ręką :loveu: Chodź babo - pojemy ;) Trzeba korzystać póki nie zjedzą ich szpaki :evil_lol: I sasiedzi nie poobrywają....Bo już sto osób pyta się czy będą mogli przyjść... nie moge :placz::placz::placz: dyżur Oliwkowy bez samochodu :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial]:multi:cześć czeresniowa panienko:p No to jak nie dzwonią tzn że wsio oki;)ale kciukaski tzrymam nadal;) [/FONT] Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='malawaszka']nie moge :placz::placz::placz: dyżur Oliwkowy bez samochodu :placz::placz::placz: Po burzy przyjedx ;) Mówię Ci - PYCHOTA:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:cześć czeresniowa panienko:p No to jak nie dzwonią tzn że wsio oki;)ale kciukaski tzrymam nadal;) [/FONT] SMSa dostałam ze nawet Big Uruz przybywa na wadze :multi: Tylko zielona spadła nawet z wagi :shake: Cholera a to duża i silna dziewczyna ....Trzymać za nia mocno bo jak do tej pory ( tfu tfu ) to Wasze kciuki czynią cuda :loveu: Zapomniałam napisać ze skosiłam 2/3 trawy i mnie wielka chmura i 15 kropli deszczu postraszyło .....Wrrrrrrrrrrrr...I na tym koniec...Chmura sobie poszła i wylazło słońce.... A miałam nadzieje że deszcz urtuje mnie od koszenia :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Pysia']Po burzy przyjedx ;) Mówię Ci - PYCHOTA:loveu: SMSa dostałam ze nawet Big Uruz przybywa na wadze :multi: Tylko zielona spadła nawet z wagi :shake: Cholera a to duża i silna dziewczyna ....Trzymać za nia mocno bo jak do tej pory ( tfu tfu ) to Wasze kciuki czynią cuda :loveu: to mocno i razem trzymamy.......:loveu: niech ta strongowa dziewczynka rosnie w sile....:loveu: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Pysia napisał(a):Witajcie :) Big Uruz jest silny i rozrabia :multi: Dzwoniła JUstynka :) Niepokoi ją Zielona i Biała. Krztusz się przy jedzeniu. Nie wiem czy nie pnikuje bo szczeniaki często się krztuszą jak doją :shake: Nadal potrzebne imie dla Zielonej. Żorżetka odpada ( wybacz Ewo ) bo to ma być imie silne i odstraszające.Jak jest Silna po angielsku? strongmenka... :cool1: cieszkam ze juz lepiej z maluchami, jednak nadal zaciskam kciuki... matko... skad ja mam wziac 2000 kciukow na wszystkie te potrzebujace psy.. a wy za klocka trzymajcie coby nie ushnal z tesknoty P.S. w czeresniach sarobale... szczegolnie w tych czerwonych i czarnych, w bialych tez ale w tych nie widac:cool1: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial]:razz:Pysiu ...trzymam i tzrymam ...... za Klocusia też .... ....trzymajta co by Ozzy też przestał mnie straszyć:diabloti: a na czerechy zrobiłas mi smaczka .......tyle ze Magda ma rację :razz:...w czereśniach są takie białe ...przystojne robalki:loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts