Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Shikka napisał(a):
Generalnie silny to STRONG...ale dla dziewczynki... ;)
Na jaką literę to miot?/

Literka jest nieważna bo potem zostną ochrzczone przez dziadków . Chodzi o to że ja nawet szamaństwa się chwytam i nadaje imiona słabym aby je wzmocnić...Kurna - ja ...niedowiarek....To imiona na wzmocnienie a nie do rodowodu ;)
Strong Girl będzie ok ;)

madzia i medor napisał(a):
Ja bym ją nazwała Bizneswoman:evil_lol::evil_lol:

Żeby potem sprzedał swoje rodzeństwo? :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i napchał sie tymi czeresniami???

czesc Pysiu....
Czeresni jest tyle ze mogłabym pęknąć:evil_lol: Weszka widziała wczoraj ;) Objadamy drzewa a i tak nie widać że cokolwiek ubyło :multi:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ale mi narobiłaś ochoty na czereśnie... nie dobry bobas:diabloti:

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Są słodziutkie i pyszne :loveu:

Posted

[quote name='bonita']Ja też mam:eviltong: :eviltong: :eviltong: prawie czarne już są takie dojrzałe:loveu: pyyyyyyyyyycha:loveu:
Ja mam czerwoną odmiane :loveu: Dwa duze drzewa :loveu: Zrobiłam foty ale nie mam kiedy wstawić bo wczoraj wieczorej TZ naprawił kosiarke a już zarośliśmy trawą :cool1: Nie mogłam się doczekać kiedy Karol skończy robić basen i sama zaczęłam kosić ...Mam już skoszoną 1/5 podwórka :multi: I chyba nie mam siły na więcej :mdleje: Lawitowanie pomiędzy drzewkami które sama posadziłam mnie wykończyło :diabloti: Kosiarka jest duża, spalinowa i bez napędu.... Trzeba się napchać :roll:

[quote name='aga1215']Witaj Pysiu
Moje kciukasydalej pracują ........ :kciuki: :
btw- mnie tysz ubyło........:hmmmm:
Witaj :)
Następna której resztka rozumu wypłynie :evil_lol:
Kciukasy trzeba trzymać :kciuki:

[quote name='dealer']czes PYsiowa:diabloti: jakies nowe wiesci z frontu??
Na razie cisza od rana. Ale brak wieści w tym przypadku to dobre wieści :multi:

Wiecie...Śpię z telefonem. Jak dzwoni to odbieram błyskawicznie i od razu pytam co tam. ....

Posted

Pysia napisał(a):
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Są słodziutkie i pyszne :loveu:

bonita napisał(a):
Ja też mam:eviltong: :eviltong: :eviltong: prawie czarne już są takie dojrzałe:loveu: pyyyyyyyyyycha:loveu:

Nienawidzę Was:diabloti:KCW:loveu:
Pysia napisał(a):
Ja mam czerwoną odmiane :loveu: Dwa duze drzewa :loveu: Zrobiłam foty ale nie mam kiedy wstawić

:multi::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
mmmmmmm czeresienki Pysiowate pyyyychaaaaaaaaaaaaa są najadłam sie wczoraj ich jak nie wiem co :loveu::multi::multi::multi:

Dzisiaj jest pełno dojrzałych pod ręką :loveu: Chodź babo - pojemy ;) Trzeba korzystać póki nie zjedzą ich szpaki :evil_lol: I sasiedzi nie poobrywają....Bo już sto osób pyta się czy będą mogli przyjść...

Posted

Pysia napisał(a):
Dzisiaj jest pełno dojrzałych pod ręką :loveu: Chodź babo - pojemy ;) Trzeba korzystać póki nie zjedzą ich szpaki :evil_lol: I sasiedzi nie poobrywają....Bo już sto osób pyta się czy będą mogli przyjść...

nie moge :placz::placz::placz: dyżur Oliwkowy bez samochodu :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']nie moge :placz::placz::placz: dyżur Oliwkowy bez samochodu :placz::placz::placz:
Po burzy przyjedx ;) Mówię Ci - PYCHOTA:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:cześć czeresniowa panienko:p
No to jak nie dzwonią tzn że wsio oki;)ale kciukaski tzrymam nadal;)
[/FONT]

SMSa dostałam ze nawet Big Uruz przybywa na wadze :multi: Tylko zielona spadła nawet z wagi :shake: Cholera a to duża i silna dziewczyna ....Trzymać za nia mocno bo jak do tej pory ( tfu tfu ) to Wasze kciuki czynią cuda :loveu:

Zapomniałam napisać ze skosiłam 2/3 trawy i mnie wielka chmura i 15 kropli deszczu postraszyło .....Wrrrrrrrrrrrr...I na tym koniec...Chmura sobie poszła i wylazło słońce.... A miałam nadzieje że deszcz urtuje mnie od koszenia :)

Posted

[quote name='Pysia']Po burzy przyjedx ;) Mówię Ci - PYCHOTA:loveu:

SMSa dostałam ze nawet Big Uruz przybywa na wadze :multi: Tylko zielona spadła nawet z wagi :shake: Cholera a to duża i silna dziewczyna ....Trzymać za nia mocno bo jak do tej pory ( tfu tfu ) to Wasze kciuki czynią cuda :loveu:

to mocno i razem trzymamy.......:loveu:
niech ta strongowa dziewczynka rosnie w sile....:loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie :)
Big Uruz jest silny i rozrabia :multi: Dzwoniła JUstynka :) Niepokoi ją Zielona i Biała. Krztusz się przy jedzeniu. Nie wiem czy nie pnikuje bo szczeniaki często się krztuszą jak doją :shake:
Nadal potrzebne imie dla Zielonej. Żorżetka odpada ( wybacz Ewo ) bo to ma być imie silne i odstraszające.Jak jest Silna po angielsku?

strongmenka... :cool1:

cieszkam ze juz lepiej z maluchami, jednak nadal zaciskam kciuki... matko... skad ja mam wziac 2000 kciukow na wszystkie te potrzebujace psy..

a wy za klocka trzymajcie coby nie ushnal z tesknoty

P.S.
w czeresniach sarobale... szczegolnie w tych czerwonych i czarnych, w bialych tez ale w tych nie widac:cool1:

Posted

[FONT=Arial]:razz:Pysiu ...trzymam i tzrymam ......
za Klocusia też ....
....trzymajta co by Ozzy też przestał mnie straszyć:diabloti:

a na czerechy zrobiłas mi smaczka .......tyle ze Magda ma rację :razz:...w czereśniach są takie białe ...przystojne robalki:loveu:
[/FONT]