clockwork Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Pysia'][SIZE=2]:evil_lol: Boziu boziu... I mój akrobata :loveu: Big Boy :loveu: [FONT=Arial]bez komentarza :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Pysia'] I mój akrobata :loveu: Big Boy :loveu: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Pysia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Pysiu, pozwól, że jeszcze kiedyś Ci to przypomnę;):evil_lol::evil_lol: Wymiękam:loveu: Nie przypomnisz :cool1: Bo inaczej będziesz mi wysyłać paczki do wariatkowa....A wtedy to se mozesz przypominać :evil_lol: Boziu boziu.... [quote name='kingilka']Boshe! Aż mnie..zatakło.. jaki cudny jest ten pies! Jeszcze takiego psa nie widziałam z tej rasy! A to nie są przypadkiem kochane wodołazki? :loveu: Polecam cofnięcie się kilka ( chyba 3-4 ) stron wstecz ....Niufy małe wyglądają inaczej.... [quote name='kingilka']A ile ona ich w miocie miała? 10... [quote name='kingilka']liczyć mi sie nie chce ( brakuje mi teraz edita, czemu go nie ma?) Hym....Ja bym z grzecznosci jednak przeczytała choć kilka stron wstecz ... Jestem po nieprzespanej nocy wiec dość nerwowa i drazliwa .... [quote name='malawaszka'] aaaaaaaaaa te łąpecki aaahhhhh :loveu: tfu tfu żeby nie zauroczyć :lol: Ma kawałek czerwonej kokardki specjalnie. A łapeczkie mnie powalają na kolana :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bez komentarza :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] To fakt! Tu komentarz nie jest potrzebny ;) [quote name='dbsst']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa No tak....Debe odjechała ....:evil_lol: I dalej małe bouvierki Vanessy i Homera Patrzcie jakie wstydliwe I... I następne Quote
Pegaza Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Będzie dobrze trzymam kciuki za mame i dzieciaki a szczególnie za te chucherko:thumbs: wysyłam pozytywne fluidy dla całej rodzinki bouvików Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i buziaki dla wsiech:loveu: a temu panu DUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: :crazyeye: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii piekneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu: czy bylam oryginalna Pysiu..czy jako ten mit?:diabloti: Quote
Pysia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Pegaza']Będzie dobrze trzymam kciuki za mame i dzieciaki a szczególnie za te chucherko:thumbs: wysyłam pozytywne fluidy dla całej rodzinki bouvików Och och jak ja Was kocham za te kciukasy :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i buziaki dla wsiech:loveu: a temu panu DUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Ten Pan dulda az miło :multi: Nie wytrzymałam...Zadzwoniłam zapytać się jak tam....:oops: Quote
Pysia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dealer'] :crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: :crazyeye: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii piekneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu: czy bylam oryginalna Pysiu..czy jako ten mit?:diabloti: Z powodu gał to ja bym Ci kochana radziła zbadać tarczyce a na to drugie polecam kardiologa :diabloti: Z mitami do psychiatry Cię zapraszam :evil_lol: Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Pysia napisał(a):Z powodu gał to ja bym Ci kochana radziła zbadać tarczyce a na to drugie polecam kardiologa :diabloti: Z mitami do psychiatry Cię zapraszam :evil_lol: i za to cie kocham moja droga Pysiu ze zawsze wskazesz mi wlasciwa droge.......................................do drzwi:diabloti: Quote
PIKA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 O masz :crazyeye: Wchodze do Galerii niuf ow a tu się bouviery rodzą :loveu: Quote
Vectra Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 o rany , jakie cudne to to :) Pysiu gratuluje i trzymam mocno kciuki by wszystkie maluchy były zdrowe wysyłam samą dobrą energię Quote
Pysia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 dealer napisał(a):i za to cie kocham moja droga Pysiu ze zawsze wskazesz mi wlasciwa droge.......................................do drzwi:diabloti: A bo Ty ciagle błądzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PIKA napisał(a):O masz :crazyeye: Wchodze do Galerii niuf ow a tu się bouviery rodzą :loveu: Babcia moja do mnie przyszła :multi::multi::multi: A ja mam tyle wieści ;) Zeberki się juz nie mnożą bo tata wywala jaka ale to co się namnożyło to zal im wydać :evil_lol: Bouviki malutkie śliczniutkie :loveu: Vectra napisał(a):o rany , jakie cudne to to :) Pysiu gratuluje i trzymam mocno kciuki by wszystkie maluchy były zdrowe wysyłam samą dobrą energię Zobaczysz jakie będą cudne jak urosną :loveu: Za energie okropnie dziękujemy :buzi: Przyda nam się :) TZ właśnie czysci basen i przygotowuje go do malowania ;) Ma nadzieje zdąrzyć do weekendu tylko nie wiem którego bo nie przewidział przerw na swoją prace :evil_lol: Kurcze już bym pobiegła do Wandzi.... Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Pysia napisał(a):Nie przypomnisz :cool1: Bo inaczej będziesz mi wysyłać paczki do wariatkowa....A wtedy to se mozesz przypominać :evil_lol: Boziu boziu.... Powiem tak - pożyjemy zobaczymy, a ja i tak wiem swoje:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Powiem tak - pożyjemy zobaczymy, a ja i tak wiem swoje:evil_lol::evil_lol: Mam Ci przypomnieć ze niedawno wyznałaś mi miłość? :diabloti: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Pysia']Och och jak ja Was kocham za te kciukasy :loveu: Ten Pan dulda az miło :multi: Nie wytrzymałam...Zadzwoniłam zapytać się jak tam....:oops:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:brawo Malutku :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 10 sztuk i kompletnie zmęczona Wandzia...I ciagle wychodzące łożyska....I fioletowy nie chcący jeść... TRZYMAJCIE KCIUKI !!! Nie chcę aby Justynka z Tomkiem też się wykończyli....Niech Wandzia dostanie mega pokarmu - plissssssssssssss losie :modla::modla::modla: Bo mi się wykończą homosapiensy :modla::modla::modla: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Pysia']10 sztuk i kompletnie zmęczona Wandzia...I ciagle wychodzące łożyska....I fioletowy nie chcący jeść... TRZYMAJCIE KCIUKI !!! Nie chcę aby Justynka z Tomkiem też się wykończyli....Niech Wandzia dostanie mega pokarmu - plissssssssssssss losie :modla::modla::modla: Bo mi się wykończą homosapiensy :modla::modla::modla: [FONT=Arial]kciukasy trzymane non stop.....cały czas i myśli przy wandziowych ludzieńkach i całej gromadce:loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 za pokarm :modla: za siły :modla: za maluchy :modla: Quote
Maga100 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Pysia']Darłam się jak durna już nie zwracając uwagi na uczucia trzech par oczów: " Słoneczko!! Ciocia cię kocha!! Teraz jak mi dałeś nadzieje to musisz zyć!! Musisz to zrobić dla mnie !! No dalej bo zaraz się rozryczę!!". A malec stwierdzając że ta wariatka przyprawi go o wstrząs mózgu zaczął wrzszczeć: " Zabierzcie mnie od tej wariatki ciotki Edyty!!". I wtedy wiedziałam że tą walke wygrałam JA!!! Na teraz koniec opowieści bo się poryczałam.... przestań, bo ja też :oops: :cool1: wszystkich zdjęć nie obejrzałam, blueconnect na wsi zabitej nie radzi sobie z taką ilością zdjęć na jednej stronie :placz: Quote
beria Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 To ja już fotek nie cytuję, ale za Okruszka :loveu: :loveu: :loveu: I jeszcze za apetyt fioletowego, za mega pokarm na 10 maluchów , za siły właścicieli i za zdrowie absolutnie wszystkich z akuszerką włącznie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Pysia']Mam Ci przypomnieć ze niedawno wyznałaś mi miłość? :diabloti: Ależ oczywiście, że pamiętam:multi::multi: (przy czym i tak wiem swoje:evil_lol: Za dużoooo pokarmu:kciuki: Quote
Paula Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Pysia']Trzecia o ile dobrze pamiętam wyskoczyła dziewczyka ;) A po niej...Prawie zaraz wyszedł maluszek. Miał kompletnie zsiniały język na wierzchu i wcale nie oddychał. Do tego był oblepiony zielonymi wodami. Poprostu upiorek nieżywy. Ale wiadomo że w zyciu poddawać się nie należy a spróbować zawsze trzeba...Więc zaczęłam reanimacje odsysając, masując, trzepiąc malcem dość brutalnie. I już miałam przestać bo kątem oka widziałam trzy pary oczów ( justynki, Tomka i Wandzi) wpatrzonych we mnie i nie chciałam im sprawiać przykrości znęcając się nad zwłokami kiedy poczułam jakby leciutkie poruszenie klatki piersiowej. Wiedziałam że to moze płyny albo moje pobożne życzenia mięszaja mi w głowie ale wiecie...Nie przestałam:shake: I znowu sztuczne oddychanie, masaż i brutalne trzepanie malcem z głową w dól. I kolejny raz wydawało mi się jakby ten zsiniały wywalony ozoreczek jakby się poruszył...Nie pamiętam czy cokolwiek mówiłam. Słyszałam cisze. Nawet Wandzia przestała dyszeć. I te trzy pary oczów...I nagle tak!!!! Teraz to nie zwidy!! Ruszył głową!! I wtedy zaczęłam z wzmozonymi siłami reanimować smarkacza!! Darłam się jak durna już nie zwracając uwagi na uczucia trzech par oczów: " Słoneczko!! Ciocia cię kocha!! Teraz jak mi dałeś nadzieje to musisz zyć!! Musisz to zrobić dla mnie !! No dalej bo zaraz się rozryczę!!". A malec stwierdzając że ta wariatka przyprawi go o wstrząs mózgu zaczął wrzszczeć: " Zabierzcie mnie od tej wariatki ciotki Edyty!!". I wtedy wiedziałam że tą walke wygrałam JA!!! Na teraz koniec opowieści bo się poryczałam.... Oryginalna nie będę, też się poryczałam, chlip :-( Pysiu :loveu: jesteś niesamowita :klacz: Trzymam kciuki za Big Boya i posyłam dobre myśli :loveu: I za Wandzię i wszystkie kreciki :loveu: Quote
olcha Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 I co i co? Fiolecik je? Big Boy też? Wandzia jak się miewa? Babcia z dziadkem nie omdleli ze stresu? Big Boy wygląda jak młoda Tequila...skoro ona dała radę na takich cienkich szczudłach to on musi! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='malawaszka'] aaaaaaaaaa te łąpecki aaahhhhh :loveu::loveu::loveu: tfu tfu żeby nie zauroczyć :lol: no wlasnie te cudaczne tylknie lapciunki...... sa przesliczne......:p Quote
Recommended Posts