Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia'][SIZE=2]:evil_lol:

Boziu boziu...

I mój akrobata :loveu: Big Boy :loveu:

[FONT=Arial]bez komentarza :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Pysiu, pozwól, że jeszcze kiedyś Ci to przypomnę;):evil_lol::evil_lol:

Wymiękam:loveu:

Nie przypomnisz :cool1: Bo inaczej będziesz mi wysyłać paczki do wariatkowa....A wtedy to se mozesz przypominać :evil_lol:
Boziu boziu....

[quote name='kingilka']Boshe!
Aż mnie..zatakło..
jaki cudny jest ten pies!
Jeszcze takiego psa nie widziałam z tej rasy!
A to nie są przypadkiem kochane wodołazki? :loveu:
Polecam cofnięcie się kilka ( chyba 3-4 ) stron wstecz ....Niufy małe wyglądają inaczej....

[quote name='kingilka']A ile ona ich w miocie miała?
10...

[quote name='kingilka']liczyć mi sie nie chce ( brakuje mi teraz edita, czemu go nie ma?)
Hym....Ja bym z grzecznosci jednak przeczytała choć kilka stron wstecz ...

Jestem po nieprzespanej nocy wiec dość nerwowa i drazliwa ....

[quote name='malawaszka']

aaaaaaaaaa te łąpecki aaahhhhh :loveu: tfu tfu żeby nie zauroczyć :lol:
Ma kawałek czerwonej kokardki specjalnie. A łapeczkie mnie powalają na kolana :loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bez komentarza :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT]
To fakt! Tu komentarz nie jest potrzebny ;)

[quote name='dbsst']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No tak....Debe odjechała ....:evil_lol:

I dalej małe bouvierki Vanessy i Homera

Patrzcie jakie wstydliwe

I...

I następne

Posted

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
i buziaki dla wsiech:loveu:

a temu panu DUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA:loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Posted

:crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: :crazyeye: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii piekneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu:

czy bylam oryginalna Pysiu..czy jako ten mit?:diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']Będzie dobrze trzymam kciuki za mame i dzieciaki a szczególnie za te chucherko:thumbs:
wysyłam pozytywne fluidy dla całej rodzinki bouvików

Och och jak ja Was kocham za te kciukasy :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
i buziaki dla wsiech:loveu:

a temu panu DUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA:loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Ten Pan dulda az miło :multi: Nie wytrzymałam...Zadzwoniłam zapytać się jak tam....:oops:

Posted

[quote name='dealer']

:crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: :crazyeye: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii piekneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu:

czy bylam oryginalna Pysiu..czy jako ten mit?:diabloti:
Z powodu gał to ja bym Ci kochana radziła zbadać tarczyce a na to drugie polecam kardiologa :diabloti: Z mitami do psychiatry Cię zapraszam :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Z powodu gał to ja bym Ci kochana radziła zbadać tarczyce a na to drugie polecam kardiologa :diabloti: Z mitami do psychiatry Cię zapraszam :evil_lol:

i za to cie kocham moja droga Pysiu ze zawsze wskazesz mi wlasciwa droge.......................................do drzwi:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
i za to cie kocham moja droga Pysiu ze zawsze wskazesz mi wlasciwa droge.......................................do drzwi:diabloti:

A bo Ty ciagle błądzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

PIKA napisał(a):
O masz :crazyeye:
Wchodze do Galerii niuf ow a tu się bouviery rodzą :loveu:

Babcia moja do mnie przyszła :multi::multi::multi: A ja mam tyle wieści ;) Zeberki się juz nie mnożą bo tata wywala jaka ale to co się namnożyło to zal im wydać :evil_lol:
Bouviki malutkie śliczniutkie :loveu:

Vectra napisał(a):
o rany , jakie cudne to to :)
Pysiu gratuluje i trzymam mocno kciuki by wszystkie maluchy były zdrowe
wysyłam samą dobrą energię

Zobaczysz jakie będą cudne jak urosną :loveu:
Za energie okropnie dziękujemy :buzi: Przyda nam się :)

TZ właśnie czysci basen i przygotowuje go do malowania ;) Ma nadzieje zdąrzyć do weekendu tylko nie wiem którego bo nie przewidział przerw na swoją prace :evil_lol:

Kurcze już bym pobiegła do Wandzi....

Posted

Pysia napisał(a):
Nie przypomnisz :cool1: Bo inaczej będziesz mi wysyłać paczki do wariatkowa....A wtedy to se mozesz przypominać :evil_lol:
Boziu boziu....

Powiem tak - pożyjemy zobaczymy, a ja i tak wiem swoje:evil_lol::evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Powiem tak - pożyjemy zobaczymy, a ja i tak wiem swoje:evil_lol::evil_lol:

Mam Ci przypomnieć ze niedawno wyznałaś mi miłość? :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Och och jak ja Was kocham za te kciukasy :loveu:

Ten Pan dulda az miło :multi: Nie wytrzymałam...Zadzwoniłam zapytać się jak tam....:oops:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:brawo Malutku :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

10 sztuk i kompletnie zmęczona Wandzia...I ciagle wychodzące łożyska....I fioletowy nie chcący jeść...
TRZYMAJCIE KCIUKI !!!
Nie chcę aby Justynka z Tomkiem też się wykończyli....Niech Wandzia dostanie mega pokarmu - plissssssssssssss losie :modla::modla::modla: Bo mi się wykończą homosapiensy :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Pysia']10 sztuk i kompletnie zmęczona Wandzia...I ciagle wychodzące łożyska....I fioletowy nie chcący jeść...
TRZYMAJCIE KCIUKI !!!
Nie chcę aby Justynka z Tomkiem też się wykończyli....Niech Wandzia dostanie mega pokarmu - plissssssssssssss losie :modla::modla::modla: Bo mi się wykończą homosapiensy :modla::modla::modla:
[FONT=Arial]kciukasy trzymane non stop.....cały czas i myśli przy wandziowych ludzieńkach i całej gromadce:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Pysia']Darłam się jak durna już nie zwracając uwagi na uczucia trzech par oczów: " Słoneczko!! Ciocia cię kocha!! Teraz jak mi dałeś nadzieje to musisz zyć!! Musisz to zrobić dla mnie !! No dalej bo zaraz się rozryczę!!". A malec stwierdzając że ta wariatka przyprawi go o wstrząs mózgu zaczął wrzszczeć: " Zabierzcie mnie od tej wariatki ciotki Edyty!!". I wtedy wiedziałam że tą walke wygrałam JA!!!
Na teraz koniec opowieści bo się poryczałam....

przestań, bo ja też :oops: :cool1:

wszystkich zdjęć nie obejrzałam, blueconnect na wsi zabitej nie radzi sobie z taką ilością zdjęć na jednej stronie :placz:

Posted

To ja już fotek nie cytuję, ale za Okruszka :loveu: :loveu: :loveu:
I jeszcze za apetyt fioletowego, za mega pokarm na 10 maluchów , za siły właścicieli i za zdrowie absolutnie wszystkich z akuszerką włącznie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Pysia']Mam Ci przypomnieć ze niedawno wyznałaś mi miłość? :diabloti:
Ależ oczywiście, że pamiętam:multi::multi: (przy czym i tak wiem swoje:evil_lol:

Za dużoooo pokarmu:kciuki:

Posted

[quote name='Pysia']Trzecia o ile dobrze pamiętam wyskoczyła dziewczyka ;) A po niej...Prawie zaraz wyszedł maluszek. Miał kompletnie zsiniały język na wierzchu i wcale nie oddychał. Do tego był oblepiony zielonymi wodami. Poprostu upiorek nieżywy. Ale wiadomo że w zyciu poddawać się nie należy a spróbować zawsze trzeba...Więc zaczęłam reanimacje odsysając, masując, trzepiąc malcem dość brutalnie. I już miałam przestać bo kątem oka widziałam trzy pary oczów ( justynki, Tomka i Wandzi) wpatrzonych we mnie i nie chciałam im sprawiać przykrości znęcając się nad zwłokami kiedy poczułam jakby leciutkie poruszenie klatki piersiowej. Wiedziałam że to moze płyny albo moje pobożne życzenia mięszaja mi w głowie ale wiecie...Nie przestałam:shake: I znowu sztuczne oddychanie, masaż i brutalne trzepanie malcem z głową w dól. I kolejny raz wydawało mi się jakby ten zsiniały wywalony ozoreczek jakby się poruszył...Nie pamiętam czy cokolwiek mówiłam. Słyszałam cisze. Nawet Wandzia przestała dyszeć. I te trzy pary oczów...I nagle tak!!!! Teraz to nie zwidy!! Ruszył głową!! I wtedy zaczęłam z wzmozonymi siłami reanimować smarkacza!! Darłam się jak durna już nie zwracając uwagi na uczucia trzech par oczów: " Słoneczko!! Ciocia cię kocha!! Teraz jak mi dałeś nadzieje to musisz zyć!! Musisz to zrobić dla mnie !! No dalej bo zaraz się rozryczę!!". A malec stwierdzając że ta wariatka przyprawi go o wstrząs mózgu zaczął wrzszczeć: " Zabierzcie mnie od tej wariatki ciotki Edyty!!". I wtedy wiedziałam że tą walke wygrałam JA!!!
Na teraz koniec opowieści bo się poryczałam....
Oryginalna nie będę, też się poryczałam, chlip :-( Pysiu :loveu: jesteś niesamowita :klacz:

Trzymam kciuki za Big Boya i posyłam dobre myśli :loveu: I za Wandzię i wszystkie kreciki :loveu:

Posted

I co i co? Fiolecik je? Big Boy też? Wandzia jak się miewa? Babcia z dziadkem nie omdleli ze stresu?

Big Boy wygląda jak młoda Tequila...skoro ona dała radę na takich cienkich szczudłach to on musi!