Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
To akurat jest dobra wiadomość :eviltong:

No to czego się boisz? :evil_lol:
Wiesz Ewentualnie wyjdą Ci Szelmy i to takie podwójne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
No to czego się boisz? :evil_lol:
Wiesz Ewentualnie wyjdą Ci Szelmy i to takie podwójne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:grab::eek2::flaming::mdleje::helo:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Pysiu ! Nie popadaj w przesadę ! :cool1:
Czy Ty widzisz, jakich środków przekazu użyłaś ???? :lol:

To wszystko moja wina, chyba źle działam na ludzi :shake: :evil_lol:

Posted

Pysiu ! Nie popadaj w przesadę ! :cool1:
Czy Ty widzisz, jakich środków przekazu użyłaś ???? :lol:

Widzę :razz: Są adekwatne do moich odczuć :diabloti: No...może z wyjątkiem tego ostatniego ale się nieco zagalopowałam a edytować się nie da :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Miotem? Za nic :diabloti: Jak po kochanej Zmorce takie Szelmy wyrosły tyo co będzie po Szelmie? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:shake::evil_lol:

To badanie hormonów było na darmo :razz: Nie będzie małych Szelm :cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
:buzi:

Bo to Behemot :evil_lol:
Fajny jest :loveu:

Wandzia od Justynki czyli bouvika jutro rodzi ;) Trzymajcie mocno kciuki za lekki poród i cudne, zdrowe maluszki :thumbs: Chociaz ja wiem że wsio budiet ok ;)
Swoją drogą to kompletnie nie rozumiem dlaczego Bouviery są tak rzadkie...To takie mądre i zrównoważone psy :loveu: Fakt - są ruchliwsze od niufów ale jak trzeba to potrafią sie doskonale zachować :loveu:

:kciuki::kciuki:

Posted

No właśnie :angryy: Dlaczego zabrali edycję ???

Bo furtki są teraz niemodne :evil_lol:

jo-jo napisał(a):
Bo chyba nas nie lubią :shake:

Od razu takie wielkie słowa ;)

Wyprowadzam się :cool1: Wyprowadzam się i tyle :razz: Nie wytrzymam tego :shake: Szelma zawsze chrapała a Zmorka ...mlaskał :roll: Teraz Szelma chrapie jak to on a Zmorka...Chrapie a w przerwach mlaska :shock:

Tak w ogóle to Zmorka ma schizy :shake: Chyba tęskni za dziećmi ...

Posted

beria napisał(a):
To badanie hormonów było na darmo :razz: Nie będzie małych Szelm :cool3:

Tym razem nie próbujemy :shake:

madzia i medor napisał(a):
:kciuki::kciuki:

Justynka pewnie dzisiaj już nie śpi :) Włączyła jej się opcja poniki ;)

Posted

beria napisał(a):
:calus: jeszcze doczekasz się stadka małych Szelm ;)

Vectra napisał(a):
:( nie bedzie małych Szelm :(

Nie tym razem :shake: Ale ze Szelma pachnąca jest co 140 dni średnio więc jeszcze w tym roku jak nam się uda ją ciut wyprostować to może będą małe Szelmy? Mam taka nadzieje....

Jestesmy patologiczną rodziną :razz: Karol właśnie złapał komara i chciał go wypuścić na dwór zamiast zabić :crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):

Jestesmy patologiczną rodziną :razz: Karol właśnie złapał komara i chciał go wypuścić na dwór zamiast zabić :crazyeye:

Buahahhaha to u mnie w domu też się dzieją takie patologie :lol:

Posted

Witaj Pysiu :multi: Udało mi się nadrobić :roll: Coś kiepsko mi to idzie po tej krótkiej przerwie od dogo ;) Pooglądałam foty wielgachnych maluchów (11kg :crazyeye: toż to gigant). Poczytałam o odjeździe reszty dziecków i tęsknocie Zmorki, łezka mnie się w oczku zakręciła :-( Askarys cudny :loveu: Zdrówka życzę :kciuki:

Posted

[quote name='Pysia']Nie tym razem :shake: Ale ze Szelma pachnąca jest co 140 dni średnio więc jeszcze w tym roku jak nam się uda ją ciut wyprostować to może będą małe Szelmy? Mam taka nadzieje....

czesc Pysiu,

no tak to ksiazkowy wrecz przyklad patologii......w rodzinie.....:cool1:

Posted

[quote name='olcha']Buahahhaha to u mnie w domu też się dzieją takie patologie :lol:
Kurcze ja zaczynam się martwić o moją rodzine :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:oj moja patologiczna matko ...musiałam to zajrzeć przed snem:p[/FONT]
Witaj moja córko! Czy patologia na Ciebie też się przeniosła?

[quote name='Vectra']u mnie wszystko co żywe przyleci , żywe nie wyleci , robaczki są killim :D
To ja kompletnie nie wiem z kim się zadaje :shake:
[quote name='paula_z']Witaj Pysiu :multi: Udało mi się nadrobić :roll: Coś kiepsko mi to idzie po tej krótkiej przerwie od dogo ;) Pooglądałam foty wielgachnych maluchów (11kg :crazyeye: toż to gigant). Poczytałam o odjeździe reszty dziecków i tęsknocie Zmorki, łezka mnie się w oczku zakręciła :-( Askarys cudny :loveu: Zdrówka życzę :kciuki:
Nie 11 tylko ponad bo nie mam wagi odpowiedniej....
Mnie tez się łezka kręci bo dziwnie cicho...

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pysiu,

no tak to ksiazkowy wrecz przyklad patologii......w rodzinie.....:cool1:
Pewnie...Pająki sa wywalane na dwór, komary i inne stwory ...

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Bo Ty to nienormalna jestes....a u Pysi tylko patologia.....reszta pewnie nie dokonca zbadana to nie wie.....:lol:
Zastanawiam się czy inni komary zabijają...
[quote name='bonita']Ja jestem z patologiami na ty:cool3: moja córcia Madzia od Medorka tyż:evil_lol:, nawet kleszczom życie ratuje:evil_lol:
No tak...Powinnm się tego spodziewać bo Ty moje dziecko ;)

Posted

Pegaza napisał(a):
Witaj Pysiu:p

ja zabijam przyznaje się:diabloti:

:crazyeye: I nie żal Ci ? :evil_lol: Bo nam żal ;) To też zywe stworzenie :loveu:

Idę kąpać Szelme ...Pachnie tak od cieczki że powala swoim zapachem na 2 metry :mdleje: Upał wzmaga zapach...Szampon mam - nawet litr koncentratu ;) Firma super...Cena tez :cool1: Jak po nim delej nie będziemy mogli ją głaskać bez spinacza na nosach to ja popełnie sepuku :cool3: Bo cieczka nadal trwa...Ale nie wytrzymam do końca :shake: Pogoda jest super to panienka wyschnie bez suszenia :multi:

Boszzzzzzzzzzz jak mnie potwornie boli ręka od wyczesywania :razz: Ona linieje....Zmorka też....Odciski mi się znowu odnawiają od grzebienia :roll: