Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:to zanuć im jeszcze ,,Kołysankę ''Krzysztofa Komedy:loveu:[/FONT] Chciałam wykopać głęboki dół w ziemi i je tam wrzucić ale pomyślałam sobie ze Behemot jeszcze się dokopie do jądra Ziemi i mi lawa na podwórku wypłynie :cool1: Postanowiłam wybudować komórke ale prace by potrwały za dłygo :shake: No to zaczęłam uprzątać szopke z narzędzi ale przypomniałam sobie że tam są kable od internetu :evil_lol: W kotłowni byłoby świetnie ale tam znowu pompa od wody i pralka.....Szkoda nawego sprzętu piorącego....Garaz...No wiecie - Pasikonik ;) Basen...To byłoby to gdyby nie odpływ wody dość....hym...szerki :razz: Jednym zdaniem: Skazana jestem na nie :-o Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia']Następne pomioty? NIGDY!! [FONT=Arial]nigdy nie mów nigdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w każdym bądź razie ja czekam :diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Chciałam wykopać głęboki dół w ziemi i je tam wrzucić ale pomyślałam sobie ze Behemot jeszcze się dokopie do jądra Ziemi i mi lawa na podwórku wypłynie :cool1: Postanowiłam wybudować komórke ale prace by potrwały za dłygo :shake: No to zaczęłam uprzątać szopke z narzędzi ale przypomniałam sobie że tam są kable od internetu :evil_lol: W kotłowni byłoby świetnie ale tam znowu pompa od wody i pralka.....Szkoda nawego sprzętu piorącego....Garaz...No wiecie - Pasikonik ;) Basen...To byłoby to gdyby nie odpływ wody dość....hym...szerki :razz: Jednym zdaniem: Skazana jestem na nie :-o juz niedlugo bedziesz skazana...:razz: i bedziesz szalec....z rozpaczy..... a miot C???? juz pewnie kombinujesz..czytalam:diabloti: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']juz niedlugo bedziesz skazana...:razz: i bedziesz szalec....z rozpaczy..... a miot C???? juz pewnie kombinujesz..czytalam:diabloti::multi::multi::multi:[FONT=Arial]tak tak ...miot C......Klockowa ....jak tym razem będziemy wracać do domu z Sarnowa ....bo myślę ze zabierzesz1/3 do Pysi:diabloti:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nigdy nie mów nigdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w każdym bądź razie ja czekam :diabloti:[/FONT] :cool1: [quote name='dealer']juz niedlugo bedziesz skazana...:razz: i bedziesz szalec....z rozpaczy..... a miot C???? juz pewnie kombinujesz..czytalam:diabloti: Opije sie z radości :diabloti: Kombinowałam....Dzisiaj musiałabym robić Szelmie progesteron....Nie wiem....Poprostu nie wiem :shake: Ona ma dość trudny charakter ....Tylko z jednego powodu bym ją dopuściła...Bo chcę mieć swoje dziecie a od Zmorki nie zostawię bo Szelma zje:cool1: Swojego dziecka nie zje raczej :roll: Mam tylko dziesjszy dzień do zastanowienia bo potem może byc już za późno ...A teraz pracuje nad nia treser który niejednego psa wyprowadził na prostą bo Karol przestał sobie z nią radzić. Poprawa jest ogromna ale na razie nie zamierzamy się na zapas cieszyć :roll: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[FONT=Arial]tak tak ...miot C......Klockowa ....jak tym razem będziemy wracać do domu z Sarnowa ....bo myślę ze zabierzesz1/3 do Pysi:diabloti:[/FONT] Wariatki :evil_lol: Myślisz ze Szelma byłaby taka skłonna pokazywać swoje dzieci jak Zmorka? :shake: Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a)::cool1: Opije sie z radości :diabloti: Kombinowałam....Dzisiaj musiałabym robić Szelmie progesteron....Nie wiem....Poprostu nie wiem :shake: Ona ma dość trudny charakter ....Tylko z jednego powodu bym ją dopuściła...Bo chcę mieć swoje dziecie a od Zmorki nie zostawię bo Szelma zje:cool1: Swojego dziecka nie zje raczej :roll: Mam tylko dziesjszy dzień do zastanowienia bo potem może byc już za późno ...A teraz pracuje nad nia treser który niejednego psa wyprowadził na prostą bo Karol przestał sobie z nią radzić. Poprawa jest ogromna ale na razie nie zamierzamy się na zapas cieszyć :roll: to ja ci tylko moge pomoc trzymajac kciuki....ale to ty najlepiej wiesz co dobre dla twoich piesow...;) Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia byłaś z Szelmą badać ten no jak mu tam , no te hormony ????? Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ....byłam widziałam jakiejsik wybielone psy......:razz::razz::razz: fajowe kulki:loveu::loveu::loveu: witaj Pysiu.sorry ze nie nadrobiłam ale mam zapieprz w pracy po same uszy więc wpadam tylko sie witać:-o Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[FONT=Arial]tak tak ...miot C......Klockowa ....jak tym razem będziemy wracać do domu z Sarnowa ....bo myślę ze zabierzesz1/3 do Pysi:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]noooo :roll: w Tychach my były :roll: może pojedziem przez Bielsko B.??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]noooo :roll: w Tychach my były :roll: może pojedziem przez Bielsko B.??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]:razz:taaa zawsze można wstąpić do Bonity -Kasi pomiziać boxie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia'] Może być ;) To się nazywa radość z pracy fizycznej :evil_lol: Ciut konsternacji I odreagowanie :evil_lol: Chwila wstydu .. Nastepny ucieszony :diabloti: cdn :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Padłam, aby powstać... i znowu paść:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Pysia']Behemot....właśnie uczył się pływać w...muszli ....:mdleje: Weźcie je ode mnie :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:taaa zawsze można wstąpić do Bonity -Kasi pomiziać boxie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]tak... Bonitko!! czekaj na nas- bedziemy wracać od miotu C to zajrzymy do ciebie ;)[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 :diabloti: [quote name='Pysia']Patrzcie jakie fajniaste doopki :loveu: doopki fajnie ujete.... A ten ciemniejszy ma taki wyraz twarzy jak Pelaska Magdy- wiecznie wkurzona...hihihiiii:diabloti: :diabloti: a tak wracajac do temtu to obie ralacje...z odjazdu trolikow sa cudne..widac ze dobrze mlodziez trafila..... a Ty je cudnie odchowalas babciu Pysiu......:loveu: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak... Bonitko!! czekaj na nas- bedziemy wracać od miotu C to zajrzymy do ciebie ;)[/FONT][FONT=Arial];)jakby co to mamy nr telefonu:evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Vectra']Pysia byłaś z Szelmą badać ten no jak mu tam , no te hormony ????? Był TZ. Jutro wynik. Ale nadal nie wiem.... [quote name='BeaC']....byłam widziałam jakiejsik wybielone psy......:razz: fajowe kulki:loveu: witaj Pysiu.sorry ze nie nadrobiłam ale mam zapieprz w pracy po same uszy więc wpadam tylko sie witać:-o Wybaczam....Ja też mam zapieprz na dodatek nie mam wody!! A Szelma po upałam+ cieczka wydziela taki zapach że można na 2 metry paść trupem!! Jutro też ma nie być wody ...:placz: Do tego grzebień szlag trafił :crazyeye: Od soboty go nie mam!! A Szelma linieje :shake: Zastrzele się zaraz :cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]noooo :roll: w Tychach my były :roll: może pojedziem przez Bielsko B.??? :evil_lol:[/FONT] Wy to kochacie zwiedzać :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:taaa zawsze można wstąpić do Bonity -Kasi pomiziać boxie:evil_lol:[/FONT] [quote name='madzia i medor']:evil_lol: Padłam, aby powstać... i znowu paść:evil_lol: Nie pij tyle...:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak... Bonitko!! czekaj na nas- bedziemy wracać od miotu C to zajrzymy do ciebie ;)[/FONT] Bonita ;) One na 100% będą u Ciebie albo u Hani :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti: a tak wracajac do temtu to obie ralacje...z odjazdu trolikow sa cudne..widac ze dobrze mlodziez trafila..... a Ty je cudnie odchowalas babciu Pysiu......:loveu: Tfu tfu aby nie zapeszać..... Co do odchowania to sama nie wiem :shake: Pomioty Szatana nic ponoć nie rusza :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)jakby co to mamy nr telefonu:evil_lol:[/FONT] Do Hani też zabierz ;) I do Magi, Vectry itd :evil_lol: Myślę że do Aggi tez :diabloti: Quote
aga1215 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='"Pysia"']Przymiarka????? znowu nie działają emoty, nie można cytować ani wklejać zdjęć - wszystko musiałam ręcznie...... buuuuuuuuuu.......... Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 aga1215 napisał(a):Przymiarka????? znowu nie działają emoty, nie można cytować ani wklejać zdjęć - wszystko musiałam ręcznie...... buuuuuuuuuu.......... Rzadna przymiarka!!!! My lubimy nadąrzać wzrokiem za psami ;) Vectra napisał(a):jak coś to ja nie mam telefonu :diabloti: Tak źle było? :diabloti: Bo mnie tylko nasikały do basenu :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ja już nie chce więcej psów , dzikich psów :diabloti: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):Ja już nie chce więcej psów , dzikich psów :diabloti: Nie gadaj że wskoczyły Ci na stól i nalały na kanape :crazyeye::diabloti::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Vectra']jak coś to ja nie mam telefonu :diabloti: znow sie przed kims ukrywasz????:razz: Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Nie gadaj że wskoczyły Ci na stól i nalały na kanape :crazyeye::diabloti::evil_lol: a bo to raz :shake: wczoraj Franek porwał fotel , bo mu piłka pod niego wpadła i postanowił sam sobie poradzić i odsunął od ściany fotel tylko tapicerka nie wytrzymała :mad: :diabloti: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):a bo to raz :shake: wczoraj Franek porwał fotel , bo mu piłka pod niego wpadła i postanowił sam sobie poradzić i odsunął od ściany fotel tylko tapicerka nie wytrzymała :mad: :diabloti: Buahahahahahahahahahahahaha zaraz padnę bo ja pisałam o Ali i Magdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahahahahahahahahaha zaraz padnę bo ja pisałam o Ali i Magdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie , nie one mi fotela nie porwały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts