Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:to zanuć im jeszcze ,,Kołysankę ''Krzysztofa Komedy:loveu:[/FONT]
Chciałam wykopać głęboki dół w ziemi i je tam wrzucić ale pomyślałam sobie ze Behemot jeszcze się dokopie do jądra Ziemi i mi lawa na podwórku wypłynie :cool1: Postanowiłam wybudować komórke ale prace by potrwały za dłygo :shake: No to zaczęłam uprzątać szopke z narzędzi ale przypomniałam sobie że tam są kable od internetu :evil_lol: W kotłowni byłoby świetnie ale tam znowu pompa od wody i pralka.....Szkoda nawego sprzętu piorącego....Garaz...No wiecie - Pasikonik ;) Basen...To byłoby to gdyby nie odpływ wody dość....hym...szerki :razz:
Jednym zdaniem: Skazana jestem na nie :-o

Posted

Pysia napisał(a):
Chciałam wykopać głęboki dół w ziemi i je tam wrzucić ale pomyślałam sobie ze Behemot jeszcze się dokopie do jądra Ziemi i mi lawa na podwórku wypłynie :cool1: Postanowiłam wybudować komórke ale prace by potrwały za dłygo :shake: No to zaczęłam uprzątać szopke z narzędzi ale przypomniałam sobie że tam są kable od internetu :evil_lol: W kotłowni byłoby świetnie ale tam znowu pompa od wody i pralka.....Szkoda nawego sprzętu piorącego....Garaz...No wiecie - Pasikonik ;) Basen...To byłoby to gdyby nie odpływ wody dość....hym...szerki :razz:
Jednym zdaniem: Skazana jestem na nie :-o

juz niedlugo bedziesz skazana...:razz: i bedziesz szalec....z rozpaczy.....

a miot C???? juz pewnie kombinujesz..czytalam:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']juz niedlugo bedziesz skazana...:razz: i bedziesz szalec....z rozpaczy.....

a miot C???? juz pewnie kombinujesz..czytalam:diabloti::multi::multi::multi:[FONT=Arial]tak tak ...miot C......Klockowa ....jak tym razem będziemy wracać do domu z Sarnowa ....bo myślę ze zabierzesz1/3 do Pysi:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nigdy nie mów nigdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
w każdym bądź razie ja czekam :diabloti:
[/FONT]
:cool1:

[quote name='dealer']juz niedlugo bedziesz skazana...:razz: i bedziesz szalec....z rozpaczy.....

a miot C???? juz pewnie kombinujesz..czytalam:diabloti:
Opije sie z radości :diabloti:
Kombinowałam....Dzisiaj musiałabym robić Szelmie progesteron....Nie wiem....Poprostu nie wiem :shake: Ona ma dość trudny charakter ....Tylko z jednego powodu bym ją dopuściła...Bo chcę mieć swoje dziecie a od Zmorki nie zostawię bo Szelma zje:cool1: Swojego dziecka nie zje raczej :roll: Mam tylko dziesjszy dzień do zastanowienia bo potem może byc już za późno ...A teraz pracuje nad nia treser który niejednego psa wyprowadził na prostą bo Karol przestał sobie z nią radzić. Poprawa jest ogromna ale na razie nie zamierzamy się na zapas cieszyć :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[FONT=Arial]tak tak ...miot C......Klockowa ....jak tym razem będziemy wracać do domu z Sarnowa ....bo myślę ze zabierzesz1/3 do Pysi:diabloti:[/FONT]
Wariatki :evil_lol: Myślisz ze Szelma byłaby taka skłonna pokazywać swoje dzieci jak Zmorka? :shake:

Posted

Pysia napisał(a):
:cool1:

Opije sie z radości :diabloti:
Kombinowałam....Dzisiaj musiałabym robić Szelmie progesteron....Nie wiem....Poprostu nie wiem :shake: Ona ma dość trudny charakter ....Tylko z jednego powodu bym ją dopuściła...Bo chcę mieć swoje dziecie a od Zmorki nie zostawię bo Szelma zje:cool1: Swojego dziecka nie zje raczej :roll: Mam tylko dziesjszy dzień do zastanowienia bo potem może byc już za późno ...A teraz pracuje nad nia treser który niejednego psa wyprowadził na prostą bo Karol przestał sobie z nią radzić. Poprawa jest ogromna ale na razie nie zamierzamy się na zapas cieszyć :roll:

to ja ci tylko moge pomoc trzymajac kciuki....ale to ty najlepiej wiesz co dobre dla twoich piesow...;)

Posted

....byłam
widziałam jakiejsik wybielone psy......:razz::razz::razz:

fajowe kulki:loveu::loveu::loveu:

witaj Pysiu.sorry ze nie nadrobiłam ale mam zapieprz w pracy po same uszy więc wpadam tylko sie witać:-o

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[FONT=Arial]tak tak ...miot C......Klockowa ....jak tym razem będziemy wracać do domu z Sarnowa ....bo myślę ze zabierzesz1/3 do Pysi:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]noooo :roll: w Tychach my były :roll: może pojedziem przez Bielsko B.??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]noooo :roll: w Tychach my były :roll: może pojedziem przez Bielsko B.??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]:razz:taaa zawsze można wstąpić do Bonity -Kasi pomiziać boxie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Pysia']
Może być ;)

To się nazywa radość z pracy fizycznej :evil_lol:

Ciut konsternacji

I odreagowanie :evil_lol:

Chwila wstydu ..

Nastepny ucieszony :diabloti:

cdn
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Padłam, aby powstać... i znowu paść:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Pysia']Behemot....właśnie uczył się pływać w...muszli ....:mdleje:
Weźcie je ode mnie :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:taaa zawsze można wstąpić do Bonity -Kasi pomiziać boxie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]tak... Bonitko!! czekaj na nas- bedziemy wracać od miotu C to zajrzymy do ciebie ;)[/FONT]

Posted

:diabloti: [quote name='Pysia']Patrzcie jakie fajniaste doopki :loveu:

doopki fajnie ujete....

A ten ciemniejszy ma taki wyraz twarzy jak Pelaska Magdy- wiecznie wkurzona...hihihiiii:diabloti: :diabloti:

a tak wracajac do temtu to obie ralacje...z odjazdu trolikow sa cudne..widac ze dobrze mlodziez trafila.....

a Ty je cudnie odchowalas babciu Pysiu......:loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak... Bonitko!! czekaj na nas- bedziemy wracać od miotu C to zajrzymy do ciebie ;)[/FONT][FONT=Arial];)jakby co to mamy nr telefonu:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Pysia byłaś z Szelmą badać ten no jak mu tam , no te hormony ?????
Był TZ. Jutro wynik. Ale nadal nie wiem....

[quote name='BeaC']....byłam
widziałam jakiejsik wybielone psy......:razz:

fajowe kulki:loveu:

witaj Pysiu.sorry ze nie nadrobiłam ale mam zapieprz w pracy po same uszy więc wpadam tylko sie witać:-o

Wybaczam....Ja też mam zapieprz na dodatek nie mam wody!! A Szelma po upałam+ cieczka wydziela taki zapach że można na 2 metry paść trupem!! Jutro też ma nie być wody ...:placz: Do tego grzebień szlag trafił :crazyeye: Od soboty go nie mam!! A Szelma linieje :shake: Zastrzele się zaraz :cool1:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]noooo :roll: w Tychach my były :roll: może pojedziem przez Bielsko B.??? :evil_lol:[/FONT]
Wy to kochacie zwiedzać :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:taaa zawsze można wstąpić do Bonity -Kasi pomiziać boxie:evil_lol:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']:evil_lol: Padłam, aby powstać... i znowu paść:evil_lol:
Nie pij tyle...:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak... Bonitko!! czekaj na nas- bedziemy wracać od miotu C to zajrzymy do ciebie ;)[/FONT]
Bonita ;) One na 100% będą u Ciebie albo u Hani :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti:

a tak wracajac do temtu to obie ralacje...z odjazdu trolikow sa cudne..widac ze dobrze mlodziez trafila.....

a Ty je cudnie odchowalas babciu Pysiu......:loveu:
Tfu tfu aby nie zapeszać.....
Co do odchowania to sama nie wiem :shake: Pomioty Szatana nic ponoć nie rusza :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)jakby co to mamy nr telefonu:evil_lol:[/FONT]
Do Hani też zabierz ;) I do Magi, Vectry itd :evil_lol: Myślę że do Aggi tez :diabloti:

Posted

[quote name='"Pysia"']Przymiarka????? znowu nie działają emoty, nie można cytować ani wklejać zdjęć - wszystko musiałam ręcznie...... buuuuuuuuuu..........

Posted

aga1215 napisał(a):
Przymiarka????? znowu nie działają emoty, nie można cytować ani wklejać zdjęć - wszystko musiałam ręcznie...... buuuuuuuuuu..........

Rzadna przymiarka!!!! My lubimy nadąrzać wzrokiem za psami ;)

Vectra napisał(a):
jak coś to ja nie mam telefonu :diabloti:

Tak źle było? :diabloti: Bo mnie tylko nasikały do basenu :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Ja już nie chce więcej psów , dzikich psów :diabloti:

Nie gadaj że wskoczyły Ci na stól i nalały na kanape :crazyeye::diabloti::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie gadaj że wskoczyły Ci na stól i nalały na kanape :crazyeye::diabloti::evil_lol:

a bo to raz :shake: wczoraj Franek porwał fotel , bo mu piłka pod niego wpadła i postanowił sam sobie poradzić i odsunął od ściany fotel tylko tapicerka nie wytrzymała :mad: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
a bo to raz :shake: wczoraj Franek porwał fotel , bo mu piłka pod niego wpadła i postanowił sam sobie poradzić i odsunął od ściany fotel tylko tapicerka nie wytrzymała :mad: :diabloti:

Buahahahahahahahahahahahaha zaraz padnę bo ja pisałam o Ali i Magdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahahahahahahahahahaha zaraz padnę bo ja pisałam o Ali i Magdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie , nie one mi fotela nie porwały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: