Vectra Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Pysiu ,a dlaczego Ty trzaskasz niufkom po ślepiach fleszem ? na dworzu Quote
aga1215 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witaj Pysiu:multi: cudne - nie masz więcej????????? Quote
*Ania...Niuf* Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dobry wieczór Pysiu:loveu: ale maluchy są śliczne :loveu: a jak wyrosły:-o buziaki dla piesów i ludzkiej rodzinki:loveu: a co słychać u cioci Szelmy bo coś dawno jej tu nie było:cool3: Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 witaj Pysiu:loveu: ...jestem w szoku....toz Trole rosna na potege.....mordziaki slodkie:loveu: Quote
Pysia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Vectra']Pysiu ,a dlaczego Ty trzaskasz niufkom po ślepiach fleszem ? na dworzu Nie trzaskam :shake: [quote name='aga1215']Witaj Pysiu:multi: cudne - nie masz więcej????????? Witaj :multi: Mam ale Karol mnie zgania z kompa ... [quote name='*Ania...Niuf*']Dobry wieczór Pysiu:loveu: ale maluchy są śliczne :loveu: a jak wyrosły:-o buziaki dla piesów i ludzkiej rodzinki:loveu: a co słychać u cioci Szelmy bo coś dawno jej tu nie było:cool3: Dziękujemy :loveu: Ciocia Szelma to Szelma i tyle ... Masz ją z jej ostatnich dni przed fochami I ostatnie przytulanki ... [quote name='dealer']witaj Pysiu:loveu: ...jestem w szoku....toz Trole rosna na potege.....mordziaki slodkie:loveu: Bo to są Trole ;) Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowskie [/FONT] Quote
Vectra Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Pysia napisał(a):Nie trzaskam :shake: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Pysia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowskie [/FONT] Jego siostry to banda zwariowanych bab i on rodzynek jest biedny ;) [quote name='Vectra']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: A se strzelaj minki :) Mam ustawiony długi czas naświetlania gdy robię wprost na niufka fotke :eviltong: Jak się niufek ruszy to po fotce...Dlatego tak mało jest fot wprost.....:eviltong: Quote
Pysia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Gdyby ktoś zapomniał jak wygląda mój syn/brat to przypominam ;) A to nasz gość specjalny ;) I clematis :loveu: I srebrny deszcz Quote
Pysia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A teraz śpiochy kilka fotek robionych przez Weszke :p Szukam siana Znalazłam Jak widać Pysia nas nie karmi:roll: Musimy sobie sami radzić :shake: Tfu!! Niedobre!! Ide poszukać czegos lepszego ;) Jest!! Mama!! Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pychotka [/FONT] Quote
Vectra Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Pysiu ,ale ja nie piszę że niufki są poruszine tylko pytam dlaczego robisz foty z fleszem jak jest ładne pogoda i jest widno i jest słoneczko .... akurat jak wygląda czarny pies focony z fleszem to wim ;) fajne te maluchy :) szkoda że tak szybko czas leci ...... Quote
Paula Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ała :turn-l:Jaka mina Behemocia :grin: :D :loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial];)cze moja pocieszko ....już mi lepiej:loveu:[/FONT] Quote
Pysia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pychotka [/FONT] Chyba nie do końca bo wypluła potem :evil_lol: [quote name='Vectra']Pysiu ,ale ja nie piszę że niufki są poruszine tylko pytam dlaczego robisz foty z fleszem jak jest ładne pogoda i jest widno i jest słoneczko .... akurat jak wygląda czarny pies focony z fleszem to wim ;) fajne te maluchy :) szkoda że tak szybko czas leci ...... Ja tam nie wiem jak wyglądają :) Wiem ze muszę się napocić jak szalona i przestawiać ciagle aparat ....Ale zaczynam robic foty na manualu !!!! Chyba jestem z siebie dumna :multi: [quote name='paula_z'] Ała :turn-l:Jaka mina Behemocia :grin: :D :loveu: Najczęściej jak są fajne sceny to aparat jest w domu :placz: Obok robi firma remont i sąsiedzi prosili żebym nic nawet na chwile nie zostawiała na dworze bo nie znają ludzi:roll: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)cze moja pocieszko ....już mi lepiej:loveu:[/FONT] Bardzo mnie to cieszy :multi: Nos do góry i uśmiech na twarzy bo życie jest zbyt krótkie aby się zamartwiać ;) Quote
Pysia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='AlKil'] Bidulek...:evil_lol: Witaj Edytko!!! Witaj Ewciu !!! Te baby go wykończą :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Pysia']A teraz śpiochy kilka fotek robionych przez Weszke :p Szukam siana nalazłam Jak widać Pysia nas nie karmi:roll: Musimy sobie sami radzić :shake: Tfu!! Niedobre!! Pysiu... jakie one sa słodkie te robaki ... normalnie extracacy......:loveu: bardzo mi sie podobały foty zrzucania dziadka z hamaka....... sa cudne....:loveu: a na te d:loveu: wa duze ludzkie robale co weszły do Twojego basenu trzeba było siatke narzucic i miałabys darmowa sile robocza........:diabloti: :cool1: Quote
Pegaza Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witam:lol: jakie te trole są juz ogromne:crazyeye: a tu język nam pokazuje:eviltong: Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]cześć Edytko!!! :multi::multi::multi: zaś jestem :multi: :multi: :multi: część nadrobiłam, widziałam zdjęcia ... te kiedy wygnałaś nas do basenu :cool1: i inne też... całuję mocno trolęta i was tyż :loveu:[/FONT] Quote
Pysia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu... jakie one sa słodkie te robaki ... normalnie extracacy......:loveu: bardzo mi sie podobały foty zrzucania dziadka z hamaka....... sa cudne....:loveu: a na te d:loveu: wa duze ludzkie robale co weszły do Twojego basenu trzeba było siatke narzucic i miałabys darmowa sile robocza........:diabloti: :cool1: Kurna nie pomyślałam:placz: [quote name='anetta']No ladnie :roll: :o :nono: Przecież to grzeczniutkie niufki :diabloti: [quote name='Pegaza']Witam:lol: jakie te trole są juz ogromne:crazyeye: a tu język nam pokazuje:eviltong: Typowe dla moich aniołków:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć Edytko!!! :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]zaś jestem :multi: :multi: :multi: [/FONT] [FONT=Arial]część nadrobiłam, widziałam zdjęcia ... te kiedy wygnałaś nas do basenu :cool1: i inne też... [/FONT] [FONT=Arial]całuję mocno trolęta i was tyż :loveu:[/FONT] Cześć Magdziu :diabloti: Basen na Was czeka ;) Trzeba wywalić gruz :evil_lol: Okropnie parno i gorąco ....Trole odmawiają jedzenia :shake: Quote
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 halooooo :razz: to ja to ja to ja robiłam te najpiękniejsze foteczki z siankiem :loveu::loveu::loveu: cześć Pysiu :p czy mogę Cię w środę nawiedzić z Oliwkową??? :diabloti: Quote
AlKil Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 malawaszka napisał(a):halooooo :razz: to ja to ja to ja robiłam te najpiękniejsze foteczki z siankiem :loveu::loveu::loveu: Waszka, Ty to masz talent...:B-fly: Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 AlKil napisał(a):Waszka, Ty to masz talent...:B-fly: czekaj , jeszcze chwila i będziesz pstrykać podobne fotki z tym że zamiast siana Ballada będzie trzymać kudełki Killera w pysiu :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts