malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 o żesz Szelma mamusią zechciała być :mad: a jak był jej czas to nie łaska było???? :razz: Quote
Pysia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 aga1215 napisał(a):stawiam na jeże! :multi: absolutnie :multi: sprawdź, czy igły im nie wystają :evil_lol: Witaj Pysiu! :lol: Chyba że się zagniexdziły w pokoju w domu :cool3: paula_z napisał(a):Hahahaha :roflt: Witaj Pysia :p A to Szelma ;) Trzymam :kciuki: za miot C :razz: Trzymaj mocno bo jeszcze są Trole a już bym chciała następne ;) malawaszka napisał(a):o żesz Szelma mamusią zechciała być :mad: a jak był jej czas to nie łaska było???? :razz: To samo jej powiedziałam :cool1: Ma ostatnią szanse w tym roku się wykazać :cool1: Fotek mam sporo ale idę spać ...Padam a wstaję o 6 rano aby nakarmić Trole ;) Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ...........he he he niezła szelma z tej Szelmy:diabloti: witaj Pysiowata:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 czesc Pysiu... no faktycznie chyba w Szelmie obcja-matka sie wlaczyła...tylko patrzec jak bedzie cieczka i chec do miecia:p dzieciaszkow......znow nie pospisz... Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :multi::multi::multi:cze Pysiu ...co mi sie golić każe:eviltong: Quote
Anja33 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ja nie jestem cierpliwa tylko mnie wciungło:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
bouvik Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj Pysiu!!:lol: Jednak Szelmusia ma jakieś instynkta;) Niech się franczeska postara to będę przychodzić do ciebia miziać kolejne BlackObsessiony:razz::evil_lol: Wymiziaj ode mnie Trolowe bestyje!!:lol::loveu: Fotki kici? Na razie nie mam żadnych ale już jestem umówiona na sesyjkę foto, mam tylko nadzieję, że zdąże zanim moje Bouvierzyska wezmą sprawy w swoje ząbki:diabloti: Quote
Pysia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witajcie z rańca - nie rańca :multi: bouvik - czyli Justynka - ma podpis " niedługo nasz rodzinka nam sie powiększy" :) A zgadnijcie o kogo? :diabloti: Przez zaganianie i zmęczenie trolowate zapomniałam Cię Justynko przywitać w naszym blogasku :oops: Słuchajcie kobiety!! Oto zawitała do nas następna dogozakręcona istota a co za tym idzie - nienormalna :evil_lol: Witaj JUstynko i obawiam się ża przebywając z nami Twój ogólny stan umysłu drastycznie się pogorszy :diabloti: Quote
Pegaza Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj Pysiu:lol: to ja sobie strzele hmm:hmmmm: powiększy sie o trola:evil_lol: Quote
Pysia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Pegaza napisał(a):Witaj Pysiu:lol: to ja sobie strzele hmm:hmmmm: powiększy sie o trola:evil_lol: Brawa dla tej pani!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wygrałaś dożywotnie siedzenie na dogomanii :diabloti: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dzien dobry:diabloti: przyszlam cie nawiedzic....:diabloti: Quote
Vogue Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj Pysiu!!! Foteczek brak a maluszki tak szybko rosną:placz: Daj jeszcze oczy nacieszyć!! Szelma ma dobre serducho!! Występuje w obronie słabszych:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :multi: :multi: :multi: kurcze ale się ciesze pierwszy raz w dodatku za pierwszym strzałem udało mi się coś wygrać:bigcool: jaka ze mnie pani;) Daria -Pegaza:lol: Quote
Pysia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry:diabloti: przyszlam cie nawiedzic....:diabloti: Nawiedza się w nocy a nie w dzień :eviltong: Cos Ty taka niewiedząca nawiedzająca? :evil_lol: Vogue napisał(a):Witaj Pysiu!!! Foteczek brak a maluszki tak szybko rosną:placz: Daj jeszcze oczy nacieszyć!! Szelma ma dobre serducho!! Występuje w obronie słabszych:evil_lol: Witaj :) Fotki właśnie zrzuciłam z aparatu i teraz będe zmniejszać :) Wczorajsze podwórkowe :) Dzisiaj leje i raczej im nie zrobię fot bo w domu to kicha :shake: Pegaza napisał(a)::multi: :multi: :multi: kurcze ale się ciesze pierwszy raz w dodatku za pierwszym strzałem udało mi się coś wygrać:bigcool: jaka ze mnie pani;) Daria -Pegaza:lol: Sama widzisz ;) Przynoszę szczęście :diabloti: No wiem żeś Daria ale tak się mówi :) " Brawa dla tej pani" :eviltong: Quote
Pysia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Pegaza napisał(a):Wiesz :-? a niby skąd hę?:eviltong: Jestem jasnowidzem :eviltong: Najpierw wstawię Wam fotki mojego raju prywatnego :) Na dworze jest zimno i leje a ja zatęskniłam za słońcem.... Mój ogród Wiosenne kwiaty skalne Z sasanki wygląda konwalia Surfinia już kwitnie Tulipany jeszcze są :) A na wiciokrzewie mieszka ogrodnik Wiciokrzew zaczyna kwitnąć Czujecie jak pachnie? Tulipan Mase takich stokrotek rośnie w trawie :) To mój nowy nabytek zeszłoroczny :) A takie było przedwczoraj niebo... Słoneczko - wracaj do nas.... Quote
Pegaza Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :p Ładne królestwo Twe:lol: zapach bzu i konwalii zawsze na mnie działa:eviltong: a tulipanek w ładnych kolorkach dwubarwnych taa pamiętam te wczorajsze niebo za to dzisiejsze jest fee:angryy: a jaką pogode JASNOWIDZKO przewidujesz na następne dni?:eviltong: Quote
Pysia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Teraz czas na Trole ;) Oczywiście zapomniałam przestawić ustawienia na podwórkowe :cool3: w aparacie:cool1: To ja - Behemot :) Z Basmą Skodurujemy Jest i mama odskok/podskok/licho wie co :evil_lol: Mama dawaj cyca Gdzie ta toaleta? Tutaj mi nie pasuje A tu? Tropicielka Ballada cdn. Quote
bouvik Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 bouvik - czyli Justynka - ma podpis " niedługo nasz rodzinka nam sie powiększy" :smile: A zgadnijcie o kogo? :diabloti: Witaj JUstynko i obawiam się ża przebywając z nami Twój ogólny stan umysłu drastycznie się pogorszy :diabloti:Pysiu! Obawiam się, że stan mojego umysłu nie może się jeszcze pogorszyć- i tak jest źle:evil_lol: Spieszę wszystkim obwieścić ( bo Pysiowa zagadki z tego robi:diabloti:), że za dokładnie 16 dni , 5 godzin i 32 minuty przybędzie do naszego domku małe stworzonko (jakieś 10 kg!!:cool1: może więcej?) z Trolowej ferajny!!:multi::multi::multi: Już wszystko przygotowane:p Nawet Bouvierom codzień opowiadam o nowej siostrzyczce:loveu::loveu::loveu: żeby się psychcznie nastawiły!!:diabloti: Quote
Pegaza Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jaki tłok się zaczyna robić:p dobra ja musze lecieć bo woda na zupe się całkowicie mi wygotuje;) miłego dnia mimo niekorzystnej aury:p Quote
Pysia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Pegaza napisał(a)::p Ładne królestwo Twe:lol: zapach bzu i konwalii zawsze na mnie działa:eviltong: a tulipanek w ładnych kolorkach dwubarwnych taa pamiętam te wczorajsze niebo za to dzisiejsze jest fee:angryy: a jaką pogode JASNOWIDZKO przewidujesz na następne dni?:eviltong: Moje jasnowidzenie dotyczy tylko ludzi :eviltong: Zapachy przyciągaja tropicielke Reszta towarzystwa ma sjeste Znowu mnie focą... A tu co za zapach? Brygada RR Się mi przekrzywiło :evil_lol: W krzakach Baaaardzo ostre :diabloti: Wojna I pokój ;) Basma Siusiuuuuuuuu Ufffffffffff- nareszcie :) Bahiya Trzeba się podrapać Bahati Quote
Pysia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 bouvik napisał(a):Pysiu! Obawiam się, że stan mojego umysłu nie może się jeszcze pogorszyć- i tak jest źle:evil_lol: Spieszę wszystkim obwieścić ( bo Pysiowa zagadki z tego robi:diabloti:), że za dokładnie 16 dni , 5 godzin i 32 minuty przybędzie do naszego domku małe stworzonko (jakieś 10 kg!!:cool1: może więcej?) z Trolowej ferajny!!:multi::multi::multi: Już wszystko przygotowane:p Nawet Bouvierom codzień opowiadam o nowej siostrzyczce:loveu::loveu::loveu: żeby się psychcznie nastawiły!!:diabloti: No to pasujesz do nas :evil_lol: Pysiowa quizy kocha robić :diabloti: A Ty wredna babo jak wyliczyłaś te minuty? Hę :evil_lol: A to stworzonko mam nadzieje ze wiecej jak 7 kg ważyć nie będzie bo inaczej zacznę się zastanawiać jaką rase hoduję :cool1: Bouviki na 100% będą baaaardzo zadowolone z nowej siostrzyczki :diabloti::evil_lol: Pegaza napisał(a):Jaki tłok się zaczyna robić:p dobra ja musze lecieć bo woda na zupe się całkowicie mi wygotuje;) miłego dnia mimo niekorzystnej aury:p Ja dzisiaj pasuję z gotowaniem ;) Chłopaki niech same sobie zrobią - a co ;) Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja se myśle czemu ja mam pół doopy mieć ogolonej......sorki jutro napisze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt:bbbuuuhahhahahhah... Ala ... ogoliłaś pośladki??? :diabloti: Pysiu.. kurde.. robie co mogę żeby wykombinować wolna niedzielkę... ale to nie takie proste- trza zapierdzielać 31 dni w miesiącu :placz: ale postaram sie- przysięgam że się postaram :loveu: Quote
Pysia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a)::roflt:bbbuuuhahhahahhah... Ala ... ogoliłaś pośladki??? :diabloti: Pysiu.. kurde.. robie co mogę żeby wykombinować wolna niedzielkę... ale to nie takie proste- trza zapierdzielać 31 dni w miesiącu :placz: ale postaram sie- przysięgam że się postaram :loveu: Masz babo jeszcze tylko 2 weekendy :mad::mad::mad: Potem musisz migrować do innego kraju :diabloti: Najlepiej do Afryki :evil_lol: Bo tam dla mnie klimat jest niesprzyjający więc Cię tam nie dopadne ;) Quote
bouvik Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Pysiowa! Jeszcze mnie nie znasz BABO!!:diabloti: Zobaczysz, że dokładnie 1 czerwca o godzinie 16:55 ktoś zapuka do twych skromnych drzwi:-o I to będe ja :evil_lol: I zabiorę Ci piękną Bahati:eviltong::evil_lol: A z tym 10 kg to kto wie? Jak będą przybierać w tym tempie?:crazyeye: A Bouviery dobre i spokojne stworzenia więc się przyzwyczają:p:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts