Vogue Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia'] Waga pewnie po Karolu;) Ja też mam taki eksponat po swoim starszym synu:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='paula_z']:hmmmm: Tu i ówdzie ;) :evil_lol: :loveu: "Poddaję się" ;) Oliwkowa w ogóle na rękach się nie wyrywa :loveu: Wtula się tak milutko :loveu: To silna dziewczyna - najsilniejsza - a do tego taka przylepka :loveu: Mam do niej słabość :loveu: Teraz pora na ciocie Szelme :) Rozbrajam piłeczke Uciekać!! Szybko uciekać przed aparatem :mad: Aport Mam cie gdzieś z tym aparatem.... Boziu...Zmorka tu była :crazyeye: Może pod ziemie wlazła? Tęsknię za nią :roll: Kobieto coś zrobiła ze Zmorką ? :mad: Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Vogue']Waga pewnie po Karolu;) Ja też mam taki eksponat po swoim starszym synu:evil_lol: Nie po Karolu :shake: Ten jak się urodził mierzył 63 cm i za licho by się na niej nie zmieścił :evil_lol: Ta wage dostałam od starszych państwa ze strychu, wytarowałam 2 lata temu i jest jak znalazł ;) I dalej MOJA wiosna :multi: Bez Quote
Vogue Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Pysia'] Takiego tulipanka też mam w ogródeczku. Dopiero rozkwita:lol: Pięknie wszystko kwitnie. U nas też. Z okna widzę magnolie całą obsypana kwiatami.:loveu: Idę spać. Tr:loveu:zymajcie sie cieplutko Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Vogue']Pięknie wszystko kwitnie. U nas też. Z okna widzę magnolie całą obsypana kwiatami.:loveu: Idę spać. Tr:loveu:zymajcie sie cieplutko Magnolie też mam :multi: Tearz wsadzoną ale i tak już kwitnie :) Kilka kwiatów już przekwitło ale następne pąki są :loveu: Diobranoc :) Cieplutko się trzymamy i pokój dogrzewany bo temperatura spadła :cool3: Szelmusia w dzień porodu Zmorki :) Był ranek i zachciało się zabawy ;) Quote
PIKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pysia Ty zapakuj robalki w torbe i przyjedź z nimi na majowke do warszawki :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Co to za śliczny chwast;) :razz: :razz: [quote name='Pysia'] [quote name='Pysia'] Wymiękam:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :loveu:mla slodka Szelmusia Oj ja już nie moge sie doczekać jak za jakieś 3 tygodnie poprzytulam takie paffnace ciałka:loveu::loveu::loveu:mniammmmmmmmmmm;) Quote
Magda Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hej Pysiu! Ale się wiosennie zrobiło u Ciebie:loveu: Ciocia Szelma zobaczy maluszki? Czy dopiero za kilka tygodni?:cool3: Quote
AlKil Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witaj Pysiu! Chciałam zauważyć, że maluszki rosną w szerz i wzdłuż, natomiast Ty wręcz odwrotnie!!!!:cool1: Wczoraj goście się zadomowili na dłużej i zdjątka pooglądałam dopiero dziś... Dodam, że wszystkie ładuję na dysk i pewnie niunia będzie miała najgrubszy album ze wszystkich.:loveu: Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='PIKA']Pysia Ty zapakuj robalki w torbe i przyjedź z nimi na majowke do warszawki :evil_lol: Tak...I Zmorke bo ktoś je musi karmic :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Co to za śliczny chwast;) :razz: Wymiękam:loveu: :loveu: :loveu: Moje kwiatki na skalniaku to nie chwasty :mad: Fajna niunia - prawda? :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:mla slodka Szelmusia Oj ja już nie moge sie doczekać jak za jakieś 3 tygodnie poprzytulam takie paffnace ciałka:loveu:mniammmmmmmmmmm;) Umieram ze smiechu z tej foty bo tak fajnie się rozkraczyła :evil_lol: Paffnące ...Hym...Za 3 tygodnie....Nie wiem :diabloti: [quote name='Magda_Miki']Hej Pysiu! Ale się wiosennie zrobiło u Ciebie:loveu: Ciocia Szelma zobaczy maluszki? Czy dopiero za kilka tygodni?:cool3: Ciocia Szelma zwiała nam dzisiaj przez brame. TZ otwierał i był pewny że jak zawsze ona poczeka:cool3: Nie poczekała...Była nagonka bo ciocia Szelma była zbyt ciekawa świata i nagle ogłuchła :mad: [quote name='AlKil']Witaj Pysiu! Chciałam zauważyć, że maluszki rosną w szerz i wzdłuż, natomiast Ty wręcz odwrotnie!!!!:cool1: Wczoraj goście się zadomowili na dłużej i zdjątka pooglądałam dopiero dziś... Dodam, że wszystkie ładuję na dysk i pewnie niunia będzie miała najgrubszy album ze wszystkich.:loveu: Fakt...Schudłam znowu...Ale wiesz ze to praca 24h/dobe :cool1: To nie są szczeniaki pozostawione same sobie. Są dla mnie zbyt cenne..I nie o pieniądze tu chodzi ;) Normalnie szczeniaki będące sam na sam wyłącznie z suką w 9 dniu podnoszą wrzask jak się je na ręce bierze :) Maluchy są codziennie stymulowane i już teraz wszystkie sunie się na rękach przytulają :loveu: Pies jest prawdziwy Behemot- on się nadal pręży :mad: Już doszłam z nim do tego ze jak jest na rękach w normalnej pozycji to jest ok ale jak próbuję go do góry brzuchem to masakra :diabloti: Wrzask, wicie się itd a jest naprawde silny;) Quote
Vectra Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pysia napisał(a):Ciocia Szelma zwiała nam dzisiaj przez brame. TZ otwierał i był pewny że jak zawsze ona poczeka:cool3: Nie poczekała...Była nagonka bo ciocia Szelma była zbyt ciekawa świata i nagle ogłuchła :mad: o proszę , a myślałam że tylko moja Lal ma problemy ze słucham od czasu do czasu :mad: Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Vectra']o proszę , a myślałam że tylko moja Lal ma problemy ze słucham od czasu do czasu :mad: Nie tylko....Szelma żyła na podwórku całe życie i na spacery bez smyczy nie chodziła...nauczyłam ją przybiegać na zawołanie ale niestety czasami głucha się robi jak pień :mad: Obok sąsiad ma kury i zawsze sobie chodzą wszędzie. Nie wiem co się stało ale dzisiaj były na szczęście zamknięte.... Widać że brakuje jej Zmorki do zabawy bo nawet psy za płotem zaczepia:roll: No cóż....Jeszcze troche. Niech się wszystko zagoi w środku żeby coś się nie stało Zmorce. Wieczorne podlewanie :) Zaraz wgram fotki smarków ;) Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 To jest naprawdę piękne:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: [quote name='Pysia'] [quote name='Pysia'] Moje kwiatki na skalniaku to nie chwasty :mad: Fajna niunia - prawda? :loveu: Z tego względu, że się w ni ząb nie znam na roślinkach;) , to dla mnie wszystko chwasty:cool1: :evil_lol: A tak poważnie to co to za roślinka, bo mi się bardzo podoba:razz: Ale klucha:turn-l: :turn-l: :turn-l: :loveu: Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='madzia i medor']To jest naprawdę piękne:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Z tego względu, że się w ni ząb nie znam na roślinkach;) , to dla mnie wszystko chwasty:cool1: :evil_lol: A tak poważnie to co to za roślinka, bo mi się bardzo podoba:razz: Nie wiem...:eviltong: Ale klucha:turn-l: :turn-l: :turn-l: :loveu: Fajna - prawda? :loveu: TZ robi grila :multi: Acha :) Szelma spotkała Zmorke :) Wylizała uszka i z zadowoleniem machała ogonem :loveu: Mówiła " Nareszcie Cię widzę " :loveu: Powoli będą ze sobą coraz dłuzej na dworze ;) Ale tylko pod naszym okiem... Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale krecikowych fotek dałas.... Tak Pysiu one bedą paffnące ...takim szczeniorom tak fajnie jedzie z pycha mielonymi kotletami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już się cieszkam:multi::multi::multi: kkkurde tylko teraz musze być bardzo grzeczna i miła bo się mój impresario ;) rozmyśli Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ale krecikowych fotek dałas.... Tak Pysiu one bedą paffnące ...takim szczeniorom tak fajnie jedzie z pycha mielonymi kotletami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już się cieszkam:multi::multi::multi: kkkurde tylko teraz musze być bardzo grzeczna i miła bo się mój impresario ;) rozmyśli A mnie zawsze wydawało się ze one pachną piersią z kurczaka gotowaną :evil_lol: Impresario chyba i tak Cię zawiezie ;) Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Pysia']A mnie zawsze wydawało się ze one pachną piersią z kurczaka gotowaną :evil_lol: Impresario chyba i tak Cię zawiezie ;)...nie nie Pysiu mylisz się mielonymi....na 100% mielonymi;).... hmmmm myślisz że Klocusiowa mnie zawiezie nawet jak trochę narozrabiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Brzuszeczek różowiutki łojejejejejej, zacałowałabym :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Wróciłam i wszystko pooglądałam!!!:loveu::loveu::loveu: Kochane maluszki!:loveu: Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']...nie nie Pysiu mylisz się mielonymi....na 100% mielonymi;).... hmmmm myślisz że Klocusiowa mnie zawiezie nawet jak trochę narozrabiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślę że ona chce abyś narozrabiała :evil_lol: [quote name='Behemot'] Brzuszeczek różowiutki łojejejejejej, zacałowałabym :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Co Wam sie ostatnio stało :crazyeye: Weź no coś napisz normalnego :evil_lol: [quote name='AlKil']Wróciłam i wszystko pooglądałam!!!:loveu::loveu::loveu: Kochane maluszki!:loveu: Zapomniałam Wam napisać :p Odkryłam że różowa suczka i Behemot mają pod językami czarne plamki już :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Behemot'] Brzuszeczek różowiutki łojejejejejej, zacałowałabym :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a jaki pełniutki...taki grubasny....slodki.....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a jaki pełniutki...taki grubasny....slodki.....:loveu: :loveu: :loveu: Najedzony ;) Fotek nie będzie bo bateria padła ;) TZ zrobił kiełbaski na grilu :) Prosił o talerz więc mu zaniosłam żeby pościągał je....Dałam mu go i poszłam do dzieci ;) Okazało się, ze TZ zajał się jakąś robotą a Szelma....kiełbaskami :mad: Chyba jej smakowały:cool1: 7 sporych kiełbas :angryy: Dodam że gril był zabezpieczony specjalną kratą antyszelmową .... Wypcham :cooldevi: Quote
Recommended Posts