Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']:hmmmm: Tu i ówdzie ;) :evil_lol:

:loveu: "Poddaję się" ;)
Oliwkowa w ogóle na rękach się nie wyrywa :loveu: Wtula się tak milutko :loveu: To silna dziewczyna - najsilniejsza - a do tego taka przylepka :loveu: Mam do niej słabość :loveu:

Teraz pora na ciocie Szelme :)
Rozbrajam piłeczke

Uciekać!! Szybko uciekać przed aparatem :mad:

Aport

Mam cie gdzieś z tym aparatem....

Boziu...Zmorka tu była :crazyeye:

Może pod ziemie wlazła?

Tęsknię za nią :roll:

Kobieto coś zrobiła ze Zmorką ? :mad:

Posted

[quote name='Vogue']Waga pewnie po Karolu;) Ja też mam taki eksponat po swoim
starszym synu:evil_lol:
Nie po Karolu :shake: Ten jak się urodził mierzył 63 cm i za licho by się na niej nie zmieścił :evil_lol: Ta wage dostałam od starszych państwa ze strychu, wytarowałam 2 lata temu i jest jak znalazł ;)

I dalej MOJA wiosna :multi:

Bez

Posted

[quote name='Pysia']

Takiego tulipanka też mam w ogródeczku. Dopiero rozkwita:lol:

Pięknie wszystko kwitnie. U nas też. Z okna widzę magnolie całą
obsypana kwiatami.:loveu:
Idę spać. Tr:loveu:zymajcie sie cieplutko

Posted

[quote name='Vogue']Pięknie wszystko kwitnie. U nas też. Z okna widzę magnolie całą
obsypana kwiatami.:loveu:
Idę spać. Tr:loveu:zymajcie sie cieplutko
Magnolie też mam :multi: Tearz wsadzoną ale i tak już kwitnie :) Kilka kwiatów już przekwitło ale następne pąki są :loveu:

Diobranoc :) Cieplutko się trzymamy i pokój dogrzewany bo temperatura spadła :cool3:

Szelmusia w dzień porodu Zmorki :)

Był ranek i zachciało się zabawy ;)

Posted

:loveu:mla slodka Szelmusia

Oj ja już nie moge sie doczekać jak za jakieś 3 tygodnie poprzytulam takie paffnace ciałka:loveu::loveu::loveu:mniammmmmmmmmmm;)

Posted

Witaj Pysiu!

Chciałam zauważyć, że maluszki rosną w szerz i wzdłuż, natomiast Ty wręcz odwrotnie!!!!:cool1:

Wczoraj goście się zadomowili na dłużej i zdjątka pooglądałam dopiero dziś...
Dodam, że wszystkie ładuję na dysk i pewnie niunia będzie miała najgrubszy album ze wszystkich.:loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Pysia Ty zapakuj robalki w torbe i przyjedź z nimi na majowke do warszawki :evil_lol:
Tak...I Zmorke bo ktoś je musi karmic :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Co to za śliczny chwast;) :razz:

Wymiękam:loveu: :loveu: :loveu:
Moje kwiatki na skalniaku to nie chwasty :mad:
Fajna niunia - prawda? :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:mla slodka Szelmusia

Oj ja już nie moge sie doczekać jak za jakieś 3 tygodnie poprzytulam takie paffnace ciałka:loveu:mniammmmmmmmmmm;)

Umieram ze smiechu z tej foty bo tak fajnie się rozkraczyła :evil_lol:
Paffnące ...Hym...Za 3 tygodnie....Nie wiem :diabloti:

[quote name='Magda_Miki']Hej Pysiu!
Ale się wiosennie zrobiło u Ciebie:loveu:

Ciocia Szelma zobaczy maluszki? Czy dopiero za kilka tygodni?:cool3:
Ciocia Szelma zwiała nam dzisiaj przez brame. TZ otwierał i był pewny że jak zawsze ona poczeka:cool3: Nie poczekała...Była nagonka bo ciocia Szelma była zbyt ciekawa świata i nagle ogłuchła :mad:

[quote name='AlKil']Witaj Pysiu!

Chciałam zauważyć, że maluszki rosną w szerz i wzdłuż, natomiast Ty wręcz odwrotnie!!!!:cool1:

Wczoraj goście się zadomowili na dłużej i zdjątka pooglądałam dopiero dziś...
Dodam, że wszystkie ładuję na dysk i pewnie niunia będzie miała najgrubszy album ze wszystkich.:loveu:
Fakt...Schudłam znowu...Ale wiesz ze to praca 24h/dobe :cool1: To nie są szczeniaki pozostawione same sobie. Są dla mnie zbyt cenne..I nie o pieniądze tu chodzi ;)
Normalnie szczeniaki będące sam na sam wyłącznie z suką w 9 dniu podnoszą wrzask jak się je na ręce bierze :) Maluchy są codziennie stymulowane i już teraz wszystkie sunie się na rękach przytulają :loveu: Pies jest prawdziwy Behemot- on się nadal pręży :mad: Już doszłam z nim do tego ze jak jest na rękach w normalnej pozycji to jest ok ale jak próbuję go do góry brzuchem to masakra :diabloti: Wrzask, wicie się itd a jest naprawde silny;)

Posted

Pysia napisał(a):
Ciocia Szelma zwiała nam dzisiaj przez brame. TZ otwierał i był pewny że jak zawsze ona poczeka:cool3: Nie poczekała...Była nagonka bo ciocia Szelma była zbyt ciekawa świata i nagle ogłuchła :mad:

o proszę , a myślałam że tylko moja Lal ma problemy ze słucham od czasu do czasu :mad:

Posted

[quote name='Vectra']o proszę , a myślałam że tylko moja Lal ma problemy ze słucham od czasu do czasu :mad:
Nie tylko....Szelma żyła na podwórku całe życie i na spacery bez smyczy nie chodziła...nauczyłam ją przybiegać na zawołanie ale niestety czasami głucha się robi jak pień :mad: Obok sąsiad ma kury i zawsze sobie chodzą wszędzie. Nie wiem co się stało ale dzisiaj były na szczęście zamknięte....
Widać że brakuje jej Zmorki do zabawy bo nawet psy za płotem zaczepia:roll: No cóż....Jeszcze troche. Niech się wszystko zagoi w środku żeby coś się nie stało Zmorce.
Wieczorne podlewanie :)

Zaraz wgram fotki smarków ;)

Posted

To jest naprawdę piękne:klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

[quote name='Pysia']

[quote name='Pysia']
Moje kwiatki na skalniaku to nie chwasty :mad:
Fajna niunia - prawda? :loveu:

Z tego względu, że się w ni ząb nie znam na roślinkach;) , to dla mnie wszystko chwasty:cool1: :evil_lol: A tak poważnie to co to za roślinka, bo mi się bardzo podoba:razz:

Ale klucha:turn-l: :turn-l: :turn-l: :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']To jest naprawdę piękne:klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Z tego względu, że się w ni ząb nie znam na roślinkach;) , to dla mnie wszystko chwasty:cool1: :evil_lol: A tak poważnie to co to za roślinka, bo mi się bardzo podoba:razz:
Nie wiem...:eviltong:

Ale klucha:turn-l: :turn-l: :turn-l: :loveu:

Fajna - prawda? :loveu:
TZ robi grila :multi:
Acha :)
Szelma spotkała Zmorke :) Wylizała uszka i z zadowoleniem machała ogonem :loveu: Mówiła " Nareszcie Cię widzę " :loveu: Powoli będą ze sobą coraz dłuzej na dworze ;) Ale tylko pod naszym okiem...

Posted

:loveu::loveu::loveu:ale krecikowych fotek dałas....
Tak Pysiu one bedą paffnące ...takim szczeniorom tak fajnie jedzie z pycha mielonymi kotletami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Już się cieszkam:multi::multi::multi:
kkkurde tylko teraz musze być bardzo grzeczna i miła bo się mój impresario ;) rozmyśli

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ale krecikowych fotek dałas....
Tak Pysiu one bedą paffnące ...takim szczeniorom tak fajnie jedzie z pycha mielonymi kotletami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Już się cieszkam:multi::multi::multi:
kkkurde tylko teraz musze być bardzo grzeczna i miła bo się mój impresario ;) rozmyśli

A mnie zawsze wydawało się ze one pachną piersią z kurczaka gotowaną :evil_lol:
Impresario chyba i tak Cię zawiezie ;)

Posted

[quote name='Pysia']A mnie zawsze wydawało się ze one pachną piersią z kurczaka gotowaną :evil_lol:
Impresario chyba i tak Cię zawiezie ;)...nie nie Pysiu mylisz się mielonymi....na 100% mielonymi;)....
hmmmm myślisz że Klocusiowa mnie zawiezie nawet jak trochę narozrabiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...nie nie Pysiu mylisz się mielonymi....na 100% mielonymi;)....
hmmmm myślisz że Klocusiowa mnie zawiezie nawet jak trochę narozrabiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Myślę że ona chce abyś narozrabiała :evil_lol:

[quote name='Behemot']

Brzuszeczek różowiutki łojejejejejej, zacałowałabym :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Co Wam sie ostatnio stało :crazyeye: Weź no coś napisz normalnego :evil_lol:

[quote name='AlKil']Wróciłam i wszystko pooglądałam!!!:loveu::loveu::loveu:
Kochane maluszki!:loveu:
Zapomniałam Wam napisać :p Odkryłam że różowa suczka i Behemot mają pod językami czarne plamki już :multi:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a jaki pełniutki...taki grubasny....slodki.....:loveu: :loveu: :loveu:
Najedzony ;)

Fotek nie będzie bo bateria padła ;)
TZ zrobił kiełbaski na grilu :) Prosił o talerz więc mu zaniosłam żeby pościągał je....Dałam mu go i poszłam do dzieci ;) Okazało się, ze TZ zajał się jakąś robotą a Szelma....kiełbaskami :mad: Chyba jej smakowały:cool1: 7 sporych kiełbas :angryy: Dodam że gril był zabezpieczony specjalną kratą antyszelmową ....
Wypcham :cooldevi: