Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

MY TEŻ TRZYMAMY:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: WSZYSTKIE NIUFFKI BĘDĄ CUDNE, ZDROWE I ZA KILKA TYGODNI ROZKOPIĄ CALUSIEŃKI OGRÓDEK:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Chyba zaraz zacznie się bal...Chyba że dama mnie robi w konia :razz:

Pysiu, trzymam kciuki z całych sił! Nie denerwuj się tak, wszystko będzie dobrze :loveu: Trzymaj się babciu :lol:

Posted

[quote name='agnes1']MY TEŻ TRZYMAMY:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: WSZYSTKIE NIUFFKI BĘDĄ CUDNE, ZDROWE I ZA KILKA TYGODNI ROZKOPIĄ CALUSIEŃKI OGRÓDEK:evil_lol:

buuuhahahhaha..
już widze jak je Pysia trymuje, wypycha i co ino....
ale to jeszcze kilka tygodni... teraz czekamy na wyklucie :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Zaczyna się parcie a ta maupa wsadziła doopke w kąt i usiadła :mad::mad: Zmuście gadzine do zmiany pozycji :cool1::razz:Pysiu ....trzymaj sie matko mła;)

Posted

:diabloti: [quote name='Pysia']Zaczyna się parcie a ta maupa wsadziła doopke w kąt i usiadła :mad::mad: Zmuście gadzine do zmiany pozycji :cool1:

Powinnas pisac kryminaly...podsycasz bardzo dobrze i intensywnie sytuacje tak, ze juz wszyscy obgryzaja paznokcie i zachowuja sie tak jakby to ich suka rodzila.....:diabloti: :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Zaczyna się parcie a ta maupa wsadziła doopke w kąt i usiadła :mad::mad: Zmuście gadzine do zmiany pozycji :cool1:

Zmorka apeluje odwróć sie dupką do Pysi:roll:
i co działa...odwróciła się:cool3:

Posted

Pysia czy masz kogos pod reka kto bedzie nam przekazywal najswiezsze informacje jak ty bedziesz zajeta Zmorka? bo wiesz my tu oszalejemy ze zdenerwowania......

tak jakbysmy jeszcze nie byli szaleni:razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']Pysia czy masz kogos pod reka kto bedzie nam przekazywal najswiezsze informacje jak ty bedziesz zajeta Zmorka? bo wiesz my tu oszalejemy ze zdenerwowania......

tak jakbysmy jeszcze nie byli szaleni:razz: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mow za siebie:eviltong:
Pyśka no i co .......:cool1:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti:

Powinnas pisac kryminaly...podsycasz bardzo dobrze i intensywnie sytuacje tak, ze juz wszyscy obgryzaja paznokcie i zachowuja sie tak jakby to ich suka rodzila.....:diabloti: :diabloti:

powiem więcej... ja sie stresuje jakbym to ja rodziła... matko jak to takie uczucie- to ja nie chce...:shake: stres mnie zeżere... robie nadgodziny... :shock:

ZMORKA DOOPAL W STRONE PYSI :modla::modla:

ico?? i jak??

Posted

jessoooooo... ja już pre:tard:.. razem ze Zmorą... :mdleje:

żeby łatwo poszło, żeby łatwo poszło....:ghost_2:
mam nadzieje że Zmorka pójdzie zrobić qpe- bedzie plum i...:eek:pootwierają sie oczka ... :evil_lol: i bedzie po wszystkim.... :roll: