Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Cze...Wita Was kobieta powalona stwierdzeniem że ma kręgosłup:angryy: Chodzę zgięta i wyginam śmiało swoje ciało ale nie dlatego że chcę :cool1:
[quote name='dealer'] a co odkrylas???
Dziurę o długości półtora metra, szerokości 40 cm. i głębokości 70 cm...... 2 tuje wisiały w powietrzu :mad:

[quote name='madzia i medor']O proszę, jakie dogociółki:shake: Teraz to nawet dobrym słowem nie wesprą:shake: To ja Wam powiem dalej - zajęto mi łazienkę, a zostało mi niecałe 25 minut:mad:
Ojojojoj jak mi Cię szkoda :diabloti:

[quote name='bonita']:crazyeye: Jakie to straszne, drastyczne i wogóle. Pysiu jak mogłaś:shake: :evil_lol:
Dogo mi muli ciekawe czy mój post wogóle się pojawi:p , a może będzie podwójnie:p uwaga....
Ano mogłam i będzie drastyczniej jak mi te tuje padną :angryy:

[quote name='bonita']:multi:
Uważaj bo od tego skakania poczujesz ze masz kręgosłup....

[quote name='madzia i medor']Dalej Was to nie wzruszyło:crazyeye: Boshh, co za znieczulice:shake:
To ponoć choroba społeczna a my jestesmy elyta :evil_lol:

[quote name='bonita']Mnie mało co wzrusza, a o co chodzi:cool3: o łazienkę i 20 minut:cool3: :diabloti:
Zamiast płacić za wodę to jak na dworze jest rosa należy się rozebrać, zatrudnić TZta aby złapał za nogi i kilka razy przeciągnął po rosie :evil_lol:
[quote name='madzia i medor']Już po fakcie, ale zdążyłam:p A poza tym oszukali, bo mówili, że zakręcą o 23, a o 22:55 już ledwo leciała:mad: :razz:
A ponoć to my zawsze oszukujemy wodociągi :razz:

[quote name='bonita']Aaaaaa wodę wyłączali:cool3: córcia ledwo, ledwo zdążyła ciapu, ciapu zrobić:evil_lol:
i było się po co przejmować- zdążyłaś przecież
:evil_lol:
No i do tego nie zaszła obawa że się utopisz :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']witaj obżartuchu :diabloti:
Witaj ta co nie jada wcale :evil_lol:

[quote name='Behemot']cesc Pysia, kcesz malego misia? :loveu:
Pewnie ze kcem :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak możesz się nabijać z kobiety w ciąży :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Pysia :crazyeye: walcujesz podjazd:crazyeye:
A czy to ja jestem na tej focie?

[quote name='ewelinabuck']sliczne zdjecia :loveu: a zmoroszelmy jak zawsze cudowne dziewuszki i takie grzeczne:evil_lol:

a powiem ci w sekrecie ze dzis nabylam heeeeeeeeeee ...Alberta (zapraszam do galerii to sie dowiesz ktorz to taki):multi:
Najpierw Ci złożę gratulacje z powodu Alberta a potem pobiegnę zobaczyc :p
Gratki :multi:

[quote name='dealer']dzien dobry Pycholku:) bylam tu:) i wroce pewnie :)
Wróć bo już tęsknię :diabloti:

[quote name='AlKil']Alberta??? Mój jest na miejscu...muszę to sprawdzić!!!!:crazyeye:

Witaj Pysiu!:lol:
I co? I co? Jest???
Witaj Ewciu :)

[quote name='clockwork']:multi: hurra!!! PYSIULA intergruje sie pozytywnie!!! HURRAA!!!! jest szansa na wspólne terapie!!! HURRAAAAA!!!

A jest tylko nie mów Weszce ale przy niej nie mogę bo ona potem się ze mnie nabija :mad:

DO WISŁY TO GÓRALE SZCZĄ... a z ciebie taki góral jak z koziej doopy trąbka :cool1:
No to ja już sama nie wiem gdzie mam szczać :shake: Do Przemszy????

WITAJ!! ZINTEGROWANA !!!!

alem sie cieszem.... będą wspólne terapie :cool3: do nieprzytomności :multi:

Łomatko ale potem to ponoć głowa boli :roll::diabloti:

[quote name='*Ania...Niuf*']To żebyś za dużo nie straciła to ja podrodze coś kupie tylko powiedz co lubisz:evil_lol: ;)
Cześć Pysiu:multi:
Tiramisu :diabloti:

[quote name='clockwork']Pysieńko... Tobie też pragne donieść że Klocucho pozował do fotecek... rzuć te grabie i łopaty i przyjdźno do mnie prosze, :modla:prosze :modla:
Dzisiaj ni grabi ni łopaty w mych zniszczonych orką dłoniach nie uwidzisz....Me sterane ciężką pracą ciało napadła przypadłość krzyżowa :mad: Wielki mistrz Ulrych von Jungingen skopał mi doope i teraz nie mogę się ruszać :placz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ta historyjka obrazkowa rozłozyła mnie na łopatki.....
Ja Manfret...dostojnie...opanownaie, z jajem...aczoklwiek powolnie.......
czad.....:loveu:
Też masz za dużo wazeliny czy może Wielki Mistrz skrzywdził Cię także? Bo zaczynam się martwić :shake::evil_lol:

[quote name='tygra']o froterka :)

Specjalistyczna do kamieni :evil_lol:

[quote name='BeaC']bsadzę wszystko tujami i drzewkami oraz płożącymi gadzinami :diabloti:
Teraz mam ślicznie przystrojone podwórko bo Zmoroszelmy kopią pod choinkami i pomiędzy tujami więć poobcinane gałęcie zywopłotu poukładałam wszędzie :diabloti: Do tego posadziłam magnolie i dopóki ziemia przy niej się nie ubije i nie zaroście trawą to zachodzi obawa o wykopanie jej przez Zmorke :mad: Więc poobkładałam drzewko gałęziami dookoła :evil_lol: Moje tulipany w rolborderach są zakryte kawałkiem siatki :cool1: A na trawnikach po stronie rekraacyjnej posadzę płożące tuje bo Szelma jak sika to potem drapie i nie ma darni... Toaleta będzie wyłącznie od strony wjazdu :diabloti: Od strony wejścia wszędzie są chodniczki więc po nich będziemy chodzić a tak to będą roślinki nie nadające się do chodzenia ;) Chyba ze zanim urosną to Zmorka je zabije moczem....
Kurcze chyba wypcham obie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

..............................Pysiu.......................ja Ciebie rozumiem.............kupuje grabki łopatki, tujkow nie bo nie lubiem ale mam mase innego kwiecia i caly czas co by jeszcze zasadzić:razz::razz::razz:
Ja tujki lubiem bo są zawsze zielone ( chyba ze są zamordowane przez Zmoroszelmy) i nie trzeba zagrabiać z nich liści ;)
Kwiecie sadzę na drugiej działce ;) Tam tysiącv płotków zabezpieczających kwiecie przed trolami :cool3:

[quote name='malawaszka']cze szpadlowa lanserko :evil_lol: Ty rób to prawo jazdy szybciej bo musi mnie ktoś zawieźć do trójkąta rybnicko-jastrzębskiego :evil_lol:
Nie wiem kiedy skończę bo przez następne kilka dni nie zdołam wsiąść do auta.....

Posted

[quote name='paula_z']Witaj styrana kobieto
Witaj Paula :loveu: Wielki Mistrz Ulrych mnie nie opuszcza tylko łapie coraz mocniej :angryy:

[quote name='*Ania...Niuf*']hmmm...moje powiadasz chyba nie będzie z tym kłopotu bo w sumie my zawsze razem robimy,ale czy będzie takie pyszne to się okaże;)
To się okaze ;) Ale najpierw na wszelki wypadek poczęstujemy Weszke ;)

Kilka fotek wczorajszych bo dzxisiaj....wiadomo ...
Szelma wołam Cię przecież

Już lecę miła

Coś Ty ospała jesteś ostatnio

Pomogę Ci się umyć

Bo ostatnio jakaś gruba się zrobiłaś

Aż mi Cię szkoda

Ja ją żałuje a ta sobie błazenady odprawia :mad:

Dawaj ucho bo nie skończyłam

Wyszorujemy

Ech jak ja to lubię robić :loveu:

Muszę uważać aby mózgu jej przez ucho nie wyciągnąć

Trochę doprowadziłam ją do porządku ;)

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Paula :loveu: Wielki Mistrz Ulrych mnie nie opuszcza tylko łapie coraz mocniej :angryy:

To się okaze ;) Ale najpierw na wszelki wypadek poczęstujemy Weszke ;)
ok odczekamy z 15 minut i będziemy wcinać ( chyba że Weszka wyda się nam podejrzana... to i tak zjemy:evil_lol:

Kilka fotek wczorajszych bo dzxisiaj....wiadomo ...
Szelma wołam Cię przecież

Już lecę miła

Coś Ty ospała jesteś ostatnio

Pomogę Ci się umyć

Bo ostatnio jakaś gruba się zrobiłaś

Aż mi Cię szkoda

Ja ją żałuje a ta sobie błazenady odprawia :mad:

Dawaj ucho bo nie skończyłam

Wyszorujemy

Ech jak ja to lubię robić :loveu:

Muszę uważać aby mózgu jej przez ucho nie wyciągnąć

Trochę doprowadziłam ją do porządku ;)

Jaki fajny "pukiel" włosków na główce się wytargał:loveu: a Zmorka jaka umyta:p

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']Jaki fajny "pukiel" włosków na główce się wytargał:loveu: a Zmorka jaka umyta:p
Nie wytargał się tylko co go wycinam to on od nowa rośnie :mad: Czupurny jak sama właścicielka - Szelma :evil_lol:
Zmorce trzeba było umyć uszka dokładnie płynem.....

[quote name='Agga']Boże no nienawidzę Pysia ty juz wiesz czego.
Zaraz wraca i będzie okrzyk

Wiem :diabloti:

[quote name='Agga']Yessssssssssssss widze!!!!!

A tu co się stało. Masazyk na kamyczkach:loveu:
Buahahahahahahahaha
Padłam widząc też okrzyk :evil_lol: Zapalili Ci światło? :diabloti:
No to jak już widzisz to masz trzy z serii " Dumna blada rozczochrana" ;)
Jestem dumna

Nie śmiej sie bo obrazisz królową :mad:

Ratunku bo ona się ze mnie nabija !

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaje2bista fota

Pysiu to jaaaaaa:multi::multi::multi:

Widzę :diabloti: Poznałam po słownictwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cieszę się ze Ci się Zmorka w fazie podoba ;)

Posted

Tytuł: Mucha
Autor: Weszka ;)

Weszka polowała na mym balkonie na muchy ;) Była zdziwiona dlaczego one odlatują jak tylko zbliża obiektyw :diabloti: Musiałam wyjasnić dziecku dlaczego tak się dzieje i oto powyżej efekt :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Tytuł: Mucha

Weszka polowała na mym balkonie na muchy ;) Była zdziwiona dlaczego one odlatują jak tylko zbliża obiektyw :diabloti: Musiałam wyjasnić dziecku dlaczego tak się dzieje i oto powyżej efekt :evil_lol:

ahhhh cóż to za arcydzieło :loveu: przepiękne - NA KONKURS Z TYM :multi: :loveu:

MAMO!!! :diabloti:

Posted

[SIZE="5"]Ohhh WIDZE WIDZE !!!

Tylko dlaczego chcąc oglądać twoją galerię musze zmnieniać przeglądarkę. kara czy co:placz:Waszko już wiesz dlaczego muchy uciekają?

Posted

[quote name='Pysia']Tytuł: Mucha

jakiz artyzm.....:diabloti:
ilez głebi w tym zdjeciu...nie wpomne o obiekcie....:diabloti: :razz:

Posted

[quote name='AlKil']jeny jak ja nie lubię much...
Za to pozującą Królową jak najbardziej!!!:loveu:
Ja też nie lubię much za to one lubią południową strone mojego domu :angryy:

[quote name='malawaszka']ahhhh cóż to za arcydzieło :loveu: przepiękne - NA KONKURS Z TYM :multi: :loveu:

MAMO!!! :diabloti:
Buahahahahahahahaha
Wredna baba :diabloti:

[quote name='Agga']Ohhh WIDZE WIDZE !!!

Tylko dlaczego chcąc oglądać twoją galerię musze zmnieniać przeglądarkę. kara czy co:placz:Waszko już wiesz dlaczego muchy uciekają?
Znowu mnie rozbawiłaś :evil_lol:
Włączyli Ci kolejny raz światło? :diabloti:
Nie wiem czy kara :shake: Ja u Bonity często nie widzę fot ale jak kilkakrotnie włączę strone to mi się udaje ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']jakiz artyzm.....:diabloti:
ilez głebi w tym zdjeciu...nie wpomne o obiekcie....:diabloti: :razz:
Dlatego to wstawiłam :diabloti:

[quote name='bonita']

Jaka dumna i nie blada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wytaj Ptysiu mysiu ;)
Wcześniej byli u nas ludzie którzy ją oglądali i powiedzieli jej tyle komplementów że wpadła w samozachwyt :mad:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']te tez sa cudne...

nie patrz
nie mow
nie widze Cie.....

cudne...
ale mimika pyska tej istoty jest niesamowita...:diabloti:
Taaaaaaaaaaaaaaak.....Kamienna twarz :diabloti:
Zmorka wszystko mówi oczami:p Tak nimi przewraca że nas powala na kolana :evil_lol:
Wygrzewałam plecki. W skutek tego mogę się poruszać nie płacząc z bólu....Popołudniu idę do lekarza :roll:

Posted

[quote name='Pysia']Ja też nie lubię much za to one lubią południową strone mojego domu :angryy:

no ciezko po dluzszym okresie zimna nie lubic popoludniowej strony....tam gdzie jest cieplunio:cool3:

Taaaaaaaaaaaaaaak.....Kamienna twarz :diabloti:
Zmorka wszystko mówi oczami:p Tak nimi przewraca że nas powala na kolana :evil_lol:
Wygrzewałam plecki. W skutek tego mogę się poruszać nie płacząc z bólu....Popołudniu idę do lekarza :roll:

dokladnie kamienna twarz...ale oczy ...
jest faktycznie niesamowita:lol:

a gdzie Ty te plecki wygrzewałas???