Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a):już dziś to może nic nie mów :shake: mnie już wsio boli :evil_lol: no to jutro wam opowiem przu siwrle :eviltong: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Boshe jestem taka pop....na jak ten orzel c se szybka pod achami smarowal :evil_lol: Wecie w tym dowicpie opowiesziec? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiecie ale mnie już oczy sie zalały.....klawiatura też Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiecie ale mnie już oczy sie zalały.....klawiatura też krwa serdezna? A moze ci cialo migdalowate wypluwa? :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):krwa serdezna? A moze ci cialo migdalowate wypluwa? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wypłynęlo ......w W C:eviltong: Quote
Paula Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: ała :placz: Witaj zapylona Pysiu bez lufy :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzień dobry Pysiu! A ja tak w kwestii formalnej: gdzie zdjęcia dziewczynek??????? Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Zdjęcia czekają na to bez lufy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry Pysiu!:lol: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 pani behemot... ja pani już podziękuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, zaplułam sie.... żołądek mnie boli, i właśnie klienci na mnie patrzą bo hiham na głos jak oszołom :diabloti: Quote
agbar Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 halo Pysiunia:loveu: to ja....bylam obejrzalam poczytalam ale tylko troche i ide dalej:) aha i wroce:) Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Buuuuuuuuuuuu a ja tak chciałam ciocia ludzka zostać. A TU TYLKO LUFA??? Ale nas w jajo robisz:mad: Agga przecież wiesz że ja jestem mądra inaczej więc nie oczekuj ode mnie rzeczowych odpowiedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia jako, że jestes starsza to ci nie wtłuke;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzień dobry Pysiu:loveu: dziś piątek:cool3: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pyska zostaw te instrukcje wracaj do nas :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):pani behemot... ja pani już podziękuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, zaplułam sie.... żołądek mnie boli, i właśnie klienci na mnie patrzą bo hiham na głos jak oszołom :diabloti::cool1:na mnie rodzina głupio patrzy ......cóż oni dziś tacy poważni ..........to już nie można na dogo zaglądać:shake: Pysiu gratuluję ...LUFY;) Quote
ewelinabuck Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 jejku a gdzie pysia sie podziala?????:evil_lol: :evil_lol: na porodowce lezy czy gdzie??????:lol: :lol: kurna nastepna lufa..........:mad: Quote
malawaszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 a Pysia teraz męczy lufe :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pysiu!!!!!!!!! Ujawnij się, bo Ci zagadamy tą galerię!!!!!!!!!!! Dawaj z lufą albo bez!!!! Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a):a Pysia teraz męczy lufe :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A duża ta lufa? Jest czego zazdrościc? Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Koniecznie muszę sobie kupić turystyczny klopek bo jak będę sikać ze śmiechu to od razu do niego :evil_lol: To już wsio piszę ;) Siedzę i gryzę palce. Co chwilę wygladam przez okno, to znowu wybiegam na podwórko, podglądam droge a tu nic .... W międzyczasie udowadniam Vectrze na kompie zem blondynka :evil_lol: Tak do 3 x sztuka :diabloti: W trakcie ściągania instrukcji telefon :roll: Jest:multi: Przyjechał :multi: Stoi pod bramą :multi: Mój cudny Viktor trzymany przez młodego boga z samochodu GLSu :evil_lol: Ja za Viktora a TZ za ...portfel :diabloti: Rodziła się kasa w ciężkich bólach ...Widziałam pot spływajacy z czoła i przybywajace zmarszczki na twarzy. Nawet kilka siwych włosów przybyło ale cóż :eviltong: Urodził :diabloti: I w ten sposób przybył do mnie Viktor :loveu: Nie znamy się jeszcze. Ja jestem nieśmiała a on skryty ;) Badamy swoje możliwości :p Myslę ze nam to zajmie sporo czasu :cool1: Viktor ma wysoki iloraz inteligencji co zawsze mnie przerażało u facetów :evil_lol: Ale to nic ;) Kocham wyzwania :loveu: Viktorku !! Witaj w domu !! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Przepraszam za nietakt :oops: ale who is Victor? :oops: Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dlaczego ja nic nie rozumiem:mad: :icon_roc: :hmmmm: :hmmmm: VIKTOR??? A ile ma lat?I jaka dużą ma lufę Quote
dbsst Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Victorku i bądź zawsze grzeczny dla mamusie i leż jej w ręku dobrze nie rozrabiaj i sie słuchaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 EOS 400D ? takie ma tatoo:lol:Sprawuj się dobrze Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 BBeta napisał(a):EOS 400D ?? :eviltong: Eeee, myślałam, że to coś bardziej romantycznego :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts