Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kontynuacja słonecznych fotek :) Sponiewierać? Mówisz i masz :diabloti: Też się z Tobą sponiewieram ;) Co mi podstawiasz pod nos tą łape? Muszę odetchnąć świerzym powietrzem... Brama wjazdowa nowej generacji :evil_lol: Quote
agbar Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 dobry wieczór:) ale się uchachałam z tych fotków :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='dealer']dobry wieczór:) ale się uchachałam z tych fotków :evil_lol: Dobry Wieczór :) Cieszymy się że się podobają ;) Berek Teraz ja gonie! Pysia nie zdąrzyła :evil_lol: A może to aparat :razz::diabloti: Potem było tak :) Szelma padła a Zmorka zdziwiona :crazyeye: Gdzieś tam nadchodzi KTOŚ Ale to nie ważne...Ważna jest demolka krzaczka :mad: Szelma się dołącza :mad: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Znowu się namawiają :mad: Zgadnijcie kto prymuje w pomysłach? Ta fotka może wszystkich zmylić ;) Bo przecież to są dwa niewiniatka Zwłaszcza to siedzące :mad: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Co masz? Posągi podwórkowe ;) Ruchome:diabloti:\ Raz mniej Raz więcej :) Posagi też się przemieszczają ;) W tempie posągowym Głowy odpadły Obchód podwórka Trzeba sprawdzić czy Pysia WSZYSTKO posprzątała :diabloti: Ma szczęście - wszystko Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Pysia'] Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: Tylko powiedz mi...Jeżeli one są Twoje to dlaczego to JA łożę na ich utrzymanie? :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ja mówiłam że one są moje, ale kosztami Twoje :evil_lol: [quote name='Pysia']Właśnie :) One muszą spać aby rosnąć :eviltong: Ahaaa, tylko dlaczego one przy okazji troche przytyć by nie mogły przez ten sen? :roll: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Pysia'] Moje dwie kruszynki, któr przez sen rosną :loveu: :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a):ysia mieszka w tym największym kółku :lol: to Psia ma dom bez kantów? :crazyeye: :evil_lol: Pysia napisał(a):A Ty sikasz na każdym spacerze? :evil_lol: ja raczej sikam PO spacerze, szczególnie jak na dworze zimno :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Pysia napisał(a):Nie ja :eviltong: Hym...Czyżbyś jadła niewłaściwa karme? :evil_lol::evil_lol: hahah tak specjalnie dla Paulobąkacza ternuje żeby p[rzy nastepnej kaffie ja zaskoczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: duże te Twoje psy :razz: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 PIKA napisał(a):to Psia ma dom bez kantów? :crazyeye: :evil_lol: to nie wiedziałaś??? Psia ma dom z miękkimi ścianami, bez kantów i klamek :evil_lol: a brama wjazdowa jest boska!!! :loveu: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='jo-jo']Ale ja mówiłam że one są moje, ale kosztam:evil_lol:i Twoje Ahaaa, tylko dlaczego one przy okazji troche przytyć by nie mogły przez ten sen? :roll: :evil_lol: [quote name='jo-jo']Moje dwie kruszynki, któr przez sen rosną :loveu: :evil_lol: To niesprawiedliwe :mad: Nie daj Bóg bo one tyją patrząc na jedzenie tylko.... Te Twoje dwie kruszynki właśnie pojadły ryżu z marchewką i mięskiem i sapią :diabloti: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Pysia']To niesprawiedliwe :mad: Nie daj Bóg bo one tyją patrząc na jedzenie tylko.... Te Twoje dwie kruszynki właśnie pojadły ryżu z marchewką i mięskiem i sapią :diabloti: Nie chce Cię martwić ale w papierach też nadal Twoje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To tylko moja obecnie śpiąca kruszyna takwolno tyje? :roll: A moja kruszyna która jest ze mną cały czas zaraz wybiera się na spacer a potem (mam nadzieje) wchłonie kluchy (al dente :evil_lol: ) z miśkiem :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A wieczorem Zmorka przyszła do domu taka Posiwiała nam biedaczka w ciągu pół godziny :crazyeye: Ciekawe tylko dlaczego nie na skroniach ... Pobiegłam na dwór a tam było... I tak padało :p Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Pysia napisał(a): A ja jestem z tego Sarnowa w dużym kółeczku :p A już miałam nadzieje że z tego na podkarpaciu :eviltong: Nowe fotki rewelacja :multi: Podwórkowe posągi są świetne :klacz: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='jo-jo'] potem (mam nadzieje) wchłonie kluchy (al dente :evil_lol: ) z miśkiem :evil_lol: karmisz psa niedźwiedziami? :crazyeye: Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='malawaszka']to nie wiedziałaś??? Psia ma dom z miękkimi ścianami, bez kantów i klamek :evil_lol: a brama wjazdowa jest boska!!! :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tam brama wjazdowa sam trakt prowadzący do domu Pysi jest bowski:razz: Rany ale te twoje dziewczynki mają pomyślunki;)Zmorka zrobiła sobie nowy image na Sylwestra;) Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 PIKA napisał(a):karmisz psa niedźwiedziami? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mięsem zwykłym najzwykleiszym :evil_lol: Z niedźwiadkiem to co najwyzej śpi, chodź woli spać ze swoją przytulanka pieskiem :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name=':: FiGa ::']A już miałam nadzieje że z tego na podkarpaciu :eviltong: Nowe fotki rewelacja :multi: Podwórkowe posągi są świetne :klacz: E no Weszka jako czarna wrona na podkarpacie by nie doleciała ;) Nie widziałaś bramy nowej generacji :P 3 strony wstecz chyba :diabloti: Dziecko bawi się autkiem :diabloti: W garażowym warsztacie :) Kurcze co było do czego :roll: Nie wiem :p;) Quote
Nugatowa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Pysia']A wieczorem Zmorka przyszła do domu taka Posiwiała nam biedaczka w ciągu pół godziny :crazyeye: OOOO ciekawe materiały do TOZu :diabloti: :diabloti: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Taa posiwiała jasne..... ona Łupieżu biedaczka ze stresu dostała :mad: :lmaa: :stop: :evilbat: Grrrrrrrrrrrr :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 hahahaha pełnia szczęścia :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 PIKA napisał(a):to Psia ma dom bez kantów? :crazyeye: :evil_lol: ja raczej sikam PO spacerze, szczególnie jak na dworze zimno :evil_lol: Mam dom bez kantów bo boję się ze mi się jakaś córka będzie za winklem ....:diabloti: dbsst napisał(a):hahah tak specjalnie dla Paulobąkacza ternuje żeby p[rzy nastepnej kaffie ja zaskoczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: duże te Twoje psy :razz: Paula zmieniła już karme ;) Je inną :evil_lol: A moje dziewczynki są malutkie :loveu: To tylko fotomontarz :eviltong: malawaszka napisał(a):to nie wiedziałaś??? Psia ma dom z miękkimi ścianami, bez kantów i klamek :evil_lol: a brama wjazdowa jest boska!!! :loveu: Tam bo przewidziałam iz będę gościć u siebie Lunke i Bolusia z Weszką :diabloti: Brama wjazdowa stworzona specjalnie dla dogociółek :p Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Pysia']Paula zmieniła już karme ;) Je inną :evil_lol: A moje dziewczynki są malutkie :loveu: To tylko fotomontarz :eviltong: no własnie zmieniła i zaraz bedzie jej czegos brakować :evil_lol: :evil_lol: tak myślałam że to fotomontaż :mad: i jednak pewne madre słowa sie spradzają, mężczyźni naprawdę rozwijaja sie tylko do 5 rż a później już tyllko rosną (mój z kolegą graja w tej chwili w playstation) Quote
Nugatowa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ohohoho Zobaczmy ....co się da zrobić :lol!: :evillaug: Byle tu nic sie spsocić :shiny: Bo mnie Pyśka opędzluje :look3: Który wybrać ? Który wybrać ? :niedowia: :nerwy: :ekmm: Łupsssssss :grins: :grins: :grins: Chyba coś zepsułem :biggrina: Oby tutaj nie przylazła.... :ghost_2: Quote
Katerinas Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ale miałam nadrabiania :-o [quote name='Pysia']Opis spaceru Zmoroszelm sprzed chwili :diabloti: Stwierdziłam że warto wyprowadzić futra na siq bo zaraz idę wziąść prysznic :) Najpierw Zmorka. Oczywiście mlaskała przez sen więc wzięłam kawałek chlebka i podłożyłam pod nisek :p Wstała z zamkniętymi oczami i poszła za mną :diabloti: Na dworze położyłam chlebek na ziemi. Zjadła, przeszła dwa kroki i mając nadal zamknięte oczy zrobiła krótkie siq :evil_lol: Przeszła następne dwa i padła mlaskajac dalej....Musiałam iść do kuchni po następny kawałek chlebka aby ją do domu zaprowadzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z Szelmą tak łatwo nie poszło. Ta to ma kamienny sen :cool3: Chlebek nie dał rady :shake: Pomogła piszcząca zabawka:multi: Po 5 minutach piszczenia ( z sypialni nawrzeszczał na mnie jakiś głos :crazyeye:) i dopiero podniosła swoje wieeeeeelkie doopsko :p Na dworze zamiast zrobić siq to natychmiast padła i zasnęła :placz: Musiałam wołać Karola z góry żeby mi pomógł ją wciagnąć bo nic nie skutkowało :crazyeye::shake: Ja za tylne , on za przednie łapy i tak ze zwisającym i obijającym się o próg łbem wtaszczyliśmy chrapiącą Szelme do domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatni raz wyprowadziłam ją na dwór o tej porze...:diabloti: No myślałam, że się posiusiam.... :lol: Pierwszy raz czytam o psach, które trzeba zapraszać na siqanie i które usypiają w czasie spacerów [quote name='Pysia']Instrukcje? Zmorka to dziewczynka a Szelma - babochłop ;) Zmorka ma grubszy ogon i sierść puchatą a Szelma to kostrzewa natychmiast po uczesaniu :mad: Szelma jest większa a Zmorka- zgrabniejsza :) Zmorka ma też pióra na łapach długaśne :) Szelmusi zanim do nas trafiła ktoś poobcinał do skóry :angryy: nooo..... wreszcie instrukcja :p Quote
Katerinas Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Pysia']Zwłaszcza to siedzące :mad: Ależ ona ma tu niewinną minkę :lol: A z tymi krzaczkami to współczuję.... znam ten ból. :roll: ;) Są jakieś na Twoim ogródku, których nie konsumują? :lol: [quote name='Pysia']Zwłaszcza to siedzące :mad: Ależ ona ma tu niewinną minkę :lol: A z tymi krzaczkami to współczuję.... znam ten ból. :roll: ;) Są jakieś na Twoim ogródku, których nie konsumują? :lol: Quote
Recommended Posts