Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witajcie dziewczynki :loveu: Ja tak z doskoku bo jeszcze mase roboty w domu :razz: Jak nie padnę to będę wieczorkiem ...chyba :evil_lol: Quote
agbar Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 dzien dobry :) a ja sie relaksuje z kawka i ten tego hmmm z papierochem bo zaraz wpadnie mamusia i sie zacznie szalenstwo.....mamusia to wiecie :evil_lol: mamusia .....kolegi małżowinka:diabloti: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Moja Pysiu kochana - nie pracuj tak ostro. CZNIAJ wszystko. Tak jak ja :evil_lol: Zostań przed komputerem. Proszę.... Quote
aga1215 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wpałam"przelotem" - a tu Pysiu - stuknęła Ci 500-tka Quote
Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='dealer']dzien dobry :) a ja sie relaksuje z kawka i ten tego hmmm z papierochem bo zaraz wpadnie mamusia i sie zacznie szalenstwo.....mamusia to wiecie :evil_lol: mamusia .....kolegi małżowinka:diabloti: A ja bym chciała aby mamusia kolegi małżowinka wpadła do mnie :p W godzinke byłoby po robocie :loveu: [quote name='HankaRupczewska']Moja Pysiu kochana - nie pracuj tak ostro. CZNIAJ wszystko. Tak jak ja :evil_lol: Zostań przed komputerem. Proszę.... Posłuchałam Cię :evil_lol: I potem będę płakać :diabloti: [quote name='aga1215']Wpałam"przelotem" - a tu Pysiu - stuknęła Ci 500-tka U mnie jest 1000-czna stronka ;):multi: Niech mnie ktoś kopnie w doope abym odeszła od tej zarazy :mad: Czyli kompa... Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 U mnie też jest 1000 :multi: Życzę wam kolejnego tysiączka :loveu: Quote
Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Właśnie mnie szlag trafia i jak mnie ktoś nie uspokoi to w moim domu gdzie nigdy nie ma kłótni będzie i to MEGA!! To wszystko sprawka mojego TZta który kupuje tanio :mad:Najpierw sprawił mi odkurzacz bezworkowy ( niespodzianka...),. Ten okazał się czymś co tylko ładnie wygląda ale odkurzać nie ma wcale ochoty....Zbuntowłam się i przestałam odkurzać:angryy: TZ to robił bo Karol też się zbuntował :diabloti: Po którymś tam odkurzaniu pojechał i kupił Boscha - oczywiście z promocji za 100 zł :crazyeye: Ten okazał się tylko ciut lepszy :angryy: Beznadzieje :placz: Znowu bunt i od 5 m-cy odkurza Karol....Niestety obaj są zajęci i przypadło to mi :angryy: Zaraz mnie szlag trafi :angryy: Niestety aby było dobrze posprzątane muszę zamiast odkurzyć to pozamiatać na kolanach 235 m2 domu :angryy: Inaczej nic nie będzie ze sprzątania !!!! Zabiję go!! Dodam że wcześniej był w domu cud odkurzacz kupiony za niezłą gotówke i ciągnął super. Sprzątanie nim było wielką przyjemnością....Ale się spalił po 9 latach życia z ONkiem..... Quote
agbar Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Pysiunia słonko nie denerwuj sie... nie zamiataj po prostu ....jak brudno sie TZ zrobi to sam pozamiata. zrób sobie dobra herbatkę usiadz na chwilke w fotelu, pogłaskaj Zmoroszelmiste i .....wdech wydech...juuuuz??? lepiej??:):loveu: Quote
agbar Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 aaa w ostatecznosci sklepy sa jeszcze otwarte...:diabloti: Quote
Agga Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zmorka będzie miała mega radoche przy trepanacji czaszki a Szelmusia będzie się przytulała :loveu: Bo one tak na zmiane ;-) Szelma zjada zabawki gumowe a misie są dla niej do pieszczot a Zmorka nie lubi jak misie się na nią patrzą więc pozbawia ich twarzy a potem sprawdza co mają zamiast mózgu :diabloti: Za to gumowe zabawki Zmorka ma wieki :loveu: Istna patologia w rodzinie.:lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dzień dobry Pysiu! I do widzenia- spadam, bo roboty kuuuuuuuuuupa! Quote
Magda Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ale tu napieta atmosfera:evil_lol: Pysiu spokojnie, oddychaj..... pozdrawiamy swiatecznie!!!! Quote
Vectra Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
Paula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Pysia napisał(a):Chciałabym tutaj napisać ze kocham Was wszystkich bardzo :loveu: My tez Cie, Pysiu, kochamy i zyczonka swiateczne skladamy: spokojnych, zdrowych i radosnych swiat :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Pysiu - wesołych Świąt życzymy Tobie, chłopcom i kudłatym dziewczynkom. Hania , Gezesław i Mania. Quote
Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za zyczenia :loveu: U mnie pachnąco, czyściutko i ....bardzo zmęczenie ;) Jutro tylko poskładanie wysuszonego pranie ( chyba z tony ;) ) i ugotowanie uszek oraz barszczyku czerwonego :) Reszta zrobiona :multi::multi::multi::multi::multi: Miałam baaaaaaaaaaaardzo pracowity dzień dzisiaj :mdleje: Ale podołałam i teraz jestem zadowolona :multi: Chłopaki ubierają choinke ;) Kolejną bo na dworze miga zielonymi światełkami waż - pozostałość salonowa poprzednich włascicieli :evil_lol: Bardzo się przydał bo pięknie na dworze na naszej dużej choince wygląda :loveu: Porobiłam fotki ;) Quote
Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jeszcze raz dla Was http://ecard.optin.com.au/optusecard/wombat.php?refid=257341-1544059 Quote
*Ania...Niuf* Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Życze wszystkim wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku,i zdrówka dla Zmoroszelm,dużo zdrówka...pozdrawiam Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Pysiolku:loveu::loveu::loveu: Ja też już wyszam na prostą ...nawet pokolorowałam sobie włoski;) Jutro na Wigilii bede u rodziców ale i tak musialam wszystko przygotować;) No i daj fotki choineczek:multi::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Pysia']Jeszcze raz dla Was http://ecard.optin.com.au/optusecard/wombat.php?refid=257341-1544059 Pysiu to jest rewelacyjne :multi: [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Pysiu! I do widzenia- spadam, bo roboty kuuuuuuuuuupa!Dlaczego słowo "kupa" kojarzy mi się w tematem Zmorszelm?? :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='*Ania...Niuf*']Życze wszystkim wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku,i zdrówka dla Zmoroszelm,dużo zdrówka...pozdrawiam Dziękujemy :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Pysiolku:loveu::loveu::loveu: Ja też już wyszam na prostą ...nawet pokolorowałam sobie włoski;) Jutro na Wigilii bede u rodziców ale i tak musialam wszystko przygotować;) No i daj fotki choineczek:multi::multi::multi: Ja Alu jestem kompletnie padnięta :evil_lol: Wigilie wyprawiam ja...Nic dodać nic ująć :cool1: Upiekłam makowiec z jabłkami, sernik, fale dunaju i piernik z miodem :) Ugotowałam: zupe grzybową, rybną ( jutro jeszcze barszcz czerwony ). Zrobiłam uszka z grzybami i drugie z miesem. Usmażyłam rybę a jutro tylko podpiekę w piekarniku :) Zrobiłam kapuste z grochem i makiełki na deser :) Zrobiłam pierogi...Matko ja nawet juz nie pamiętam co robiłam jeszcze :crazyeye: Wiem ze robiłam i robiłam a w międzyczasie sprzątałam :evil_lol: I wściekałam się na TZta :diabloti: Fajnie było :evil_lol: Fotki wstawię jutro bo brak sił na zmniejszanie itd ;) Acha !! Przy czyszczeniu uszka Szelmusi ciut mile się zdziwiłam :p Było jakby czystsze :p Tylko nie wiem czy Zmorka się wczesniej do niego nie dobrała bo wszyscy byli zajęci i nie miał kto na dworze futer pilnować :mad: No ale przecież w środku by nie wymyła-prawda? Zobaczymy jutro :roll: [quote name=':: FiGa ::']Pysiu to jest rewelacyjne :multi: Dlaczego słowo "kupa" kojarzy mi się w tematem Zmorszelm?? :evil_lol: A bo ja wiem:hmmmm::hmmmm::hmmmm::siara::roflt: Quote
beria Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Najlepsze świąteczne życzenia Pysiu :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Moja droga Pysiu! Życzę Ci... Wiary - co góry przenosi Nadziei - która nie gaśnie Miłości - w każdej ilośi Tobie, Twojej rodzinie, Zmorszelmom i kociakowi :loveu: Sylwia i Figa z Czabim :tree1: Quote
Sabina1 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Pysiu, życzę Ci z okazji Świąt, mnóstwo szczęscia, żelaznych sił, a w Nowym Roku teo wymarzoneo prawka jak najszybciej. Sabina1 Quote
Recommended Posts