Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

dzien dobry :)
a ja sie relaksuje z kawka i ten tego hmmm z papierochem bo zaraz wpadnie mamusia i sie zacznie szalenstwo.....mamusia to wiecie :evil_lol: mamusia .....kolegi małżowinka:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry :)
a ja sie relaksuje z kawka i ten tego hmmm z papierochem bo zaraz wpadnie mamusia i sie zacznie szalenstwo.....mamusia to wiecie :evil_lol: mamusia .....kolegi małżowinka:diabloti:
A ja bym chciała aby mamusia kolegi małżowinka wpadła do mnie :p W godzinke byłoby po robocie :loveu:

[quote name='HankaRupczewska']Moja Pysiu kochana - nie pracuj tak ostro.
CZNIAJ wszystko. Tak jak ja :evil_lol:
Zostań przed komputerem.
Proszę....
Posłuchałam Cię :evil_lol: I potem będę płakać :diabloti:

[quote name='aga1215']Wpałam"przelotem" - a tu Pysiu - stuknęła Ci 500-tka

U mnie jest 1000-czna stronka ;):multi:
Niech mnie ktoś kopnie w doope abym odeszła od tej zarazy :mad: Czyli kompa...

Posted

Właśnie mnie szlag trafia i jak mnie ktoś nie uspokoi to w moim domu gdzie nigdy nie ma kłótni będzie i to MEGA!!
To wszystko sprawka mojego TZta który kupuje tanio :mad:Najpierw sprawił mi odkurzacz bezworkowy ( niespodzianka...),. Ten okazał się czymś co tylko ładnie wygląda ale odkurzać nie ma wcale ochoty....Zbuntowłam się i przestałam odkurzać:angryy: TZ to robił bo Karol też się zbuntował :diabloti: Po którymś tam odkurzaniu pojechał i kupił Boscha - oczywiście z promocji za 100 zł :crazyeye: Ten okazał się tylko ciut lepszy :angryy: Beznadzieje :placz: Znowu bunt i od 5 m-cy odkurza Karol....Niestety obaj są zajęci i przypadło to mi :angryy: Zaraz mnie szlag trafi :angryy: Niestety aby było dobrze posprzątane muszę zamiast odkurzyć to pozamiatać na kolanach 235 m2 domu :angryy: Inaczej nic nie będzie ze sprzątania !!!! Zabiję go!! Dodam że wcześniej był w domu cud odkurzacz kupiony za niezłą gotówke i ciągnął super. Sprzątanie nim było wielką przyjemnością....Ale się spalił po 9 latach życia z ONkiem.....

Posted

Pysiunia słonko nie denerwuj sie...
nie zamiataj po prostu ....jak brudno sie TZ zrobi to sam pozamiata.
zrób sobie dobra herbatkę usiadz na chwilke w fotelu, pogłaskaj Zmoroszelmiste i .....wdech wydech...juuuuz??? lepiej??:):loveu:

Posted

Zmorka będzie miała mega radoche przy trepanacji czaszki a Szelmusia będzie się przytulała :loveu: Bo one tak na zmiane ;-) Szelma zjada zabawki gumowe a misie są dla niej do pieszczot a Zmorka nie lubi jak misie się na nią patrzą więc pozbawia ich twarzy a potem sprawdza co mają zamiast mózgu :diabloti: Za to gumowe zabawki Zmorka ma wieki :loveu:

Istna patologia w rodzinie.:lol:

Posted

Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.

Posted

Pysia napisał(a):
Chciałabym tutaj napisać ze kocham Was wszystkich bardzo :loveu:

My tez Cie, Pysiu, kochamy i zyczonka swiateczne skladamy: spokojnych, zdrowych i radosnych swiat :loveu:

Posted

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za zyczenia :loveu:
U mnie pachnąco, czyściutko i ....bardzo zmęczenie ;) Jutro tylko poskładanie wysuszonego pranie ( chyba z tony ;) ) i ugotowanie uszek oraz barszczyku czerwonego :) Reszta zrobiona :multi::multi::multi::multi::multi: Miałam baaaaaaaaaaaardzo pracowity dzień dzisiaj :mdleje: Ale podołałam i teraz jestem zadowolona :multi: Chłopaki ubierają choinke ;) Kolejną bo na dworze miga zielonymi światełkami waż - pozostałość salonowa poprzednich włascicieli :evil_lol: Bardzo się przydał bo pięknie na dworze na naszej dużej choince wygląda :loveu: Porobiłam fotki ;)

Posted

Pysiolku:loveu::loveu::loveu:
Ja też już wyszam na prostą ...nawet pokolorowałam sobie włoski;)
Jutro na Wigilii bede u rodziców ale i tak musialam wszystko przygotować;)
No i daj fotki choineczek:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']Życze wszystkim wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku,i zdrówka dla Zmoroszelm,dużo zdrówka...pozdrawiam
Dziękujemy :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiolku:loveu::loveu::loveu:
Ja też już wyszam na prostą ...nawet pokolorowałam sobie włoski;)
Jutro na Wigilii bede u rodziców ale i tak musialam wszystko przygotować;)
No i daj fotki choineczek:multi::multi::multi:

Ja Alu jestem kompletnie padnięta :evil_lol: Wigilie wyprawiam ja...Nic dodać nic ująć :cool1: Upiekłam makowiec z jabłkami, sernik, fale dunaju i piernik z miodem :) Ugotowałam: zupe grzybową, rybną ( jutro jeszcze barszcz czerwony ). Zrobiłam uszka z grzybami i drugie z miesem. Usmażyłam rybę a jutro tylko podpiekę w piekarniku :) Zrobiłam kapuste z grochem i makiełki na deser :) Zrobiłam pierogi...Matko ja nawet juz nie pamiętam co robiłam jeszcze :crazyeye: Wiem ze robiłam i robiłam a w międzyczasie sprzątałam :evil_lol: I wściekałam się na TZta :diabloti: Fajnie było :evil_lol:
Fotki wstawię jutro bo brak sił na zmniejszanie itd ;)
Acha !! Przy czyszczeniu uszka Szelmusi ciut mile się zdziwiłam :p Było jakby czystsze :p Tylko nie wiem czy Zmorka się wczesniej do niego nie dobrała bo wszyscy byli zajęci i nie miał kto na dworze futer pilnować :mad: No ale przecież w środku by nie wymyła-prawda? Zobaczymy jutro :roll:

[quote name=':: FiGa ::']Pysiu to jest rewelacyjne :multi:

Dlaczego słowo "kupa" kojarzy mi się w tematem Zmorszelm?? :evil_lol:
A bo ja wiem:hmmmm::hmmmm::hmmmm::siara::roflt:

Posted

Moja droga Pysiu!
Życzę Ci...
Wiary - co góry przenosi
Nadziei - która nie gaśnie
Miłości - w każdej ilośi
Tobie, Twojej rodzinie, Zmorszelmom i kociakowi :loveu:
Sylwia i Figa z Czabim :tree1: