Nugatowa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 evaxon napisał(a):a z czego to jest wykonane?? moja to im wiecej wystajacych czesci tym szybciej zostaje popsute:roll: Gryzak z bardzo wytrzymałej twardej naturalnej gumy w oryginalnym , prowokującym do zabawy kształcie. Jej niekonwencjonalny kształt sprawia, że odbija się w sposób niekontrolowany zapewniając stałe zainteresowanie. Dostępne w dwóch rozmiarach : mały- dla psów małych i miniaturowych 9 cm, duży dla większych psów - 15 cm Tyle ze nie smierdzi guma i odbija sie w wszystkie możliwe strony Swiata :lol: Quote
e.v.a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 cholera zastanawiam sie nad ta zabawka ale obawiam sie ze zginie zaraz po tym jak wpadnie w szczęki Tigry:angryy: Quote
Nugatowa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 evaxon napisał(a):cholera zastanawiam sie nad ta zabawka ale obawiam sie ze zginie zaraz po tym jak wpadnie w szczęki Tigry:angryy: Evaxon te Zabawki są zrobione z myśla o łobuzach , które niszcza każdą zabawkę ;) Quote
e.v.a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Nugatowa napisał(a):Evaxon te Zabawki są zrobione z myśla o łobuzach , które niszcza każdą zabawkę ;) qrcze korci mnie ta zabawka:razz: ale qrcze nie mam teraz 38pln:placz: ten miesiac jest zabójczy dla mnie :mdleje: Quote
anushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pysia nie miałaś czkawki w tym Sosnowcu :hmmmm:? Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ania-k napisał(a):Pysia nie miałaś czkawki w tym Sosnowcu :hmmmm:? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a może pypcie na języku Ci wyskoczyły? :razz: Quote
anushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a może pypcie na języku Ci wyskoczyły? :razz: takie różowe albo złote>>??:p aaaa ja zapomniałam,że ty black obbsesion :p :loveu: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Agga'] Ale z pysi było słodkie dziecko :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:było ale się skończyło:eviltong: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Nie wyskoczyły :eviltong: Witajcie plotkary :loveu: Byliśmy z obiema babami u weta :) Zmorka śmierdzi bo ma łojotok skóry ale taki bez choroby i zapalenia ;) Skóra czysta i w ogóle :multi:Pani doktor pogratulowała mi smarkatego wyglądu Zmorki bo ponoć widać ze niuf skończył 4 lata a u niej nic ;) Jak była dzieckiem tak smarkata dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szelma wygląda na tyle lat ile ma.....Do tego to prawe ucho i prawe oko :placz: Dostała leki w koncu jakieś inne. I we wtorek będziemy pobierać wymaz. Taka twarda baba a nie chciała bez Zmorki wejść do środka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje że ta wetka w koncu poradzi sobie z uchem Szelmy..... Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:było ale się skończyło:eviltong: Baby niedobre ja nadal jestem słodziutka i kochaniutka :loveu: Quote
e.v.a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pysia napisał(a):Baby niedobre ja nadal jestem słodziutka i kochaniutka :loveu: tiaaaa i nosisz kokarde na czubku glowy :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 evaxon napisał(a):tiaaaa i nosisz kokarde na czubku glowy :evil_lol: Kokardy nie noszę bo zmieniłam swój image :eviltong: Quote
Agga Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Pysia']Baby niedobre ja nadal jestem słodziutka i kochaniutka :loveu: Jakie niedobre? Ja jestem zachwycona Twoim zdjęciem:cool3: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Pysia']Baby niedobre ja nadal jestem słodziutka i kochaniutka :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nio słodziutka ...słodziutka;) Quote
Agga Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ALicja no nie nabijaj się z tego słodkiego dziecka:mad: :cool3: Quote
Maga100 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pysia, świetna byłaś, świetna! :klacz: [quote name='Pysia'] Gwiazdeczko kochana Przyjdź do Pysi Z samego rana I uciesz jej oczy Niech lufa wyskoczy Niech radość w jej dusze Wkroczy.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli razem z Weszką marzycie o lufie... Może weźcie jedną na spółkę? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Maga100']czyli razem z Weszką marzycie o lufie... Może weźcie jedną na spółkę? :evil_lol: co to to nie!!! :obrazic: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='tygra']biedna Szelma - lecz dziewczynę Nic innego od roku nie robię.... [quote name='Maga100'] Pysia, świetna byłaś, świetna! :klacz: czyli razem z Weszką marzycie o lufie... Może weźcie jedną na spółkę? :evil_lol: Jestem :mad: Powiedziały jaskółki że niedobre są spółki :eviltong: Wstawiam na wrzute filmik z wiwisekcji osiołka Zmorkowego ;) Jak wejdzie to wstawię :) Zobaczycie jak ona to kocha :evil_lol: Filmik jakościowo beznadziejny bo swiatło w pokoju kiepskie noi obraz na chwilke zanikł - musiałam walnąć aparatem ale pośmiać i tak się mozna ;) Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 a gdzie filmik jak Boluś rozmawiał z Twoją sąsiadką Nelly? :razz: popatrz co mam :p Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='malawaszka']co to to nie!!! :obrazic: Widzisz? Pani psycholog a nie wie ze jedna lufa na dwie kobiety to katastrofa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']Witaj różówa ,zakatarzona Pysiu Nie mam już kataru :eviltong: Wiwisekcja osiołka :) Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Pysia']Widzisz? Pani psycholog a nie wie ze jedna lufa na dwie kobiety to katastrofa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mam już kataru :eviltong: Wiwisekcja osiołka :) :placz::placz::placz:a taki ładny osiołek był Quote
Recommended Posts