Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
a z czego to jest wykonane?? moja to im wiecej wystajacych czesci tym szybciej zostaje popsute:roll:

Gryzak z bardzo wytrzymałej twardej naturalnej gumy w oryginalnym , prowokującym do zabawy kształcie. Jej niekonwencjonalny kształt sprawia, że odbija się w sposób niekontrolowany zapewniając stałe zainteresowanie. Dostępne w dwóch rozmiarach : mały- dla psów małych i miniaturowych 9 cm, duży dla większych psów - 15 cm

Tyle ze nie smierdzi guma i odbija sie w wszystkie możliwe strony Swiata :lol:

Posted

evaxon napisał(a):
cholera zastanawiam sie nad ta zabawka ale obawiam sie ze zginie zaraz po tym jak wpadnie w szczęki Tigry:angryy:

Evaxon te Zabawki są zrobione z myśla o łobuzach , które niszcza każdą zabawkę ;)

Posted

Nugatowa napisał(a):
Evaxon te Zabawki są zrobione z myśla o łobuzach , które niszcza każdą zabawkę ;)

qrcze korci mnie ta zabawka:razz: ale qrcze nie mam teraz 38pln:placz: ten miesiac jest zabójczy dla mnie :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a może pypcie na języku Ci wyskoczyły? :razz:

takie różowe albo złote>>??:p aaaa ja zapomniałam,że ty black obbsesion :p :loveu:

Posted

Nie wyskoczyły :eviltong:
Witajcie plotkary :loveu:
Byliśmy z obiema babami u weta :) Zmorka śmierdzi bo ma łojotok skóry ale taki bez choroby i zapalenia ;) Skóra czysta i w ogóle :multi:Pani doktor pogratulowała mi smarkatego wyglądu Zmorki bo ponoć widać ze niuf skończył 4 lata a u niej nic ;) Jak była dzieckiem tak smarkata dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Szelma wygląda na tyle lat ile ma.....Do tego to prawe ucho i prawe oko :placz: Dostała leki w koncu jakieś inne. I we wtorek będziemy pobierać wymaz. Taka twarda baba a nie chciała bez Zmorki wejść do środka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mam nadzieje że ta wetka w koncu poradzi sobie z uchem Szelmy.....

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:było ale się skończyło:eviltong:

Baby niedobre ja nadal jestem słodziutka i kochaniutka :loveu:

Posted

Pysia, świetna byłaś, świetna! :klacz:

[quote name='Pysia']
Gwiazdeczko kochana
Przyjdź do Pysi
Z samego rana
I uciesz jej oczy
Niech lufa wyskoczy
Niech radość w jej dusze
Wkroczy....
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czyli razem z Weszką marzycie o lufie... Może weźcie jedną na spółkę? :evil_lol:

Posted

[quote name='tygra']biedna Szelma - lecz dziewczynę
Nic innego od roku nie robię....

[quote name='Maga100']

Pysia, świetna byłaś, świetna! :klacz:

czyli razem z Weszką marzycie o lufie... Może weźcie jedną na spółkę? :evil_lol:
Jestem :mad:
Powiedziały jaskółki że niedobre są spółki :eviltong:
Wstawiam na wrzute filmik z wiwisekcji osiołka Zmorkowego ;) Jak wejdzie to wstawię :) Zobaczycie jak ona to kocha :evil_lol: Filmik jakościowo beznadziejny bo swiatło w pokoju kiepskie noi obraz na chwilke zanikł - musiałam walnąć aparatem ale pośmiać i tak się mozna ;)

Posted

[quote name='malawaszka']co to to nie!!! :obrazic:
Widzisz? Pani psycholog a nie wie ze jedna lufa na dwie kobiety to katastrofa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']Witaj różówa ,zakatarzona Pysiu
Nie mam już kataru :eviltong:
Wiwisekcja osiołka :)

Posted

[quote name='Pysia']Widzisz? Pani psycholog a nie wie ze jedna lufa na dwie kobiety to katastrofa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie mam już kataru :eviltong:
Wiwisekcja osiołka :)
:placz::placz::placz:a taki ładny osiołek był