Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

I dalej :)

Rózne figury

Ustawienia ;)

I kombinacje ;)

Moje dwie łobuzice :loveu:

Szelmusia boryka się z zapaleniem uszka :cool3: Od jakiegoś czasu ją leczymy a to ciągle nawraca :placz: Jak ją boli to jest zmierzła i smutna :-( Miała robiony wymaz i ma w prawym uszku drożdżaki. Stosowaliśmy Oridermyl, jakieś krople robione i inne badziewia a nic nie pomaga na dłużej :razz: Myślę że gluty Zmorki przyczyniają się do nawrotów ale przecież je nie pozamykam osobno :shake: Wet powiedział że były 2 antybiotyki które by poskutkowały w jej przypadku ale zostały wycofane ze sprzedaży !!!! Masakra ....
Ale póki co to dzisiaj cieszymy się poprawą ;)

Posted

Bo Tommy przeszedł podczas przeprowadzki taki stres że musiałam mu pomóc goląc i ciąć do łysa prawie :diabloti: Teraz dopiero zaczyna się zabierać ;-) Ale zastanawiam się czy znowu go nie wychemrać bo taki wygryziony chodził obrażony i się nie odzywał :evil_lol: A teraz gada non stop....:mad:
o matko z walerym nie było tak źle 3 dni pod łożkiem siedzial po przeprowadzce i mu przeszło :cool3:

Posted

A teraz coś smutniejszego.....
Został znaleziony ponad tydzień temu w lesie. Malutki, zziębnięty, głodny i spłakany znalazł chwilowe oparcie w ramionach Gabi. Przypominam że Gabi ma wielkiego niufa i mieszka w bloku. Jeszcze jeden pies poprostu nie wchodzi w gre tym bardziej że maluszek to samiec a Hektuś jest dominantem . W tej chwili malec to dziecko i Hektuś nim się opiekuje ale jak dorośnie.....
Szukamy domu dla maluszka który ma około 6-7 tygodni. Jest odżywiony, czyściutki i bardzo grzeczny. Wygląda że duży nie będzie.
A oto jego fotki:
Malutki Lucky i Hektuś

Lucky w skrzyneczce

Lucky z koleżanką

Buziak

Słodziak :loveu:

Arek i Lucky

Na kolankach

Miło się przytulić

Duży kolega

Chodź się pobawimy

Błagam - pomóżcie znaleźć mu dobry domek....

Posted

Dobrze, ze malec trafił na dobrego człowieka na swojej drodze. Trzymam kciuki za dobry domek jak najszybciej!

Kociamber super, historyjak o jazdach REWELACJA!:lol:

Posted

Witajcie dziewczynki :multi:
Coś mi się zdaje że wstawiłam ciut za duże fotki ;) Ale w dobrej wierze ;)
Muszę sprawdzić kiedy znowu będę się znęcać nad instruktorem :diabloti: Albo on nade mną....

Posted

Pysia napisał(a):
Muszę sprawdzić kiedy znowu będę się znęcać nad instruktorem :diabloti: Albo on nade mną....

Pysia przez Ciebie mam nagłe napady śmiechu:evil_lol: , a reszta domowników patrzy na mnie jak na wariatkę:roll: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysiu, wpadam tylko powiedzieć Ci że życie jest piękne ! :p :p :p
A będzie jeszcze piękniejsze, kiedy będziesz miała prawo jazdy . ( To wcale nie jest równoznaczne, z posiadaniem umiejętności prowadzenia samochodu :cool3: . Wiem coś o tym :evil_lol: )

Pa , Królowo Szos !!! :loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Pysiu, wpadam tylko powiedzieć Ci że życie jest piękne ! :p :p :p
A będzie jeszcze piękniejsze, kiedy będziesz miała prawo jazdy . ( To wcale nie jest równoznaczne, z posiadaniem umiejętności prowadzenia samochodu :cool3: . Wiem coś o tym :evil_lol: )

Pa , Królowo Szos !!! :loveu:

:klacz::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Pysia przez Ciebie mam nagłe napady śmiechu:evil_lol: , a reszta domowników patrzy na mnie jak na wariatkę:roll: :evil_lol:

Ja mam takie napady codziennie :evil_lol: W pracy jak idę to już wszyscy szczerzą zęby :multi: Czasami tak mi wesoło że śmieję się sama do siebie :p Czasem ktoś z wyrzutem zapyta: " Kobieto! Z czego Ty się tak wiecznie cieszysz..."
Odpowiadam: " Z życia...." :p

paula_z napisał(a):
Witaj Pysiu :multi:

Swietne :multi:

Pysiu, zaloz mu watek na pwp, taki uroczy maluszek powinien szybko znalezc domek.

Prosiłam dzisiaj Weszki aby mu założyła bo czasu nie miałam i w locie wstawiałam fotki. Muszę sprawdzić czy to zrobiła .

HankaRupczewska napisał(a):
Pysiu, wpadam tylko powiedzieć Ci że życie jest piękne !

Pa , Królowo Szos !!!

Jest Haniu :loveu: Naprawdę !! W każdej chwili życia można odnaleźc coś dobrego :p Nawet jeżeli jest nam smutno :roll: Ale to właśnie dzięki smutkom i problemom potrafimy docenić radość i spokój :multi:
Ja to nawet zastanawiałam się nad kursem instruktora w przyszłośći :diabloti: Ale wtedy bym miała barwne opowieści :evil_lol:

Vectra napisał(a):
:klacz::turn-l:

A Ty babo jedna nie pokazuj palcem bo Ci go Zmoroszelmy odgryzą :eviltong:

Wpuściłam dzisiaj pana z elektrowni zeby sobie licznik sprawdził. Miał zobaczyć i sobie iść. Ja myłam podłoge ;) Pan owszem - licznik spisał ale sobie nie poszedł bo....W połowie drogi natknął się na Zmore i Szelme które sobie spokojnie spały pod gruszą ;) Nawet łbów nie podniosły ale faceta ukorzeniło :evil_lol: Po około pół godzinie jak wyszedł zadzwoniła wideofonem sąsiadka że u mnie na placu bez ruchu stoi facet i się nie odzywa :crazyeye: Wyszłam a tu....:evil_lol: Bożesz - myślałam ze ze smiechu trafi mnie apopleksja a ten nadal stał :evil_lol: A one nadal spały......:diabloti:

Posted

Hahahaha :grin: :grin: :grin:

Pysia napisał(a):
Prosiłam dzisiaj Weszki aby mu założyła bo czasu nie miałam i w locie wstawiałam fotki. Muszę sprawdzić czy to zrobiła .

Jak znajdziesz to daj linka.

Posted

Pysia napisał(a):
Ja mam takie napady codziennie :evil_lol: W pracy jak idę to już wszyscy szczerzą zęby :multi: Czasami tak mi wesoło że śmieję się sama do siebie :p Czasem ktoś z wyrzutem zapyta: " Kobieto! Z czego Ty się tak wiecznie cieszysz..."
Odpowiadam: " Z życia...." :p

Jest Haniu :loveu: Naprawdę !! W każdej chwili życia można odnaleźc coś dobrego :p Nawet jeżeli jest nam smutno :roll: Ale to właśnie dzięki smutkom i problemom potrafimy docenić radość i spokój :multi:
Ja to nawet zastanawiałam się nad kursem instruktora w przyszłośći :diabloti: Ale wtedy bym miała barwne opowieści :evil_lol:

A Ty babo jedna nie pokazuj palcem bo Ci go Zmoroszelmy odgryzą :eviltong:

Wpuściłam dzisiaj pana z elektrowni zeby sobie licznik sprawdził. Miał zobaczyć i sobie iść. Ja myłam podłoge ;) Pan owszem - licznik spisał ale sobie nie poszedł bo....W połowie drogi natknął się na Zmore i Szelme które sobie spokojnie spały pod gruszą ;) Nawet łbów nie podniosły ale faceta ukorzeniło :evil_lol: Po około pół godzinie jak wyszedł zadzwoniła wideofonem sąsiadka że u mnie na placu bez ruchu stoi facet i się nie odzywa :crazyeye: Wyszłam a tu....:evil_lol: Bożesz - myślałam ze ze smiechu trafi mnie apopleksja a ten nadal stał :evil_lol: A one nadal spały......:diabloti:

:hmmmm: ciekawe jaki rachunek dostaniesz :hmmmm: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
:hmmmm: ciekawe jaki rachunek dostaniesz :hmmmm: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ciekawe kto mi go przyniesie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ciekawe kto mi go przyniesie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Listonosz poleconym i też się ukorzeni :evil_lol:

Posted

hahaha Pysiu u mnie już żaden magik wchodzić nie chce do domu :evil_lol:
grzeczniue proszą o podanie stanów licznika przez furtke :evil_lol::evil_lol:

a jak fajnie się domokrążców wyprasza :diabloti: na widok Lali lub Kano sami mówią szybko dowidzenia :evil_lol::evil_lol:
panna Sz jakoś nie wzbudza ataków lekowych u ludzi :roll: