Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Dziur nie trza bo psy takie jakieś płaskie ze przełażą pod bramą :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale Szelma czuwa i nie pozwala do Zmorki się zbliżyć :multi: Jeden taki wyskrobek już ogłuchł bo usłyszał tuż przy swoim uchu grzmot Niagary :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do tej pory go nie widać w pobliżu :p
Na kursie prawie usnęłam....
A teraz jest tak że najpierw zdasz egzamin wewnętrzny a dopiero na jazdy idziesz. A wewnętrzny zdajesz przez neta i masz swój kod kursanta przypisany wyłącznie dla Ciebie i w głównej bazie danych jest czy zdałaś wewnętrzny czy nie....Masakra :placz:

Posted

Dziur nie trza bo psy takie jakieś płaskie ze przełażą pod bramą :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale Szelma czuwa i nie pozwala do Zmorki się zbliżyć :multi: Jeden taki wyskrobek już ogłuchł bo usłyszał tuż przy swoim uchu grzmot Niagary :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do tej pory go nie widać w pobliżu :p
Na kursie prawie usnęłam....
A teraz jest tak że najpierw zdasz egzamin wewnętrzny a dopiero na jazdy idziesz. A wewnętrzny zdajesz przez neta i masz swój kod kursanta przypisany wyłącznie dla Ciebie i w głównej bazie danych jest czy zdałaś wewnętrzny czy nie....Masakra :placz:
Śpiąca królewna :loveu:

I jej łapeczka

I jeszcze raz

Posted

Pysia napisał(a):

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o matko nie miałam pojęcia o tym :roll:

Posted

[quote name='Agga']

Pysiu co one tak zasmucone.

A zdjęcia z zabawy super

Bo muszą pracować w niedziele :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Udeptują grys pod kostke brukową ;)

Posted

Smarkata się bawi :loveu:

Zmoreczka

I mama-kaczka w oczku

takiej wielkości ;)

I znowu durnawka

One tak mogą bez końca....

Chociaż czasami też odpoczywają :p

Posted

[quote name='Pysia']

Świetne fotki :multi:
Cześć Pysiu:diabloti:

Jak tam sytuacja remontowo-mieskzaniowa (bo jakoś przez te dni nie byłam w stanie Was czytać więc beszczelnie się pytam :oops: )

Posted

jo-jo napisał(a):
Świetne fotki :multi:
Cześć Pysiu:diabloti:

Jak tam sytuacja remontowo-mieskzaniowa (bo jakoś przez te dni nie byłam w stanie Was czytać więc beszczelnie się pytam :oops: )

Matko bowska :crazyeye: jojeczku !! Ależ ja już dawno po i mieszkam :evil_lol: A Zmoroszelmy robią mi codzienne remonty tylko...w odwrotną strone :mad::mad::mad: Dzisiaj np okazało się ze muszla klozetowa jest świetną miską z wodą :placz: Ja się chyba zabiję przez te psy :placz: Na dodatek Zmoreczka uznała ze za dużo podłogi do mycia i kropi a nie myje po sobie :angryy: Za płotem siedzi czarny mały pies który tylko czeka az Szelma zniknie z horyzontu. Zakochał się biedak w Zmoreczce :razz::razz: Ale Szelma czuwa......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Matko bowska :crazyeye: jojeczku !! Ależ ja już dawno po i mieszkam :evil_lol: A Zmoroszelmy robią mi codzienne remonty tylko...w odwrotną strone :mad::mad::mad:

Kochana wybacz :modla: , dopiero dzisiaj mam chwilke żeby przejrzeć troche forum, bo szkoła mi daje w kość...

Pysia napisał(a):
Dzisiaj np okazało się ze muszla klozetowa jest świetną miską z wodą :placz: Ja się chyba zabiję przez te psy :placz:

WIesz co a może zamontuj im muszle zamiast misek? :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Ale Szelma czuwa......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Prawidłowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Kochana wybacz :modla: , dopiero dzisiaj mam chwilke żeby przejrzeć troche forum, bo szkoła mi daje w kość...

WIesz co a może zamontuj im muszle zamiast misek? :evil_lol:

Prawidłowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wiesz co? To moze zaproś nas tzn mnie i Zmoroszelmy do tej szkoły to będzie potrzebowała generalnego remontu i na jego czas ją zamkną :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A kible mam dwa i trzeci jako poidło mi niepotrzebne :angryy:

Posted

Czesc Pysiu :lol: Poczytalam i poogladalam foteczki - humorek od razu lepszy :D Na zapachy cieczkowe sa jakies preparaty, tabletki czy spraye, psy nie czuja wtedy suki i nie bedziesz miala sfory pod bramą :razz:

Posted

guzik prawda z tymi preparatami - jak Luna miewała cieczki :roll: :mad: to psikałam ją jakimś super preparatem i to skutkowało do pewnego czasu - wystarczyło, że jakiś jeden burek się kapnął że jest cieczka to zaraz wszystkie jużiwedziały :angryy:

Posted

Ja tam nie wiem, bo nie musze :eviltong: Ale za Axa psy nie lataja, a Maksiu zorientowal sie, ze ma cieczke po tygodniu chyba, dopiero jak sie zmoczyla w kanalku. Sis uzywala jakis tabletek, one likwiduja tez brzydki zapach z pyska.

Posted

bo dopiero w drugim tygodniu cieczki jest po co się suką interesować :evil_lol: Maxiu nie jest głupi żeby sie wysilać w dni niepłodne :lol: a te tabletki to zdaje się z chlorofilem - tego nie podawałam :shake:

Posted

Hehe, ja jeszcze malo wiem o suczkach i cieczkach :oops: Ale Maksiu sie naprawde zorientowal dopiero jak wlazla do wody i sobie zamoczyla podwozie, a nie miala jeszcze rujki; jak wyschla to znowu olal zapach :lol: Axa jest tak nauczona, ze na "nie daj sie" nawet w czasie rujki odgania psy :multi:
A te tabletki, jesli z chlorofilem, to nie dobre dla zdrowia suczki? :hmmmm:

Posted

Pysia napisał(a):

O w mordę :crazyeye: A przez net zdajesz w domu, czy w ośrodku egzaminacyjnym :razz: I czy są szanse na korzystanie z "materiałów pomocniczych" :cool3:

Pysiu, czy w nowym, dużym domu planujesz szczeniaczki ;)

Posted

paula_z napisał(a):
A te tabletki, jesli z chlorofilem, to nie dobre dla zdrowia suczki? :hmmmm:

to roślinne więc chyba nie szkodzi, ale nie wiem bo nie interesowałam się tym nigdy - jak jeszcze kiedyś będę miała suńkę to od razu na sterylke pójdzie ;)

Posted

Żadne środki które podobno neutralizują zapaszek cieczki NIE DZIAŁAJĄ :shake:
Pysiu nie zazdroszcze ci tych amantów :mad::mad: u mnie na szczęście nie miały jak wtargnąć by dopaść cieczkowego Szczepana ,a jak by wtargneły to marny ich los :evil_lol::evil_lol: cnoty Szczepana pilnował Kano :diabloti: a Kano konkurencji nie lubi ;)
sucze traktuje jak swoją nietykalną przez obcych własność.