Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='beria']I dojechały do Morska :p A mój Dżordżio marzy o lustrzanej kuli :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::multi:no opowiadajcie jak było i dawajcie fotki i co u Pysi i Zmoroszelm i Tomcia

Posted

Pysia zarobiona - ululała się jednym piwkiem i opowiadała mi podczas drogi powrotnej, że Beria (bo jechałam za nimi) chce nas wywieźć do zamku Drakuli i że zagłębiamy się coraz bardziej w las i że smok jakiś zaraz porwie dwie dziewice :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wiele opowiadania nie ma bo byłyśmy za krótko :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']Pysia zarobiona - ululała się jednym piwkiem i opowiadała mi podczas drogi powrotnej, że Beria (bo jechałam za nimi) chce nas wywieźć do zamku Drakuli i że zagłębiamy się coraz bardziej w las i że smok jakiś zaraz porwie dwie dziewice :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wiele opowiadania nie ma bo byłyśmy za krótko :shake::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o matko a skąd wyscie te dziewice wytrzasnęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia zarobiona - ululała się jednym piwkiem i opowiadała mi podczas drogi powrotnej, że Beria (bo jechałam za nimi) chce nas wywieźć do zamku Drakuli i że zagłębiamy się coraz bardziej w las i że smok jakiś zaraz porwie dwie dziewice :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wiele opowiadania nie ma bo byłyśmy za krótko :shake:

buhahahahahaha Pysia nie pij :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Pysia zarobiona - ululała się jednym piwkiem i opowiadała mi podczas drogi powrotnej, że Beria (bo jechałam za nimi) chce nas wywieźć do zamku Drakuli i że zagłębiamy się coraz bardziej w las i że smok jakiś zaraz porwie dwie dziewice :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye: to ja już wiem, czemu Pysia nie pije, :evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Ja sobie wypraszam :obrazic: I dementuję - byłam kierowana przez TZta, bo po ciemku za cholerę nie trafiłabym z Morska do domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A że jechaliśmy dziwnymi, leśnymi skrótami to inna sprawa :roll:
BTW miałaś dwie dziewice w bagażniku :razz:

Posted

[SIZE="6"]ZMORECZKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA CIEBIE

:sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort:

Posted

malawaszka napisał(a):

:lol: :lol: :lol: A miałyście jakieś dziewice ze sobą?

Posted

Jestem :multi::multi::multi::multi::multi: Dzisiaj podłączyli mi neta i w końcu czuję ze żyje :multi::multi::multi::multi::multi:
Witajcie i kocham Was za to ze nie zapomniałyście o mojej ukochanej Zmoreczce :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Moje Słoneczko kończy dzisiaj 4 latka. Tyle czasu minęło a ja ciągle pamiętam jak ją pierwszy raz zobaczyłam i zakochałam się bez pamięci w tych przecudnych oczętach :loveu: Zresztą nie tylko ja ;)
Żyj moja najwspanialsza pod słońcem Zmoreczko sto lat:new-bday::new-bday: To dla Ciebie ten domek i wszystko na placu :loveu: Dałaś mi tyle radosci w życiu że wdzięczna Ci będę po kres moich dni.... Dzięki Tobie zrozumiałam kim jestem i czego pragnę :) Tego się nie da przecenić :)

Posted

O rany moja Zmoreczke, urodzinkowa dzisiaj:crazyeye:

Zmoreczko, Kochan najkochańsza najpiękniejsze najsłodsza, i wogóle naj naj naj naj:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A ja taka wstrętna i nie pamiętam a chce Cie zabrać do siebie, Pysiu wydrap i wycału Jubilatkę ode mnie:loveu: Dzisiaj i ona i Ozzulec i moja ciocia mają urdzoiny, a ciocia już nie mało co bo 83 lata, więc mam nadzieje że i Zmoreczka i Ozzulec, nie wiele mniej ;-)))

Posted

Wszystkim dziękujemy za zyczenia dla naszej cudownej pieszczoszki :loveu::loveu::loveu:
Teraz opowiem krótkie wrażenia ze zlotu :)
Było to tak:
Styrana użądzaniem się usłyszałam telefon. Patrze- Weszka. Odebrać czy nie? W końcu ucviekłam od niej daleko ....Ale stwierdziłam ze i tak mnie dopadnie więc odebrałam ;) Usłyszałam iż jest taka wspaniałomyślna że chce mnie zabrać na kilka godzin na zlot. Myśle sobie " Dobra " :) Pojechałyśmy. Dodam że ta maupa trafiła do mnie ;)
Na zlocie poznałam Maleństwo, Gerde i wiele innych psów oraz dodatki ludzkie :evil_lol: Płakałam łzami po usłyszeniu Aggi tektu że powinniśmy usiąść w/g daty urodzenia :-o:-o:-o Już widziałam się na szarym końcu ławki :evil_lol: Dostałyśmy w tym momencie z Berią i Weszką potężnego ataku śmiechu co uchroniło chyba moją skromną osobe od koncowego wyniku :diabloti: Były kiełbaski, Dżordżio który jak satelita latał wkoło ogniska i włączał mu się Bob budowniczy ( z powodu lenistwa bo mu się kija z kiełbaskami naszymi trzymać nie chciało ;) ). Potem powpadały mu te kiełbaski do ognia i stwierdził że....idzie wysikać Gerde :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ryczałam ze śmiechu :)
W drodze powrotnej Beria nas wyprowadziła na manowce. Jechałyśmy za nią ciemnym wielkim lase po drodze pełnej wielkich dziur i kurzu. Wyły wilkołaki, nad nami latały pterodaktyle, a w oddali słychać było smoczy śpiew.... I już nie wiedziałam czy wiodą nas do Drakuli czy do smoczej jamy złożyć nas w ofierze strasznemu smokowi:-o Tylko nie wiem dlaczego Weszka cały czas się śmiała z moich relacji:cool1: Na szczęście okazało się że wjechałysmy do wioski zupełnie normalnej i mój strach okazał się niepotrzebny :multi: Dotarłyśmy mimo łez w oczach Weszki całe i zdrowe i jestem przekonana że zawdzięczamy to tylko mojemu szczęściu :p Bo Beria i Dżordżio mieli niecne plany....
Acha!! Zapomniałam jeszcze napisać że Dżordżio kazał nam w prawo jechać ( pewnie do smoka albo Drakuli ) a my jednak mając nosa pojechałyśmy dobrze :multi::multi::multi: I dzięki temu dzisiejszego dnia mogę być z Wami a nie wyssana z krwi albo zjedzona przez potwornego różowego smoka :cool3: ( z brokatem )

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany a TZ Berii tak przyzwoicie wyglądał :shake:uffff dobrze że dobrze skręciłyście;)
No wiesz....Przyzwoicie to on nadal wygląda ale wystarczy popatrzeć jak on się ciągle kręci i już wszystko widać ;) To albo pomocnik Drakuli albo smoczy sługa....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: