ab-agnieszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 agnieszka32 napisał(a):Taaak, zastanawiam się już poważnie nad odwykiem :evil_lol: Mysle ze nie jest w stanie nikt Ci pomoc. Nie ma odwykow od ZPG Zakupoholik Psich Gadzetow Quote
agnieszka32 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 agaga21 napisał(a):jak nie więcej!:evil_lol::evil_lol: tylko nie pytaj ile psiaki mają obróżek;) wszyscy wiemy ze aga ma fioła na punkcie swoich sierściuchów:loveu::loveu::loveu::loveu: Tak tak, Asior nie pytaj, tematu obróżek (i smyczek) nie ma i nie było :evil_lol: A Ty agaga21 mi tu oczu nie zamydlaj posłankami i obróżkami :eviltong:. Ja tu ważny temat klonowania Twojego Lecterka podniosłam, a Ty cicho sza :cool1:. Ja Ci mówię, tak zakręcimy Twojego męża, że się nijak nie połapie, ile tych psów macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Aga jestes niemozliwa.:eviltong: Taaak, zastanawiam się już poważnie nad odwykiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 no taaaaaa ..... ciotka w szale zakupowym :evil_lol: a póki co mała w górę Quote
Asior Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 agnieszka32 napisał(a):Tak tak, Asior nie pytaj, tematu obróżek (i smyczek) nie ma i nie było :evil_lol: czekaj.. to ile Ty masz tych pIESów??? :roll: Quote
agnieszka32 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Asior napisał(a):czekaj.. to ile Ty masz tych pIESów??? :roll: DWA :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 agnieszka32 napisał(a):DWA :evil_lol: dwa mordulce :grins: podnosze maleńką Quote
Asior Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 agnieszka32 napisał(a):DWA :evil_lol: dwa psy i 10 legowisk :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i bądź ile obróżek :crazyeye: SZALEJESZ KOBITO, SZALEJESZ :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Asior napisał(a):dwa psy i 10 legowisk :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i bądź ile obróżek :crazyeye: SZALEJESZ KOBITO, SZALEJESZ :evil_lol: założy Hotelik :diabloti: Podnoszę Quote
andzia69 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 no to se tu przytupałam...jak można psa chcieć uśpić bo zjadł kamień:crazyeye: mnie już nic nie zdziwi na tym podłym swiecie:shake: Quote
agnieszka32 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Alicja napisał(a):założy Hotelik :diabloti: Podnoszę A to jest myśl ....:icon_roc: Alicja, jesteś genialna :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Aga a jak Twoj maz zareaguje na taka wiadomosc ze chcesz otworzyc hotelik? Oj biedna trawka i krzaczki u Was w ogrodzie.:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Aga a jak Twoj maz zareaguje na taka wiadomosc ze chcesz otworzyc hotelik? Oj biedna trawka i krzaczki u Was w ogrodzie.:evil_lol: Powiem krótko – musiałabym szukać dobrego adwokata od spraw rozwodowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 agnieszka32 napisał(a):Powiem krótko – musiałabym szukać dobrego adwokata od spraw rozwodowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj nie znam dobrego adwokata od spraw rozwodowych:shake: Moj TZ tez sie nie zgadza na dodatkowe zasiedlenie naszego ogrodka innych psiakow. Quote
agnieszka32 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Oj nie znam dobrego adwokata od spraw rozwodowych:shake: Moj TZ tez sie nie zgadza na dodatkowe zasiedlenie naszego ogrodka innych psiakow. Aga, mam pomysł :cool: Zgromadźmy naszych TZów w jednym z naszych domów, a w drugim zamieszkajmy wspólnie z psami :cool3: (coś wspominałaś mi kiedyś, że masz baaaardzo dużą działkę ..., jak myślisz - ile psów zdołamy pomieścić???:diabloti:). Myślę, że obie strony będą zadowolone – przynajmniej na jakiś czas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo nie, jeszcze inaczej :cool1: – Agata ma z nas największy areał, bo kilka hektarów – we trzy ruszymy pełną parą i nikt nam nie przeszkodzi :megagrin: :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Rewelacyjny pomysl. Ja jestem za:multi: Agata pewnie tez a Lekorek dostanie sunie z watku za zone:multi: I bedziemy zyc dlugo i szczesliwie jak w kazdej bajce:eviltong: Quote
agaga21 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 po pierwsze: nie LEKTOREK:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko LECTEREK(ten od hannibala;)) po drugie: jestem ZA!!!:multi: tylko małe sprostowanie...z tymi hektarami to trochę przesadziłaś agnieszko:evil_lol: myślę jednak że miejsca wystarczy na kilka walniętych dogomaniaczek i całe mnóstwo bullowatych:evil_lol: Quote
Therion Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Wy tu sobie gadu-gadu, a psinka od czwartku w nowym domu, prosze trzymac kciuki, zeby wszytko sie dobrze ulozylo i zostala tam na stałe. Nowi wlasciciele stracili niedawno psa-nowotwor kosci i tak mimo chodem w lecznicy opowiedziano im historie Sary, po dwoch dniach panstwo sie zdecydowali, jesli tam zostanie na stale to jej zazdroszcze, bo nowi wlasciciele duzo czasu spedzaja w Portugalii , a ona razem z nimi bedzie wyjezdzac, oby to byl ten szczesliwy koniec.Ma do dyspozycji duzy ogrod i dom. Quote
agaga21 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 cholera! to nie będzie żony dla mojego lectera...:mad: Quote
agaga21 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ;) trzymam kciuki by sunia została na dobre w nowym domku!:multi: Quote
agnieszka32 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 agaga21 napisał(a):cholera! to nie będzie żony dla mojego lectera...:mad: Spokojnie :cool1:, znajdziemy mu inną ślicznotkę :cool3:. Taki przystojniak jak Lecterek nie może przecież być dłużej kawalerem, wstyd :roll: :evil_lol: Wspaniale, że Sarunia już w nowym domku, oby już tam została na zawsze :loveu: Quote
Asior Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Therion napisał(a):bo nowi wlasciciele duzo czasu spedzaja w Portugalii , a ona razem z nimi bedzie wyjezdzac, nie będzie problemu z wyjazdem bula do portugalii.. bo np do niemiec by mieli problemy wwieść tą rasę... Quote
Recommended Posts