Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
jak nie więcej!:evil_lol::evil_lol:
tylko nie pytaj ile psiaki mają obróżek;)

wszyscy wiemy ze aga ma fioła na punkcie swoich sierściuchów:loveu::loveu::loveu::loveu:

Tak tak, Asior nie pytaj, tematu obróżek (i smyczek) nie ma i nie było :evil_lol:

A Ty agaga21 mi tu oczu nie zamydlaj posłankami i obróżkami :eviltong:. Ja tu ważny temat klonowania Twojego Lecterka podniosłam, a Ty cicho sza :cool1:.
Ja Ci mówię, tak zakręcimy Twojego męża, że się nijak nie połapie, ile tych psów macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Tak tak, Asior nie pytaj, tematu obróżek (i smyczek) nie ma i nie było :evil_lol:

czekaj.. to ile Ty masz tych pIESów??? :roll:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
DWA :evil_lol:

dwa psy i 10 legowisk :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i bądź ile obróżek :crazyeye: SZALEJESZ KOBITO, SZALEJESZ :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
dwa psy i 10 legowisk :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i bądź ile obróżek :crazyeye: SZALEJESZ KOBITO, SZALEJESZ :evil_lol:

założy Hotelik :diabloti:

Podnoszę

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Aga a jak Twoj maz zareaguje na taka wiadomosc ze chcesz otworzyc hotelik? Oj biedna trawka i krzaczki u Was w ogrodzie.:evil_lol:

Powiem krótko – musiałabym szukać dobrego adwokata od spraw rozwodowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Powiem krótko – musiałabym szukać dobrego adwokata od spraw rozwodowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj nie znam dobrego adwokata od spraw rozwodowych:shake:
Moj TZ tez sie nie zgadza na dodatkowe zasiedlenie naszego ogrodka innych psiakow.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Oj nie znam dobrego adwokata od spraw rozwodowych:shake:
Moj TZ tez sie nie zgadza na dodatkowe zasiedlenie naszego ogrodka innych psiakow.

Aga, mam pomysł :cool:
Zgromadźmy naszych TZów w jednym z naszych domów, a w drugim zamieszkajmy wspólnie z psami :cool3: (coś wspominałaś mi kiedyś, że masz baaaardzo dużą działkę ..., jak myślisz - ile psów zdołamy pomieścić???:diabloti:). Myślę, że obie strony będą zadowolone – przynajmniej na jakiś czas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Albo nie, jeszcze inaczej :cool1: – Agata ma z nas największy areał, bo kilka hektarów – we trzy ruszymy pełną parą i nikt nam nie przeszkodzi :megagrin: :evil_lol:

Posted

po pierwsze: nie LEKTOREK:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko LECTEREK(ten od hannibala;))
po drugie: jestem ZA!!!:multi:

tylko małe sprostowanie...z tymi hektarami to trochę przesadziłaś agnieszko:evil_lol:
myślę jednak że miejsca wystarczy na kilka walniętych dogomaniaczek i całe mnóstwo bullowatych:evil_lol:

Posted

Wy tu sobie gadu-gadu, a psinka od czwartku w nowym domu, prosze trzymac kciuki, zeby wszytko sie dobrze ulozylo i zostala tam na stałe. Nowi wlasciciele stracili niedawno psa-nowotwor kosci i tak mimo chodem w lecznicy opowiedziano im historie Sary, po dwoch dniach panstwo sie zdecydowali, jesli tam zostanie na stale to jej zazdroszcze, bo nowi wlasciciele duzo czasu spedzaja w Portugalii , a ona razem z nimi bedzie wyjezdzac, oby to byl ten szczesliwy koniec.Ma do dyspozycji duzy ogrod i dom.

Posted

agaga21 napisał(a):
cholera! to nie będzie żony dla mojego lectera...:mad:

Spokojnie :cool1:, znajdziemy mu inną ślicznotkę :cool3:. Taki przystojniak jak Lecterek nie może przecież być dłużej kawalerem, wstyd :roll: :evil_lol:

Wspaniale, że Sarunia już w nowym domku, oby już tam została na zawsze :loveu:

Posted

Therion napisał(a):
bo nowi wlasciciele duzo czasu spedzaja w Portugalii , a ona razem z nimi bedzie wyjezdzac,

nie będzie problemu z wyjazdem bula do portugalii.. bo np do niemiec by mieli problemy wwieść tą rasę...