Frotka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Powody oddania psa bywają różne: alergia ;), brak czasu, brudzenie w domu... Powód oddania 3-letniej amstaffki Sary był nietypowy. Sara połknęła kamień. Potencjalne koszty zabiegu i opieki pooperacyjnej przerosły właścicieli. Zdecydowali o uśpieniu psa. Na szczęście lekarze do których zwrócono się o eutanazję odmówili. W związku z tym właściele zostawili Sarę w lecznicy, gdzie przeszła zabieg resekcji jelit. Teraz czeka na dom, w lecznicy Focus-Vet, w Skawinie. Od miesiąca mieszka w gabinecie weterynaryjnym. To zdecydowanie zbyt długo dla młodego i wesołego amstaffa. Jeśli możecie dać Sarze dom stały lub choćby tymczasowy dzwońcie do lecznicy: (012) 276 56 22 lub piszcie adopcje@gazeta.pl Quote
Frotka Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Dziękuję, Tamaro, że się zainteresowałaś. Nawet w najlepszej lecznicy z najżyczliwszymi ludźmi nie ma warunków na tak długie trzymanie psa. Quote
marlenka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 No tak ktoś kupił sobie fajnego pieska a jak przychodzi do wydania kasy na leczenie to lepiej uspić , ech czy kiedyś to się zmieni????? Kurczę sunia jest piękna , powinna szybko znaleźc dom. Trzymam kciuki Quote
Tengusia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 no prosze a juz myslalam ze nie wiele moze mnie zaskoczyc a tu prosze :-o sunia sliczna, przydaloby sie wiecej zdjec na ktorych byloby widac cala sunie ;) zaraz popodsylam watek osoba od bullowatych ;) Quote
agnieszka32 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Melduję się na wątku. Boże, co za ludzie :-( – patałachy ... :angryy::angryy::angryy: Taka śliczna sunia ... Quote
ab-agnieszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Powod oddania psa rzeczywiscie szokujacy.Ale kazdy powod jest dobry.:angryy: Quote
Asior Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Frotko, masz namiary na asta i nic nie mówisz :cool3: przecie wszystkie asty schroniskowe są moje :eviltong: zapisuje wąteczek i porobie jej ogłoszenia, ale zdjęcia by się przydały :( Quote
agaga21 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 cholera! pewnie mają juz nowegop szczeniaka z allegro za 150 zł albo z giełdy:angryy::angryy::angryy: a sunia wygląda jak mój lecter:-( Quote
Asior Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 agaguś wstawisz ją na NK??? ja jej zrobię allegro jutro Quote
agaga21 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Asior napisał(a):agaguś wstawisz ją na NK??? ja jej zrobię allegro jutro wstawię tylko poczekam może na lepsze zdjęcie. Quote
agnieszka32 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 agaga21 napisał(a): a sunia wygląda jak mój lecter:-( Faktycznie:crazyeye: A imię takie same jak moja sunia ...:p Agaga21, to co ? .....:cool3: adoptujemy ją na spółę? Albo nie, ja Ci ją odstępuję, nikt z Twojej rodziny ani sąsiadów się nie domyśli, że masz dwa psy, nawet mąż się może nie połapać :evil_lol: (ja mojemu wpieram przy zakupie kolejnych posłanek, że przecież one już dawno tu były, tylko w innym pokoju :diabloti:) A sunia jest naprawde cudowna:loveu: Co za ludzie :shake: Quote
Asior Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 agnieszka32 napisał(a):(ja mojemu wpieram przy zakupie kolejnych posłanek, że przecież one już dawno tu były, tylko w innym pokoju :diabloti:) nieeee no wariatka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Aga swietny pomysl. Napewno w domu nikt nie zauwazy. Jak u Ciebie tak i u Agaty:evil_lol: Quote
agaga21 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 asior, jakbyś miała w domu 20 posłanek to zapewniam cię, że twój tz też by się nie połapał czy to nowe czy stare:evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 agnieszka32 napisał(a):Nie 20, a jedynie 10 :eviltong: (bo dzisiaj doszły pocztą dwa nowe), w tym dwa letnie na tarasy (to się nie liczą :evil_lol:). Te dzisiejsze wyciągałam z samochodu, jak mąż już spał (mój stary numer :diabloti:) – ostatnio nawet nie zauważył jak dwa niebieskie (do niczego mi nie pasowały, to oddałam siostrze) z sypialni wymieniłam na brązowe i rude :evil_lol:. A mam na oku już dwa następne :cool3:, tylko zastanawiam się, gdzie je upchnąć, bo mi podłogi niedługo zabraknie :roll::evil_lol:;) Aga jestes niemozliwa.:eviltong: Quote
agaga21 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Asior napisał(a):jak kurde 20 ???? jak nie więcej!:evil_lol::evil_lol: tylko nie pytaj ile psiaki mają obróżek;) wszyscy wiemy ze aga ma fioła na punkcie swoich sierściuchów:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agnieszka32 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Nie 20, a jedynie 10 :eviltong: (bo dzisiaj doszły pocztą dwa nowe), w tym dwa letnie na tarasy (to się nie liczą :evil_lol:). Te dzisiejsze wyciągałam z samochodu, jak mąż już spał (mój stary numer :diabloti:) – ostatnio nawet nie zauważył jak dwa niebieskie (do niczego mi nie pasowały, to oddałam siostrze) z sypialni wymieniłam na brązowe i rude :evil_lol:. A mam na oku już dwa następne :cool3:, tylko zastanawiam się, gdzie je upchnąć, bo mi podłogi niedługo zabraknie :roll::evil_lol:;) Quote
Recommended Posts