Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powody oddania psa bywają różne: alergia ;), brak czasu, brudzenie w domu... Powód oddania 3-letniej amstaffki Sary był nietypowy. Sara połknęła kamień. Potencjalne koszty zabiegu i opieki pooperacyjnej przerosły właścicieli. Zdecydowali o uśpieniu psa. Na szczęście lekarze do których zwrócono się o eutanazję odmówili. W związku z tym właściele zostawili Sarę w lecznicy, gdzie przeszła zabieg resekcji jelit. Teraz czeka na dom, w lecznicy Focus-Vet, w Skawinie. Od miesiąca mieszka w gabinecie weterynaryjnym. To zdecydowanie zbyt długo dla młodego i wesołego amstaffa. Jeśli możecie dać Sarze dom stały lub choćby tymczasowy dzwońcie do lecznicy:

(012) 276 56 22

lub piszcie

adopcje@gazeta.pl

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję, Tamaro, że się zainteresowałaś. Nawet w najlepszej lecznicy z najżyczliwszymi ludźmi nie ma warunków na tak długie trzymanie psa.

Posted

No tak ktoś kupił sobie fajnego pieska a jak przychodzi do wydania kasy na leczenie to lepiej uspić , ech czy kiedyś to się zmieni?????
Kurczę sunia jest piękna , powinna szybko znaleźc dom.
Trzymam kciuki

Posted

no prosze a juz myslalam ze nie wiele moze mnie zaskoczyc a tu prosze :-o

sunia sliczna, przydaloby sie wiecej zdjec na ktorych byloby widac cala sunie ;)
zaraz popodsylam watek osoba od bullowatych ;)

Posted

Frotko, masz namiary na asta i nic nie mówisz :cool3:
przecie wszystkie asty schroniskowe są moje :eviltong:

zapisuje wąteczek i porobie jej ogłoszenia, ale zdjęcia by się przydały :(

Posted

agaga21 napisał(a):

a sunia wygląda jak mój lecter:-(

Faktycznie:crazyeye:

A imię takie same jak moja sunia ...:p

Agaga21, to co ? .....:cool3: adoptujemy ją na spółę? Albo nie, ja Ci ją odstępuję, nikt z Twojej rodziny ani sąsiadów się nie domyśli, że masz dwa psy, nawet mąż się może nie połapać :evil_lol: (ja mojemu wpieram przy zakupie kolejnych posłanek, że przecież one już dawno tu były, tylko w innym pokoju :diabloti:)

A sunia jest naprawde cudowna:loveu:
Co za ludzie :shake:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
(ja mojemu wpieram przy zakupie kolejnych posłanek, że przecież one już dawno tu były, tylko w innym pokoju :diabloti:)

nieeee no wariatka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Nie 20, a jedynie 10 :eviltong: (bo dzisiaj doszły pocztą dwa nowe), w tym dwa letnie na tarasy (to się nie liczą :evil_lol:).
Te dzisiejsze wyciągałam z samochodu, jak mąż już spał (mój stary numer :diabloti:) – ostatnio nawet nie zauważył jak dwa niebieskie (do niczego mi nie pasowały, to oddałam siostrze) z sypialni wymieniłam na brązowe i rude :evil_lol:.
A mam na oku już dwa następne :cool3:, tylko zastanawiam się, gdzie je upchnąć, bo mi podłogi niedługo zabraknie :roll::evil_lol:;)

Aga jestes niemozliwa.:eviltong:

Posted

Asior napisał(a):
jak kurde 20 ????

jak nie więcej!:evil_lol::evil_lol:
tylko nie pytaj ile psiaki mają obróżek;)

wszyscy wiemy ze aga ma fioła na punkcie swoich sierściuchów:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie 20, a jedynie 10 :eviltong: (bo dzisiaj doszły pocztą dwa nowe), w tym dwa letnie na tarasy (to się nie liczą :evil_lol:).
Te dzisiejsze wyciągałam z samochodu, jak mąż już spał (mój stary numer :diabloti:) – ostatnio nawet nie zauważył jak dwa niebieskie (do niczego mi nie pasowały, to oddałam siostrze) z sypialni wymieniłam na brązowe i rude :evil_lol:.
A mam na oku już dwa następne :cool3:, tylko zastanawiam się, gdzie je upchnąć, bo mi podłogi niedługo zabraknie :roll::evil_lol:;)