Princess_York Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 nie przejmuję sie tym że metalowa kolczatka dosłownie przebija mu skórę. "Largo" przystaje tylko, gdy dostrzega innego psa. Stawia uszy, wypręża ciało. To dla Radka sygnał, by smycz chwycić mocniej, najlepiej obiema rękami. - To nie pies dla grzecznych dziewczynek. Musisz być większym twardzielem niż on, bo w sekundę wyczuje twój strach. I zapomnij o tym, że kiedyś nad nim do końca zapanujesz. Nawet podczas zabawy jego oczy niemal zaczynają napływać krwią - opowiada Radek, na co dzień analityk w jednym z łódzkich banków. - Na ulicy z takim psem jesteś nie do ruszenia. Dodaje ci pewności siebie i prestiżu - twierdzi mężczyzna. -Część tekstu z onet.pl . Jak ktoś zauważy takiego psaszybko malucha na rękę i ominąć szeroookim łukiem :lol: Quote
darunia96 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Wniosek z tego , że duże i grożne dla naszych yorkow psy trzeba pilnować i nie zostawiać otwartej bramy ... Quote
Princess_York Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 No a niestety dużo osób tak nie robi ... :shake: Quote
Jofka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Znam historię gdy amstaff był chowany z yorkiem od lat i byli mega kumplami...do czasu wyprowadzki do nowego domu.Psy byly jakis dziwne i nagle ni z tego ni z owego amstaf rzucił się na kumpla yorka i rozszarpał go.Masakra! co dopiero obce psy!!!Ja muszę uważać na mojego Onka i yorka,nigdy nie zostają same:shake: Quote
Princess_York Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jofka napisał(a):Znam historię gdy amstaff był chowany z yorkiem od lat i byli mega kumplami...do czasu wyprowadzki do nowego domu.Psy byly jakis dziwne i nagle ni z tego ni z owego amstaf rzucił się na kumpla yorka i rozszarpał go.Masakra! co dopiero obce psy!!!Ja muszę uważać na mojego Onka i yorka,nigdy nie zostają same:shake: no to nieźle ,ciekawe czemu tak zrobił ? zazdrosny czy co ... Jofka też uważaj . Quote
Recommended Posts