Agnieszka(Visenna) Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Zoja jest małą, 2.5 r, pokraczną sunieczką. Z racji wyglądku nie wzbudza niczyjego zainteresowania, każdy przechodzi obojętnie, nawet na nią nie patrząc.Czy Zoja jest za brzydka na miłość? Przecież to taka wspaniała sunia! Pełna miłości, ciepła i bezgranicznej wierności, którą pragnie ofiarować. Czy w dzisiejszym materialistycznym świecie, w którym liczą się pozory i czysty wizualizm ktoś znajdzie w swoim sercu miejsce dla Zojki? Sunia ewidentnie nie miała łatwego życia, teraz zasługuje na lepszy los! Przypuszczam, ze byla bita - kladzie sie plackiem na ziemi przy gwaltownych ruchach, jakby tylko czekajac na cios.. Czy tak skonczy sie jej zycie? po traumie jaka przezywala wczesniej trafia do schroniska, do zimnego boksu i tu umiera bez krztyny uczucia?! ocal to istnienie.. "ratujac jedno zycie, ratujesz caly swiat".. Zoja przebywa w Schronisku we Wroclawiu. Zostala wysterylizowana. Kontakt: 0717819683 (prosze prosic do telefonu Agnieszke) ogloszenia: 1.alegratka wyróżniona na 9 pkt Quote
kikou Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 czy Zojka to jest jedna z tych dwóch przecudownych "kuleczek miłości", co jej razem zdięcia robiłyśmy czy to jeszcze inna sunia.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Kikou, wstaw prosze te fotki co robilysmy razem :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Zojka znalazla dzisiaj dom :multi::multi::multi::multi: Quote
Poker Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Niesamowite :multi:, jakiś dobry dzień dzisiaj :multi: Quote
togaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Zojka znalazla dzisiaj dom :multi::multi::multi::multi: Trzymajmy kciuki za Zojeczke żeby dom okazał sie tym prawdziwym i na zawsze... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Zoja wrocila bo.. "jest za spokojna"... :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
monika083 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ale chyba ci ludzie nie wzieli innego psa??:mad: wlasnie wstawiam ja na miejsce Zorzy na allegro, Quote
monika083 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=631348646 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 dziekuje. chcieli "wymienic" ale zostali odeslani z kwitkiem.. powinni jeszcze kopa w dupe na dowiedzenia dostac :mad: Quote
kikou Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):dziekuje. chcieli "wymienic" ale zostali odeslani z kwitkiem.. powinni jeszcze kopa w dupe na dowiedzenia dostac :mad: niech to szlag.... ładnie powiedziane z tym "kopem w...";) na nic innego nie zasługują.... Quote
Isadora7 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):dziekuje. chcieli "wymienic" ale zostali odeslani z kwitkiem.. powinni jeszcze kopa w dupe na dowiedzenia dostac :mad: monika083 napisał(a):http://www.allegro.pl/show_item.php?item=631348646 Allegro widzę jest, ja niestety juz nie robie na innych serwisach, nie daję rady (allegro, ulotki, strony). Dzisiaj jeszcze "wykańczam" allegra Iwonki, Danki i Kasi (kikou) tam coś mi się mota. Miałam jakiś czas "przerwe techniczną". Mogę zrobić allegro i u siebie. Ale Agnieszka napisz do danka1234 myślę, ze pomoże z innymi serwisami. Ja jak wspomniałam: allegro, ulotki i takie tam. Banerek dziewczynce zrobie ale raczej po 17 jak już w domu będę. :( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 ok, dzieki, napisalam do niej. A o jeszcze jedno allegro tez prosze, bardzo mi zalezy zeby poszla szybko i jak najlepiej.. ten zwrot ja zbil z nog.. Quote
Isadora7 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):ok, dzieki, napisalam do niej. A o jeszcze jedno allegro tez prosze, bardzo mi zalezy zeby poszla szybko i jak najlepiej.. ten zwrot ja zbil z nog.. Wierzę to cios dla suczynki ogromny :(:( Quote
iwa77 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Biedna Zojeczka , co z tym ludźmi się dzieje :shake: Quote
Reksiu21 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 To jak dlugo ona u tych ludzi byla? Dzien? I tylko ten powod podali? Ze za spokojna? Quote
danka1234 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 jestem,ogłoszenia oczywiscie zrobie,widze ze alegratke juz ma zrobioną. gumtre kokosy interpress oferty kupie psa adopcja psa aleokazja ogłoszenia olx giełda ogłoszeń 24 polska ofertownia petsy Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Dziekuje Danka :multi::multi::multi::multi::multi: tak Reksiu, byla tam jeden dzien :angryy::angryy: Quote
Recommended Posts