Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zoja jest małą, 2.5 r, pokraczną sunieczką.
Z racji wyglądku nie wzbudza niczyjego zainteresowania, każdy przechodzi obojętnie, nawet na nią nie patrząc.Czy Zoja jest za brzydka na miłość?
Przecież to taka wspaniała sunia!
Pełna miłości, ciepła i bezgranicznej wierności, którą pragnie ofiarować.
Czy w dzisiejszym materialistycznym świecie, w którym liczą się pozory i czysty wizualizm ktoś znajdzie w swoim sercu miejsce dla Zojki?
Sunia ewidentnie nie miała łatwego życia, teraz zasługuje na lepszy los!
Przypuszczam, ze byla bita - kladzie sie plackiem na ziemi przy gwaltownych ruchach, jakby tylko czekajac na cios..
Czy tak skonczy sie jej zycie? po traumie jaka przezywala wczesniej trafia do schroniska, do zimnego boksu i tu umiera bez krztyny uczucia?! ocal to istnienie.. "ratujac jedno zycie, ratujesz caly swiat"..

Zoja przebywa w Schronisku we Wroclawiu.
Zostala wysterylizowana.

Kontakt: 0717819683 (prosze prosic do telefonu Agnieszke)

ogloszenia:

1.alegratka wyróżniona na 9 pkt

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Zojka znalazla dzisiaj dom :multi::multi::multi::multi:

Trzymajmy kciuki za Zojeczke żeby dom okazał sie tym prawdziwym i na zawsze...

Posted

dziekuje.

chcieli "wymienic" ale zostali odeslani z kwitkiem.. powinni jeszcze kopa w dupe na dowiedzenia dostac :mad:

niech to szlag....
ładnie powiedziane z tym "kopem w...";) na nic innego nie zasługują....

Posted

dziekuje.

chcieli "wymienic" ale zostali odeslani z kwitkiem.. powinni jeszcze kopa w dupe na dowiedzenia dostac :mad:

monika083 napisał(a):

Allegro widzę jest, ja niestety juz nie robie na innych serwisach, nie daję rady (allegro, ulotki, strony). Dzisiaj jeszcze "wykańczam" allegra Iwonki, Danki i Kasi (kikou) tam coś mi się mota. Miałam jakiś czas "przerwe techniczną". Mogę zrobić allegro i u siebie. Ale Agnieszka napisz do danka1234 myślę, ze pomoże z innymi serwisami. Ja jak wspomniałam: allegro, ulotki i takie tam.

Banerek dziewczynce zrobie ale raczej po 17 jak już w domu będę.

:(

Posted

ok, dzieki, napisalam do niej.

A o jeszcze jedno allegro tez prosze, bardzo mi zalezy zeby poszla szybko i jak najlepiej.. ten zwrot ja zbil z nog..

Wierzę to cios dla suczynki ogromny :(:(