Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam! Czy ktos z Was moze wybiera sie na ta wystawe? Pytanie kieruje raczej do dogomaniakow z Wysp, bo nie sadze zeby ktos sie z Poslki wlokl taki kawal. Duzo dobrego slyszalam o tej wystawie, my sie na pewno wybieramy, bo nasza rase ocenia sedzia z Finlandii, co jest milym zaskoczeniem. Fajnie bylo by sie spotkac.
PS. My bedziemy w niedziele, moze tez w piatek i sobote, jesli zabiore sie z hodowca, ktora wystawia tez pudle.

Posted

Bylo by super :)
Ja tez dam znac jak sprecyzuja sie moje plany i bede wiedziala kiedy jade. Ale z tego co wiem to trzeba sie spieszyc z decyzja, koniec przyjmowania zgloszen to 11 May na pocztowe i 14 maja na on-line.

Posted

Tak, wiem ze termin zgloszen zaraz mija. Jesli zglosze Gajke to bedziemy w piatek (teriery), a jesli przyjade sama to moge sie bardziej dopasowac ;)

Sorry nykea, ja gapa jestem - sprawdzilam date, kiedy teriery, sedzia i wogole, a nie pomyslalam jak daleko to jest odemnie :oops2:. Nie dam rady tak daleko jechac niestety (wlasnie sobie przypomnialam dlaczego do tej pory jeszcze nie bylam na Blackpool Ch Show :diabloti:).

Ale zyczymy powodzenia i jak pojedziecie za te pare tygodni to daj znac jak wam poszlo ;).