Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam:p
Mam takie jedno pytanko:
-Ile trwa tak około kwarantanna Yorka ?
-I czy w czasie kwarantanny można iść np. do sklepu po bułki:roll: z nim w transporterze ?
Bo wkońcu nie mogą się stykać z psami to okej, a jak tylko się go przeniesie to też coś mu się może stać ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
Pozdrawiam:loveu:

Posted

ma się nie stykać z innymi ziwerzętami, podłożem ( na zewnątrz) , odchodami, butami..... ale spacerek na rąsiach u pańci :cool3: czemu nie

Posted

To dobrze ;)
Ale nie wiem czy odważę się na wychodzenie na rękach :oops::oops:
Za bardzo się bym bała...
poczekam do końca kwarantanny :p
Galaxy a masz jeszcze te małe walentynki ? :razz:
Jak one się sprawują ? :eviltong:

Posted

Walentynki to niezłe czorty :) rozrabiają straszliwie ale tak słodko że nawet mój mąż z rozrzewnieniem patrzy jak obrabiają jego kapcie....
Są słodkie ale niestety nadchodzi pomału czas rozstania, skończyły właśnie 11 tygodni i w sobotę kiedy im stuknie 12 zaczną pomalutku zmieniać domy, jak sobie pomyślę o tym to mi się ryczeć chce ale mam nadzieję że trafią do takich fiołków jak my :D

Posted

Tak, tak najgorsze są rozstania:-(
Patrzysz z dnia na dzień jak te szczurki rosną i nadchodzi taki czas, że mają ten wiek w którym muszą odejść do nowego domku ..
Ah... Aż mi się łezka zakręciła ..:-(
No ale zawsze można utrzymywać kontakt z nowymi opiekunami ;)
Niech do soboty czas leci bardzoo wolno :evil_lol: ;).

Posted

Princess_York dzięki za słowa otuchy, fakt taka moja rola, wiedziałam że tak będzie. Na pewno będę w kontakcie z nowymi opiekunami, chcę widzieć jak rosną moje diabełki tasmańskie, ale w sobotę chyba sobie coś zapodam żeby obciachu nie narobić....:oops:

Posted

fotek mam tysiace ....ale w aparacie który mój mąż do roboty zabrał, dzisiaj siądę i zrzucę je na kompa.
Znalazłam jedno to Biała Łapka czyli Aladdin Valentine's Day czochrający się za uchem

Posted

[quote name='g@l@xy']fotek mam tysiace ....ale w aparacie który mój mąż do roboty zabrał, dzisiaj siądę i zrzucę je na kompa.
Znalazłam jedno to Biała Łapka czyli Aladdin Valentine's Day czochrający się za uchem

Boziu jaki on cudny :loveu::loveu:
Hehe ja pewnie też będę mieć tysiące fotek ;)
Już od tygodnia aparat czeka :evil_lol:
A białą łapkę to ja widzę jest to tylna prawa tak ?

Posted

tak tylna prawa :) jak się urodził smiałam się że o mało co biewer :lol: do tego jest przesłodki, uwielbia spać brzuchem do góry i pieścić się pieścić.... taki charakter ma zniewieściały przytulanka.
A łapsko ma wycałowane przeze mnie że dobrze że nikt tego nie widzi, dobrze że suni nie odebrałam praw rodzicielskich.

Posted

g@l@xy napisał(a):
tak tylna prawa :) jak się urodził smiałam się że o mało co biewer :lol:

hehe biewerek by był :razz: a ja bym siecieszyła jak to by był biewer:roll:
g@l@xy napisał(a):
do tego jest przesłodki, uwielbia spać brzuchem do góry i pieścić się pieścić.... taki charakter ma zniewieściały przytulanka.

taki misiek :loveu::loveu:
Hehe fajna ta biała łapka:cool3:

Zaczynają mi sie podobać biewerki:roll:
Ale yorki będą zawsze na 1 miejscu:evil_lol: