Princess_York Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Witam:p Mam takie jedno pytanko: -Ile trwa tak około kwarantanna Yorka ? -I czy w czasie kwarantanny można iść np. do sklepu po bułki:roll: z nim w transporterze ? Bo wkońcu nie mogą się stykać z psami to okej, a jak tylko się go przeniesie to też coś mu się może stać ? Z góry dziękuję za odpowiedzi ;) Pozdrawiam:loveu: Quote
***Paulina*** Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kwarantanna pieska trwa do ok. 2 tygodni po ostatnim szczepieniu;) Quote
Princess_York Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 dziękuje za odpowiedz;) Boziu Kati jest taaaaka śliczna :loveu::p Szczególnie to ostatnie zdjęcie na banerze:roll: :razz: Quote
g@l@xy Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ma się nie stykać z innymi ziwerzętami, podłożem ( na zewnątrz) , odchodami, butami..... ale spacerek na rąsiach u pańci :cool3: czemu nie Quote
Princess_York Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 To dobrze ;) Ale nie wiem czy odważę się na wychodzenie na rękach :oops::oops: Za bardzo się bym bała... poczekam do końca kwarantanny :p Galaxy a masz jeszcze te małe walentynki ? :razz: Jak one się sprawują ? :eviltong: Quote
g@l@xy Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Walentynki to niezłe czorty :) rozrabiają straszliwie ale tak słodko że nawet mój mąż z rozrzewnieniem patrzy jak obrabiają jego kapcie.... Są słodkie ale niestety nadchodzi pomału czas rozstania, skończyły właśnie 11 tygodni i w sobotę kiedy im stuknie 12 zaczną pomalutku zmieniać domy, jak sobie pomyślę o tym to mi się ryczeć chce ale mam nadzieję że trafią do takich fiołków jak my :D Quote
Princess_York Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Tak, tak najgorsze są rozstania:-( Patrzysz z dnia na dzień jak te szczurki rosną i nadchodzi taki czas, że mają ten wiek w którym muszą odejść do nowego domku .. Ah... Aż mi się łezka zakręciła ..:-( No ale zawsze można utrzymywać kontakt z nowymi opiekunami ;) Niech do soboty czas leci bardzoo wolno :evil_lol: ;). Quote
g@l@xy Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Princess_York dzięki za słowa otuchy, fakt taka moja rola, wiedziałam że tak będzie. Na pewno będę w kontakcie z nowymi opiekunami, chcę widzieć jak rosną moje diabełki tasmańskie, ale w sobotę chyba sobie coś zapodam żeby obciachu nie narobić....:oops: Quote
Princess_York Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 hehe . Małe diabełki :evil_lol: Masz może jakieś zdjątko ich ?;) Quote
g@l@xy Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 fotek mam tysiace ....ale w aparacie który mój mąż do roboty zabrał, dzisiaj siądę i zrzucę je na kompa. Znalazłam jedno to Biała Łapka czyli Aladdin Valentine's Day czochrający się za uchem Quote
Princess_York Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='g@l@xy']fotek mam tysiace ....ale w aparacie który mój mąż do roboty zabrał, dzisiaj siądę i zrzucę je na kompa. Znalazłam jedno to Biała Łapka czyli Aladdin Valentine's Day czochrający się za uchem Boziu jaki on cudny :loveu::loveu: Hehe ja pewnie też będę mieć tysiące fotek ;) Już od tygodnia aparat czeka :evil_lol: A białą łapkę to ja widzę jest to tylna prawa tak ? Quote
g@l@xy Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 tak tylna prawa :) jak się urodził smiałam się że o mało co biewer :lol: do tego jest przesłodki, uwielbia spać brzuchem do góry i pieścić się pieścić.... taki charakter ma zniewieściały przytulanka. A łapsko ma wycałowane przeze mnie że dobrze że nikt tego nie widzi, dobrze że suni nie odebrałam praw rodzicielskich. Quote
Princess_York Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 g@l@xy napisał(a):tak tylna prawa :) jak się urodził smiałam się że o mało co biewer :lol: hehe biewerek by był :razz: a ja bym siecieszyła jak to by był biewer:roll: g@l@xy napisał(a):do tego jest przesłodki, uwielbia spać brzuchem do góry i pieścić się pieścić.... taki charakter ma zniewieściały przytulanka. taki misiek :loveu::loveu: Hehe fajna ta biała łapka:cool3: Zaczynają mi sie podobać biewerki:roll: Ale yorki będą zawsze na 1 miejscu:evil_lol: Quote
Recommended Posts