nesssssa Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 wychodzi jakoś 255zl, zalicytowane już za 12 dni :) Quote
NaamahsChild Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Szarik już u mnie, łazi za mną krok w krok, chyba się polubiliśmy:loveu: Ciągle się cieszy i merdoli ogonkiem. Za to sunie zazdrosne:eviltong: Zdjęcia będą na bieżąco;) Quote
xmartix Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Naa a zrobisz zdjęcia "swojej" gromadce? proszę...:oops::razz: Quote
NaamahsChild Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 xmartix napisał(a):Naa a zrobisz zdjęcia "swojej" gromadce? proszę...:oops::razz: Martuś, zapraszamy do nas, zobaczysz osobiście:razz: Ale zrobię całej rodzince:eviltong: Quote
xmartix Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 oooo to dawaj adres na pw :mad: hehe wpadnę z tżtem ;) Quote
NaamahsChild Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Wilku ma zmienioną formę opatrunku - spójrzcie na zdjęcie:lol: teraz jest dumnym nosicielem czarnej skarpety zamiast kołnierza i ogółem wymiata. Bardzo się polubiliśmy, Szarik ogółem słucha, ale jednak podsikuje w mieszkaniu, na spacerach ignoruje mojego TZta, tylko leeeeci za mną, bo koniecznie musi, inaczej nie wytrzyma:roll: Faaajny chłopak. Aaa, zakupiłam mu Rywanol i NaCl do przemywania raz na jakiś czas rany - ryku było co niemiara - nie lubi zmiany opatrunku. A tutaj specjalnie dla xmartrix:razz: Quote
Goś Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 To ja tak nieco zboczę z tematu... Jak tam Xenia? Dalej tak na niego warkoczy?? ;) Quote
Magdina Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Naa potrzebne ci cos dla tej uroczej gromadki??mam troche karmy,smyczki itp mogę ci podrzucic lub przekazac na spacerku Quote
NaamahsChild Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Magdina napisał(a):Naa potrzebne ci cos dla tej uroczej gromadki??mam troche karmy,smyczki itp mogę ci podrzucic lub przekazac na spacerku Madziu, bardzo chętnie:loveu: Dziękuję! Wilku nauczył się jednej rzeczy - że na auta.. należy szczekać i atakować, szczególnie jak idzie przy pańci nodze.. Eh, łobuz głupiutki.. Quote
Magdina Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 NaamahsChild napisał(a):Madziu, bardzo chętnie:loveu: Dziękuję! Wilku nauczył się jednej rzeczy - że na auta.. należy szczekać i atakować, szczególnie jak idzie przy pańci nodze.. Eh, łobuz głupiutki.. Na następny spacerek cos przytargam:) Quote
bros Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Wilku to świetny psiak, bardzo lgnie do czlowieka, wręcz podkłada łepek do głaskania, jest bardzo zainteresowany co się dzieje w domu, na spacerku ma tyle pary ze uciągnął by chyba ze 3 wagony , jest żądny przygody, chłonie każdy zapach i wszystkie ciekawostki spacerowe. chyba przydało by mu się porządne wybieganie o co zresztą zadbam jak tylko Marta zezwoli (ze względu na łapeczkę) Naprawdę to świetny psiak, trzeba go podkarmić , trochę nad nim popracować i będzie wspaniałym kompanem, przyjacielem :loveu: Wilku ruszaj po domek !!!!!! tutaj też chciałam podziękować abilab za nieocenioną pomoc zawsze gdy jej potzrebuję !!!!! Aniu :loveu: Quote
NaamahsChild Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Uratowałyście mi dzisiaj życie dziewczyny, gdyby nie wy - to spędziłabym całe życie w domu/uczelni z psami:diabloti: A tu luksus - 1 dzień wolnego:multi: Z tą chudością Szarika hm.. odrobaczę go, bo wydaje mi się ona dziwna - chłopak je naprawdę dużo! A kalorii mu nie szczędzę, ruch ma ograniczony (łapka), więc tyć powinien.. Póki co - zmienia futro, więc wszystko mam zakłaczone.. współczuję nowemu właścicielowi Szarika - ma zagwarantowane codzienne wyczesywanie + odkurzanie:evil_lol: Quote
bros Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Naa i tu miła niespodzianka Cię czeka , ciocia Ania walczyła chyba kilka godzin z sierścią Wilka :multi: no mówię Wam dziewczyny mnie ten pies urzekł :loveu: Quote
ulvhedinn Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Taaa.... owczarki i owczarkopodobne i ich sierść na wiosnę :diabloti: Naa, Ksenia jeszcze u Ciebie? Potrzebujesz może trochę paszy dla niej? Bo dostałam trochę Eukanuby dla smarkaczy, a u mnie same dorosłe byki.... Quote
NaamahsChild Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 ulvhedinn napisał(a):Taaa.... owczarki i owczarkopodobne i ich sierść na wiosnę :diabloti: Naa, Ksenia jeszcze u Ciebie? Potrzebujesz może trochę paszy dla niej? Bo dostałam trochę Eukanuby dla smarkaczy, a u mnie same dorosłe byki.... Taa, Ksenia dalej u mnie:diabloti: Baaardzo proszę i baaardzo dziękuję:roll::loveu: A myślisz o niej czasem..? bo ja dalej ani jednego telefonu nie mam.. Quote
bros Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Szariczku, Wilku ...będę tęsknić , nessssa a może jekieś foteczki z nowego domku ????? ten pies mnie jakoś tak bardzo złapał za serce :loveu: ta jego mordzia wciskająca się pod ramię do głaskania .....ehhh Szary życzę Ci najlepszego domku jaki mozna sobie psiejsko wymarzyć. :bluepaw: Quote
Recommended Posts