Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wilku ma zmienioną formę opatrunku - spójrzcie na zdjęcie:lol: teraz jest dumnym nosicielem czarnej skarpety zamiast kołnierza i ogółem wymiata. Bardzo się polubiliśmy, Szarik ogółem słucha, ale jednak podsikuje w mieszkaniu, na spacerach ignoruje mojego TZta, tylko leeeeci za mną, bo koniecznie musi, inaczej nie wytrzyma:roll:
Faaajny chłopak.
Aaa, zakupiłam mu Rywanol i NaCl do przemywania raz na jakiś czas rany - ryku było co niemiara - nie lubi zmiany opatrunku.

A tutaj specjalnie dla xmartrix:razz:

• 2 weeks later...
Posted

Magdina napisał(a):
Naa potrzebne ci cos dla tej uroczej gromadki??mam troche karmy,smyczki itp mogę ci podrzucic lub przekazac na spacerku

Madziu, bardzo chętnie:loveu: Dziękuję!

Wilku nauczył się jednej rzeczy - że na auta.. należy szczekać i atakować, szczególnie jak idzie przy pańci nodze.. Eh, łobuz głupiutki..

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Madziu, bardzo chętnie:loveu: Dziękuję!

Wilku nauczył się jednej rzeczy - że na auta.. należy szczekać i atakować, szczególnie jak idzie przy pańci nodze.. Eh, łobuz głupiutki..

Na następny spacerek cos przytargam:)

Posted

Wilku to świetny psiak, bardzo lgnie do czlowieka, wręcz podkłada łepek do głaskania, jest bardzo zainteresowany co się dzieje w domu, na spacerku ma tyle pary ze uciągnął by chyba ze 3 wagony , jest żądny przygody, chłonie każdy zapach i wszystkie ciekawostki spacerowe. chyba przydało by mu się porządne wybieganie o co zresztą zadbam jak tylko Marta zezwoli (ze względu na łapeczkę) Naprawdę to świetny psiak, trzeba go podkarmić , trochę nad nim popracować i będzie wspaniałym kompanem, przyjacielem :loveu: Wilku ruszaj po domek !!!!!!

tutaj też chciałam podziękować abilab za nieocenioną pomoc zawsze gdy jej potzrebuję !!!!! Aniu :loveu:

Posted

Uratowałyście mi dzisiaj życie dziewczyny, gdyby nie wy - to spędziłabym całe życie w domu/uczelni z psami:diabloti:
A tu luksus - 1 dzień wolnego:multi:
Z tą chudością Szarika hm.. odrobaczę go, bo wydaje mi się ona dziwna - chłopak je naprawdę dużo! A kalorii mu nie szczędzę, ruch ma ograniczony (łapka), więc tyć powinien..
Póki co - zmienia futro, więc wszystko mam zakłaczone.. współczuję nowemu właścicielowi Szarika - ma zagwarantowane codzienne wyczesywanie + odkurzanie:evil_lol:

Posted

Naa i tu miła niespodzianka Cię czeka , ciocia Ania walczyła chyba kilka godzin z sierścią Wilka :multi: no mówię Wam dziewczyny mnie ten pies urzekł :loveu:

Posted

Taaa.... owczarki i owczarkopodobne i ich sierść na wiosnę :diabloti:

Naa, Ksenia jeszcze u Ciebie? Potrzebujesz może trochę paszy dla niej? Bo dostałam trochę Eukanuby dla smarkaczy, a u mnie same dorosłe byki....

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Taaa.... owczarki i owczarkopodobne i ich sierść na wiosnę :diabloti:

Naa, Ksenia jeszcze u Ciebie? Potrzebujesz może trochę paszy dla niej? Bo dostałam trochę Eukanuby dla smarkaczy, a u mnie same dorosłe byki....

Taa, Ksenia dalej u mnie:diabloti:
Baaardzo proszę i baaardzo dziękuję:roll::loveu:
A myślisz o niej czasem..? bo ja dalej ani jednego telefonu nie mam..

Posted

Szariczku, Wilku ...będę tęsknić , nessssa a może jekieś foteczki z nowego domku ????? ten pies mnie jakoś tak bardzo złapał za serce :loveu: ta jego mordzia wciskająca się pod ramię do głaskania .....ehhh Szary życzę Ci najlepszego domku jaki mozna sobie psiejsko wymarzyć. :bluepaw: