nesssssa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Wilku jest młodym psem. Parę dni temu został znaleziony z otwartym złamaniem tylnej łapki. Obecnie jest już po operacji, ale nadal grozi mu amputacja! Potrzebuje stałej opieki, zmiany opatrunków, a niestety 8 maja musi opuścić pielesze, w których obecnie przebywa! Tymczasowy opiekun wyjeżdża :((( Wilku nie może trafić do schroniska, bo tam na pewno straci szanse na uratowanie łapki i godne życie! Wilku jest młodym psem, będzie wspaniałym kompanem spacerów o ile dostanie szansę na zdrowie. Jest łagodny i posłuszny!!! Szukamy dla niego tymczasowego opiekuna lub też najlepiej domu stałego... allegro: _____________Ranny Wilku potrzebuje opieki!!! (627856347) - Aukcje internetowe Allegro allegro cegiełkowe _______Ranny Wilku potrzebuje wsparcia finansowego (630650944) - Aukcje internetowe Allegro dane kontaktowe na allegro Quote
nesssssa Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 i jeszcze raz podnoszę Wilka!!! Czas nas goni!!! Quote
nesssssa Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 do góry do góry!!! odwiedźcie biedaka żeby tak nie spadał :placz: Quote
nesssssa Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 nie wiemy niestety, tak już go zgarnęliśmy, być może potrącenie... najważniejsze że już po operacji, teraz tylko ten TYMCZAS...żeby tej łapki nie zaniedbać :-( Quote
nesssssa Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 i jeszcze raz do góry!!! szukamy opiekuna!!! Quote
diuna_wro Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Nie mogę pomóc z dt:-(. Może Naamahschild ma wolny tymczas? Jest studentką wet. Quote
Goś Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ech widzę, że wszyscy od razu no Naa... Ale z tego co wiem, to ona właśnie czeka już na kolejnego psa na tymczas - już wcześniej umówiony, więc nie wiem...:shake: Kurde co zrobić... Nie mam w tej chwili pomysłu, ale spróbuję coś wykombinować... No i roześlę bidulka dalej... Quote
bros Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 podnosze , rozsyłam wiadomość , niestety sama nie mam szans :shake: Quote
Goś Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dzięki, że tak szybko się pojawiłać bros :) Może wrzuć go na owczarkowe forum....gdzieś tam pewnie jego pradziad był ONkiem ;) A nuż ktoś będzie mógł mu pomóc... Quote
Magdina Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 dostałam maila i się melduje!psa nie moge zabrac..ale jesli dom sie nie znajdzie to moze chociaz hptelik tymczasowo do wyleczenia łapki?? Quote
nesssssa Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 jakaś Pani chyba właśnie pojechała obejrzeć Wilka...może zaskoczy...ewentualnie ubłagam Naa o płatny tymczas Quote
NaamahsChild Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Już się melduję. Czekałam na psa, który jednak nie przyjedzie, także czekam na Wilka w piątek;) Ksenia - młoda wilczyca będzie miała brata krwi;) Spróbujemy dać radę, to dzielny facet, ja mieszkam na parterze, także przypuszczam, że poradzi sobie kawaler na łapkach trzech..:loveu: Quote
nesssssa Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 napisałam już na gg, Wilka przekażemy Ci w sobotkę ;) ku informacji wszystkich Wilk będzie u Naa przez miesiączek, a potem wraca do domu, z którego na ten miesiączek musi wybyć, całkiem możliwe że już zostanie w tym domku potem Quote
bros Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Naa to Ty teraz zawilczona będziesz że hej :evil_lol: koniecznie musze wpaść to Twoje tymczasowe towarzystwo wytarmosić :loveu: Quote
bros Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 moze któraś z Was cioteczki zrobi Wilkowi banerek ?????? :modla::bluepaw: Quote
nesssssa Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 _______Ranny Wilku potrzebuje wsparcia finansowego (630650944) - Aukcje internetowe Allegro tu zbieram kaskę na tymczas u Naa Quote
Magdina Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 no to jak psiak dojedzie trochę do siebie to Naa musi go zabarc na nasze psie spacery...Ile potrzeba uzbierac?? Quote
Recommended Posts