Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wilku jest młodym psem. Parę dni temu został znaleziony z otwartym złamaniem tylnej łapki. Obecnie jest już po operacji, ale nadal grozi mu amputacja! Potrzebuje stałej opieki, zmiany opatrunków, a niestety 8 maja musi opuścić pielesze, w których obecnie przebywa! Tymczasowy opiekun wyjeżdża :((( Wilku nie może trafić do schroniska, bo tam na pewno straci szanse na uratowanie łapki i godne życie!

Wilku jest młodym psem, będzie wspaniałym kompanem spacerów o ile dostanie szansę na zdrowie. Jest łagodny i posłuszny!!!

Szukamy dla niego tymczasowego opiekuna lub też najlepiej domu stałego...

allegro: _____________Ranny Wilku potrzebuje opieki!!! (627856347) - Aukcje internetowe Allegro

allegro cegiełkowe
_______Ranny Wilku potrzebuje wsparcia finansowego (630650944) - Aukcje internetowe Allegro
dane kontaktowe na allegro

Posted

nie wiemy niestety, tak już go zgarnęliśmy, być może potrącenie... najważniejsze że już po operacji, teraz tylko ten TYMCZAS...żeby tej łapki nie zaniedbać :-(

Posted

Ech widzę, że wszyscy od razu no Naa... Ale z tego co wiem, to ona właśnie czeka już na kolejnego psa na tymczas - już wcześniej umówiony, więc nie wiem...:shake:
Kurde co zrobić... Nie mam w tej chwili pomysłu, ale spróbuję coś wykombinować... No i roześlę bidulka dalej...

Posted

Dzięki, że tak szybko się pojawiłać bros :)
Może wrzuć go na owczarkowe forum....gdzieś tam pewnie jego pradziad był ONkiem ;) A nuż ktoś będzie mógł mu pomóc...

Posted

Już się melduję.
Czekałam na psa, który jednak nie przyjedzie, także czekam na Wilka w piątek;) Ksenia - młoda wilczyca będzie miała brata krwi;) Spróbujemy dać radę, to dzielny facet, ja mieszkam na parterze, także przypuszczam, że poradzi sobie kawaler na łapkach trzech..:loveu:

Posted

napisałam już na gg, Wilka przekażemy Ci w sobotkę ;)

ku informacji wszystkich

Wilk będzie u Naa przez miesiączek, a potem wraca do domu, z którego na ten miesiączek musi wybyć, całkiem możliwe że już zostanie w tym domku potem

Posted

Naa to Ty teraz zawilczona będziesz że hej :evil_lol: koniecznie musze wpaść to Twoje tymczasowe towarzystwo wytarmosić :loveu: