Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czador- 6 letni pies wyglądający jak przyduży mix jamnika, z daleka cieczy sie na widok człowieka, podskakuje, wybijając sie z czterech łap, jak najwyżej żeby zwrócić na siebie uwagę, gdy ktos poświeci mu swoja uwage małe psie ciałko nie wie co ma zrobic merdac ogonem? Nie lepiej merdac całym soba- tak własnie ma Czador cieszy sie z ludzkiej obecnosci całym soba, starajac sie z tego krótkiego kontaktu uzyskac jaknajeiecej.

Ten uroczy pies czeka juz od kilku miesiecy na swojego człowieka by oddac mu sie cały.
To pies wieczny optimysta i zarażający optymizmem wszystkich.
Dlaczego on jest skazany na życie bez człowieka jezeli moze dac mu tak wiele?

Kontakt:
szpilka00@o2.pl
tel 500- 594- 365

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypomniałam sobie właśnie, że Czador to pierwszy mój spacerowicz, podczas mojej pierwszej wizyty w schronisku szłam w kierunku boksu, gdzie siedział mój ulubieniec Kleks, ale jak zobaczyłam ten radosny taniec i skoki Czadora nie mogłam go zostawić i skończyło sie długim, wesołym spacerkiem....No i mam nadzieję, że zauroczy tez kogoś niedługo w ten sam sposób.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A co tańczy? Pewnie cza czę ( nie wiem jak się to pisze) jeśli to taki mały optymista:loveu::eviltong:

Ja bym to raczej pod lambadę podciągnęła czy cóś w tym stylu:evil_lol::evil_lol: