Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
to jogurt odtłuszczony? wygląda na mleko 3% ;)

:evil_lol: nawet odtłuszczony by go spasł ;) - racja 3,2% mleko-podobny produkt (bo co to za mleko :roll:). Czasami tylko dostaną - przeważnie Szakir pije z Pikusiem - dziś pił z Łatką. To typowy domator - na podwórko wychodzi tylko za "potrzebą" i zaraz pod drzwiami stoi.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Szakir chyba ma złe doświadczenie z % - nie, żebym był...% ;) - bo bym Ich nie utrzymał :D:D:P - ale po piffku nie lubi czasem podejść - ktoś mu musiał zrobić krzywdę po %... - dlatego wieczorem czasami jestem według Niego - BE ;)
wybrał sobie pańcię od razu - może z pewnych względów ;)... może pamięta :)) - a i chyba mnie nie za bardzo lubi za nożyczki - ma te Szakirowate kudełki - więc czasami ma do obcięcia coś... i tu się zaczyna :)

Posted

za młodu nasiąkł to mu zostało.....to w kwestii wyboru pańci na przewodnika stada :evil_lol:

a jeśli chodzi o procenty...coś przykrego potrafi zostać w psychice psa do końca życia - mój boi się wchodzić do kuchni, na łóżko (myślę,że mu nie było wolno)

Szakirek po prostu jest mądry i nie będzie się z podchmielonymi zadawał:)

• 1 month later...
Posted

;) co do chmielu - to tęsknię za królikiem Elvisem - to był jedyny zwierz, który pił pifko :)
Ostatnio był na szczepieniu i wet się spytał czy długo kuleje :evil_lol: - a my, że kuleje od początku jak go mamy, bo nie ma łapki - przez te jego szakirowate kudełki nie zauważył jej braku :)
Szakir i Pikuś (a może Zgredek ;) ) z K6.

• 11 months later...