Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zapraszam!!!! choc niekoniecznie do myjni a juz na pewno nie zimą:)) ale do nas mozecie zawsze przyjechac. Szakirek z pewnoscia juz by mnie nie poznał ale i tak bylby wycałowany przeze mnie cały!

• 2 weeks later...
  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='martka1982']o manio! czy on jeszcze przytył czy mi się wydaje?:)[/QUOTE]

robi się coraz gorszy :diabloti: - już przy nim jeść nie można - stoi, główka jak na jego fotce i wzrok kota ze Shreka - dostaje mało i karmę light, ale zima grzeje doopke w domu, to troszkę tyje. Raczej tak cały czas wygląda - wiosną pewnie zgubi ze mną :cool3:

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Troszkę schudł, ale pomału mu to idzie - Szakir to prawdziwy obrońca mniejszych. Przy Pikusiu jeszcze bardziej zaczepny - prawdziwi obrońcy domu :)
Pikusia i królicę broni przed kotką. Filmik z tego dnia, co fotk (21):
[video=youtube;hjtB6m90qzM]http://www.youtube.com/watch?v=hjtB6m90qzM[/video]

Posted

kochany psiak! łezka w oku się kręci gdy przypomnę sobie chwile z nim w schronisku....na ekranie w telefonie nadal mam jego fotkę zrobioną kilka dni przed tym jak go do Was zawieźliśmy.....

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Marto - to chyba jakaś rasa ;) mini ONki - i nawet z tą "opuchlizną" głodową:
http://www.dogomania.pl/threads/179148-MLB-Cudna-*SZANTA*-po-2-miesiacach-wr%C3%B3ci%C5%82a-z-adopcji. - przypadkowo na YT trafiona i całkiem jak siostra czy matka ;)
Pozdrowienia od Nas i Szakira.
ps. niestety stałem się dla niego "niedobry..." - bo trzeba go odchudzić, więc nie ma dostawania pod stołem. 3 - to nie 4 łapy :)
Ale i tak umie się ustawić - co kto przyjdzie znajomy - to wyżebrze :)