Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W podróży:

i w nowym domku:

Szakirek pierwszą noc spał ze swoim nowym panem. 2 razy wstawał bo przestraszył go kotek. Ma apetyt, jest wesoły.Na spacer wychodzi na chwilkę i już chce wracać do domu. Na razie boi się jeszcze kota i suczek na podwórku. Tęsknię.................

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:Szakirku bądź wesołym, zdrowym pieskiem :loveu::loveu:
Żeby wszyscy dookoła Cię kochali :loveu:
I Ci na dwóch i Te na czterech ;)
Martka to dzięki Tobie :multi: trzymaj się.....

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Już się zadomowił, po podwórku biega jak dzikus i nie lubi kota sąsiadów a z tym domowym żyje w zgodzie. Jak ktoś przechodzi koło bramy to szczeka. Śpi ze swoją pańcią w łóżku albo w takim specjalnym domku dla psa.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 7 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ale ten czas leci ;) - już minął roczek jak Szakirek jest u nas :)

:roll: - sorki za filmy - mam nadzieję, że w końu i ta wieś zniknie z białej plamy normalnego netu :shake:
foteczki Szakirka z dziś :)

ostatnio mnie coś nie lubi i ucieka :-( - chyba to po zabiegach wyjęcia kleszcza i strzyżeniu - bo ma super kudełki, ale chwila nieuwagi i robią się dredy...
za to zapomina o :diabloti: jak coś do żarełka jest - musiał chyba naprawdę odczuć głód - zjada dosłownie Wszystko co jadalne z domowego jadła - od owoców po wszystkie rodzaje ogórków - niestety teraz znów mu podpadnę :mad: (dla mnie ;) ) - bo troszkę za okrągły się zrobił :oops:.

• 3 weeks later...
Posted

Jak na razie nie - ale jak ma schudnąć - gdy tylko usłyszy otwieraną szafkę, lodówkę i już jes koło nogi... (wszystko zapominając) ;) a oczy ma jak kot w Shreku :).
Przechodzimy na karmę light ;), chociaż chyba woli "ludzkie" jedzenie - wciąga dosłownie wszystko ;)
Widzieliśmy, że ładna myjnia u Was powstała - nawet pan Kierowca był w obiektywie :) - mam nadzieję, że będziemy w okolicach i wpadniemy z odwiedzinami z odchudzonym "grubaskiem".