Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona03 napisał(a):
Nie mogłam znaleźć Szakirka, jak sie wchodzi na województwa.
W jakim On jest wpisany ???

nie za bardzo wiem o co chodzi z tymi województwami ale Konin jest w Wielkopolsce

Posted

Tyle to ja wiem :evil_lol:
Geografia w mojej szkole była na super poziomie :lol:

Czasami jak nie mam czasu to chcę szybko Szakirka znaleźć :cool3:
A on się chowa :lol:

Jak Szakiruś się miewa ???
Z domkami cisza ???

Posted

Ona, jest kilka Koninów w naszym pięknym kraju:) akurat ten jest w Wielkopolsce:)
Szakirek ma się dobrze. Jest rozpieszczany przeze mnie do granic możliwości. Codziennie jest na kilku spacerkach.
Z domkiem cisza:((((((((

Posted

martka1982 napisał(a):
Ona, jest kilka Koninów w naszym pięknym kraju:) akurat ten jest w Wielkopolsce:)
Szakirek ma się dobrze. Jest rozpieszczany przeze mnie do granic możliwości. Codziennie jest na kilku spacerkach.
Z domkiem cisza:((((((((

Jest na tymczasie Martka u Ciebie, czy w schronie???DAwno mnie tu nie bylo (urlop) dlatego pogubilam się troszke:oops:

Posted

Jest w schronisku. Wzięłam go 2 razy do siebie do domu na kąpiel i porządne spanko w pościeli ale nie wiem czy nie wyrządzam mu tym krzywdy bo jesteśmy ze sobą bardzo zżyci. On mnie traktuje jak swoją panią.

Posted

Właśnie nie wiadomo co jest dla tych psiaków większą krzywdą ...
Czy jak się nie ma kogo kochać :shake:
Czy jak się kocha i czeka :placz:

Mam nadzieję, że Szakiruś znajdzie swoją "połówkę" człowieka :lol:

Posted

To i ja się dołączę do tego trzymania:thumbs::thumbs::thumbs:
Martka 1982 odwiedzam Twoje pieski ale nie zawsze mam czas coś napisać ,a poza tym to kiepski ze mnie pomocnik:oops:

Posted

JAk przeczytalam ze jest w schronisku to mnie ścisnęło za serce...:-(No ale teraz jakieś takie ..hhmmm..no....no.....to mi troszke lepiej sie zrobiło...ale tylko troszkę...lepej to bedzie mi tylko w jednym przypadku...no..marteczka...kurde...ile nas bedziesz trzymala w napięciu????:roll::roll:

CIAPULKO- TO JUŻ 10 DNI BEZ CIEBIE..TAK TĘSKNIĘ:-(:-(

Posted

[quote name='martka1982']No dobra, to już napiszę:) 12 września zawożę Szakirka do jego nowego domku! Będzie miał kumpla kota w domu, własne podwórko i jeszcze dwie koleżanki:))))
JAk cudownie!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:NAreszcie jakas dobra wiadomosc...:roll:

CIAPULINKO- TO JUZ 11 DZIEN BEZ CIEBIE-BARDZO TĘSKNIĘ..

• Posted

Jutro zabieram Szakirka do siebie na kąpiel,żeby do nowego domku pojechał czysty i pachnący. Wyśpi się w moim łóżku i z samego rana wyruszamy w podróż (kawał drogi z Konina do Wejherowa....). Wstawię zdjęcia z nowego domu i zdam relację:)