Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W schronisku nie jest źle - mam prawie wszystko np jedzonko

oraz ludzi, do których mogę się uśmiechnąć

a także kumpli - tu akurat kot Czak

Ale nie mam domku! A ja bardzo potrzebuję człowieka i miłości! Czasem jest mi bardzo smutno..........

Posted

Szakirek był dziś po raz pierwszy na spacerku - cóż za radość!!:)
Widać,że był bardzo szczęśliwy, biegał między innymi psami, wszystko go interesowało. Posiedzieliśmy sobie na trawce dość długo (niestety padła mi bateria w aparacie, ale Karolcia zrobiła kilka zdjęć, więc pewnie jakieś zobaczymy).
Szakirku trzeba Ci szybko domek znaleźć!!!

Posted

Szakirek po raz pierwszy od kiedy trafił do schroniska był na prawdziwym spacerze - zrobiliśmy małą rundkę po okolicy, powoli. Mały tak się cieszył ze spaceru,że w ogóle nie myślał o tym,że mógłby sobie np siknąć pod krzaczkiem;) On jest taki kochany! Ślicznie szedł na smyczy, co chwila podnosił główkę jakby szukał w człowieku potwierdzenia,że ładnie idzie.....cudowny piesek!

Posted

Z takim zdjęciem allegro czy inne ogłoszenie i domek zalatwiony.
Dla mnie każdy pies jest cudowny i piękny ale Szakirek przeszedł samego siebie:loveu::loveu::loveu::loveu:

Szakirku Ty cudeńko jesteś:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ło maciuuuniu....a co to za cudeńko????:loveu::loveu::loveu:No śliczny jestem taki, że szok....:lol::lol:NA pewno domek znajdzie..niech dojdzie do siebie, to domki będa się biły o niego:loveu::loveu:

Posted

Szakir właściwie już doszedł do siebie - ranka ciutkę sączy ale to kwestia max 2 tygodni. To jest taki słodziak,że brak słów! Dziś i ja również zrobiłam mu zdjęcia. Wstawię później.