Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mizianka wieczorne dla kudłacza Szakirka:lol::lol::lol:
Jakie to smutne:shake: taki maluch i już tyle przeszedł:shake:
Mam nadzieję, że znajdziesz najpiękniejszy domek i to szybciutko:lol:

Posted

Ihabe dziękujemy za ogłoszenia:)

Młodziak ma na imię Szakirek, ponieważ w schronisku była suczka o imieniu Szakira a psiak jest bardzo do niej podobny:)
tak mi się przypmniało...
jutro Szakir pójdzie na spacer i będzie sesja

Posted

Niestety w ranę wdaje się martwica:( Szakir codziennie jeździ do weterynarza i jest na antybiotyku:( Dziś nosek ciepły i suchy a psiak nie miał za bardzo humoru. Zrobiłam mu kilka zdjęć ale takiego Szakira nie chcę abyście poznawali... a miało być już tylko lepiej!:( Maluszek ma pecha:(

Posted

martka1982 napisał(a):
Niestety w ranę wdaje się martwica:( Szakir codziennie jeździ do weterynarza i jest na antybiotyku:( Dziś nosek ciepły i suchy a psiak nie miał za bardzo humoru. Zrobiłam mu kilka zdjęć ale takiego Szakira nie chcę abyście poznawali... a miało być już tylko lepiej!:( Maluszek ma pecha:(

O kurcze, czy to może być groźne? Czy można mu pomóc jeszcze w jakiś inny sposób?:-(

Posted

Rana Szakira wygląda dzisiaj lepiej. Trochę sączy w jednym miejscu ale i tak jest ok. Biedaczek cierpi przy zmianie opatrunku, ale to konieczne. Przy okazji amputacji łapki przeszedł też zabieg kastracji. Humor dziś ma też trochę lepszy - nie leżał smętnie tak jak wczoraj, tylko podchodził do głaskania.