Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę że z nowym małym przyjecielem, będzie Ci lepiej niż bez psiaka żadnego :)
wiadomo że Grace będzie w pamięci...
obowiązki przy psiaku, nauka siusiania na dworze, pielęgnacja itd to przyjemność, a przy obowiązkach też się szybciej zapomina te przykre chwile :) będzie dobrze :p

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maserati:loveu:
Ojciec: Feeling Blue Trixi
Matka: Teneryfa Apage

Jeszcze rano był taki spokojniutkim pieskiem, a oczywiście został przywieziony do domu i już diabeł w niego wstąpił:diabloti: Leży w różowym legowisku:evil_lol: i wgryza się w poduszkę.

Posted

Śliczny maluszek :)
Teraz Vikunia na przyrodniego braciszka na dogo bo widzę że maluch też jest po Feelingu Blue Trixi :)
A jak z wielkością Maseratii ??? Też jest ma zadatki na takiego większego yoraska jak Grace i Viky ???

Bardzo dobrze, że się zdecydowałaś na tego słodziaka :loveu:
A do Głogowa zapraszam, jak tylko będziesz miała ochotę "popatrzec" na Vikunie (bo ukraść jej nie dam ;) ) to zabieraj malucha i przyjeżdzaj :)

Posted

U nas już coraz lepiej :) Maserati z dnia na dzień jest coraz większym łobuzem:diabloti:

A co do mojego małego Aniołka. Właściciele "milutkiego i nie groźnego" psa znów mają problemy. Nie chcą zapłacić 2.000 tys. Ciągle coś im nie pasuje. Nie wiem co w tej sytuacji zrobić. Na pewno nie popuszczę. Choć tu już nie chodzi o te pieniążki, ale jak jedna z Was wyżej napisała, że jak przetrzepie się ich porządnie po kieszeni to już będą wiedzieli jak pilnować swojego pieska.
Czy może skierować sprawę do sądu?

Jak zmienić tytuł galerii?:roll:

Posted

Sylwia ja bym nie odpuściła...i tu właśnie nie chodzi o kasę ale o odpowiedzialność niech się nauczy facet ..jest dorosły to i odpowiada za swoje błędy.jeśli nie chce dobrowolnie,poszłabym z tym do sądu..ale wcześniej zanim bym się tam udała postraszyłabym go tym,wybór należy do niego?

Śliczny psiaczek z Maseratiego,widzisz jak wszystko się pomału układa:)