Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Guest Fusiafusia
Posted

[FONT=Arial Black]Witamy się po raz pierwszy w waszaj galerii :multi: Grace jest śliczna :loveu: :loveu: :loveu:.... czekamy na nowe fotki :evil_lol:[/FONT]

• 1 month later...
Posted

Tak strasznie zaniedbałam tą galerię.. ale teraz już nie mam po co tu wchodzić..
Mój mały najwspanialszy aniołek nie żyje ;((( Aż nie mogę w to uwierzyć że jej już przy mnie nie ma ;((
Wczoraj na działce zagryzł ją pies ;(( Gościu szedł z kundlem, a on mu się wyrwał, przeskoczył i zabił mije maleństwo.. Zero kagańca nic, a to nie była pierwsza taka sytuacja..:placz::placz: ja nie wiem co mam ze sobą zrobić.. Nie wiem co teraz będzie.. Ona była dla mnie wszystkim.. Dlaczrgo mnie przy tym nie było.. może mogłabym jakoś zapobiec temu:(:(

Posted

Boże, czytam i nie wierzę w to co widzę.
Nie wiem co ci powiedzieć, bo żadne pocieszenie, tak na prawdę cię nie pocieszy.
Nie wiem czego ja bym oczekiwała w takiej sytuacji, bo jak pozbyć się bólu po stracie przyjaciela.
Trzymaj się, mówią, że czas leczy rany, któż to wie, może zalecza.

Posted

Witam, bardzo mi przykro, że spotkało Ciebie coś takiego, biedna malutka, brrrr aż nie mogę o tym myślec:(
Trzymaj się, dasz sobie radę, choc ból w Twoim sercu mogę sobie tylko wyobrazić:):(:(

Posted

Cokolwiek bym nie napisała, to to będzie banalne. W takich sytuacjach człowiek nie wie co ma powiedzieć. Nie chcę nawet myśleć, co teraz musisz przeżywać. Bardzo mi przykro...

[CENTER]
[*]
[/CENTER]

Posted

Eh..nie wiem co teraz.. Zastanawiamy się nad drugim pieskiem..
Ale ja za wszelką cenę chcę, żeby był identyczny jak Grace..
Choć i tak nigdy nie będzie..
WIęc czy to jest czas na..pieska ?:(

Posted

syla929 napisał(a):
Eh..nie wiem co teraz.. Zastanawiamy się nad drugim pieskiem..

Nie chciałam tak od razu wyskakiwać, żebyś kupowała nowego psa, ale skoro sama o tym wspomniałaś to napiszę - kupuj, to najlepsze lekarstwo. Wiem po sobie, odejście każdego psiaka było łatwiej znieść, kiedy w domu był jeszcze drugi psiak, albo kiedy od razu pojawiał się nowy. Tak więc miej Grace w sercu, pamiętaj o niej i bierz nowego pieska, to pomaga, zobaczysz :p

Posted

[quote name='syla929']Eh..nie wiem co teraz.. Zastanawiamy się nad drugim pieskiem..

Kupuj pieska.Podobno najlepiej jest kupić jak najszybciej po stracie.Grace zawsze pozostanie w Twoim sercu a maluch trochę odpędzi te wszystkie smutne myśli.
Trzymaj się :loveu:

• Posted

Bardzo ,ale to bardzo mi przykro .. :( . Wiem co czujesz ,jak wiele osób na dogo ..
    Dziewczyny mają rację jeżeli myślisz że to już czas i chcesz psiaka ,to tak zrób ,kolejna miłość leczy rany ,a malutkiego aniołka masz w sercu ! A ona będzie na Ciebie czekała :) !. Trzymaj się !

• .

• Posted

Sylwia..ja też jestem tego zdania że najlepszym lekarstwem będzie nowa miłość do nowego psiaczka,wiadomo że Gracusia zostanie w Twoim serduszku i pamięci..ale musisz też sobie jakoś pomóc..a to najlepszym jest lekarstwem.Główka do góry..będzie dobrze

Posted

megi82 napisał(a):
    Dopiero dziś tu dotarłam....:-(

• nowy pies-to najlepsze lekarstwo

powiedz mi czy robicie cos ,żeby właściciel tego psa poniósł jakieś konsekwencje??

• Hmm, no tak 10 listopada facet oddaje 2.000zł. W sumie to co tam z kasą;/ niech mi Grace odda:(
    Może to będzie okropne co teraz powiem, ale chciałabym, żeby uśpili mu zwierzaka.
    A tylko dlatego, że on zagryzł już kota, moje maleństwo, pogryzł psa sąsiada i człowieka!! A co dopiero by było, jakby szło jakieś małe dzieciątko?!
    Wczoraj byłam u Pani, od której miałam Grace
    Został jej jeden maluch - chłopiec Maserati. Jest bardzo ładny - drobny. Ale ma już prawie 2 miesiące.. hmm zastanawiamy się nad nim. Ale już tak bardzo przyzwyczailiśmy się do dziewczynki, a tu jeszcze czteromiesięczny. Mam kilka dni na zastanowienie

Posted

syla929 napisał(a):
    Hmm, no tak 10 listopada facet oddaje 2.000zł. W sumie to co tam z kasą;/ niech mi Grace odda:(
    Może to będzie okropne co teraz powiem, ale chciałabym, żeby uśpili mu zwierzaka.
    A tylko dlatego, że on zagryzł już kota, moje maleństwo, pogryzł psa sąsiada i człowieka!! A co dopiero by było, jakby szło jakieś małe dzieciątko?!
    Wczoraj byłam u Pani, od której miałam Grace
    Został jej jeden maluch - chłopiec Maserati. Jest bardzo ładny - drobny. Ale ma już prawie 2 miesiące.. hmm zastanawiamy się nad nim. Ale już tak bardzo przyzwyczailiśmy się do dziewczynki, a tu jeszcze czteromiesięczny. Mam kilka dni na zastanowienie

Strasznie, ogromnie Ci współczuję :(:(:(
    Nawt nie potrafię sobie wyobrazić jak boli taka starata :(:(:(

Ja bym facetowi nie odpuściła i nie załatwiłby sprawy dwoma tysiącami. Wydaje mi się że dopiero jak zdrowo przetrzepie sie po kieszeni takich ludzi to zaczynają mysleć.
    I uważam, że takie psy powinny być usypiane. Niestety jeśli już tyle razy atakowały to nie przestaną i są realnym zagrożeniem dla ludzi i zwierząt.

Sylwia a siostra tej Pani od której miałaś Grace nie ma szczeniąt ??? Wiesz ta babka od której jest Viky. One kryją tymi samymi psami a i suki p. Joli są z hodowli Grace więc mogą być podobne do Twojego aniołka.

Posted

[quote name='Viky i Ja']Strasznie, ogromnie Ci współczuję :(:(:(
    Nawt nie potrafię sobie wyobrazić jak boli taka starata :(:(:(

Ja bym facetowi nie odpuściła i nie załatwiłby sprawy dwoma tysiącami. Wydaje mi się że dopiero jak zdrowo przetrzepie sie po kieszeni takich ludzi to zaczynają mysleć.
    I uważam, że takie psy powinny być usypiane. Niestety jeśli już tyle razy atakowały to nie przestaną i są realnym zagrożeniem dla ludzi i zwierząt.

Sylwia a siostra tej Pani od której miałaś Grace nie ma szczeniąt ??? Wiesz ta babka od której jest Viky. One kryją tymi samymi psami a i suki p. Joli są z hodowli Grace więc mogą być podobne do Twojego aniołka.[/QUOTE]

Słuchaj Marzenko, co do tej Pani, to wyszły straszne cyrki hehe, ale to już nie ważne. Miała pieski, ale już wszystkie sprzedała. A żeby mieć kopię Grace to ja chyba powinnam się do Głogowa wybrać i wykraść Ci Vikusię :)
    Chcieliśmy 2,5tys, ale nikt nie był w stanie porozmawiać z gościem, więc zgodziliśmy się ostatecznie na 2.000zł.

Jutro jadę po Maserati'ego, choć dalej do końca nie jestem przekonana. Wiem, że Grace byłaby strasznie zazdrosna:( Tak strasznie mi jej brakuje.

Posted

[quote name='syla929']Słuchaj Marzenko, co do tej Pani, to wyszły straszne cyrki hehe, ale to już nie ważne. Miała pieski, ale już wszystkie sprzedała. A żeby mieć kopię Grace to ja chyba powinnam się do Głogowa wybrać i wykraść Ci Vikusię :)
    Chcieliśmy 2,5tys, ale nikt nie był w stanie porozmawiać z gościem, więc zgodziliśmy się ostatecznie na 2.000zł.

Jutro jadę po Maserati'ego, choć dalej do końca nie jestem przekonana. Wiem, że Grace byłaby strasznie zazdrosna:( Tak strasznie mi jej brakuje.[/QUOTE]

Bardzo dobra decyzja:)na pewno go pokochasz tak jak Grace,życzę Ci tego z całego serducha.