Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='syla929']Witam wszystkich:)
Jestem tu od niedawna i chcę wam przedstawić moją Grace Kelly;))
Sunia urodziła się 15,03,2009;) Jest ze mną od czterech dni.
Ma 7 tygodni:)
Jej rodzice to:
Matka: Santa Fiora
Ojciec: Feeling Blue
Jest z hodowli: Apage

Witamy serdecznie. Jesteśmy tu po raz pierwszy a szkoda, bo wygląda, że Grace i moja Viky są przyrodnimi siostrami :smile:. Ojcem Viky jest Feeling Blue Trixi, a matka to Filadelfia z hodowli Apage :evil_lol:. Nie wiele brakowało a też kupiłabym sunię z hodowli Apage, ale najpierw pojechałam do Pepi-Sali i jak zobaczyłam Viky to z miejsca ją pokochałam, więc wizyta w Apage została odwołana a my wróciliśmy z maleństwem :megagrin:. Wystawiasz Grace we wrześniu? Ja planuję dopiero w styczniu na wystawie w Głogowie :evil_lol:.
A jak ząbki Grace ? Wypadły czy usunięte???
A tak w ogóle to skąd jesteście, bo domyślam się, że gdzieś z naszych (Głogów) okolic ???
Pozdrawiamy cieplutko i zapraszamy do naszej galerii :loveu::loveu::loveu:

Posted

Myślałam że wiadomość nie została wysłana i napisałam drugi raz a nie umię jej usunać. Od kilku dni coś się dzieje z moim kompem ,chyba jakiś wirus bo wychodzi mi komunikat w tabelce i muszę kasować i zaczynam od początku wchodzę w internet potem w dogo i póżniej szukam odpowiedniej galerii .Strasznie mnie to wkurza bo czasami nawklejam się fotek i mi przerywa połączenie i muszę wszystko zaczynać od początku .Ale jak przyjdzie syn to mi sprawdzi jaki jest powód wariowania kompa:angryy: