karkakarka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 http://img100.imageshack.us/img100/4208/dsc01921e.jpg śliczna :loveu: Tolka też się zaczęła wybarwiać :loveu: Quote
stratoos Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Hej :) Ja tu pierwszy, ale na pewno nie ostatni raz :cool3: http://img36.imageshack.us/img36/4479/dsc01940l.jpg śliczne maleństwo :loveu: Quote
FREDZIU Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 karkakarka napisał(a):http://img100.imageshack.us/img100/4208/dsc01921e.jpg śliczna :loveu: Tolka też się zaczęła wybarwiać :loveu: Fredzia też wybarwia sie na główce. :lol:Pozdrowionka:multi: Quote
Nati28 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Piekna Grace, a jaka duza jak sie rozciagnela :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
karkakarka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jeju jakie te nasze panny duże :loveu: http://img32.imageshack.us/img32/2812/dsc01942p.jpg na tym zdjęciu grace wydaje mi się podobna do Toli :lol: Quote
syla929 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 karkakarka napisał(a):Witam :) :multi: Witamy:* stratoos napisał(a):Hej :hand: Co słychać? Heeej:) Co słychac? w sumie nic.. jakoś tak ostatnio zaniedbujemy forum i galerie:( Zdjec brak:( Postaramy sie nadrobic;) Quote
Arabeska^^ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 http://img36.imageshack.us/img36/4479/dsc01940l.jpg - śliczności ! :loveu: :loveu: Ucałowania ode mnie i od Phoebe :) Życzymy miłego weekendu ! :loveu: Quote
karkakarka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 syla929 napisał(a):Witamy:* Heeej:) Co słychac? w sumie nic.. jakoś tak ostatnio zaniedbujemy forum i galerie:( Zdjec brak:( Postaramy sie nadrobic;) No ja myślę :mad: :evil_lol: Quote
eve86 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Witamy witamy sobotnio :) To tak jak u nas galeria tez zaniedbana:oops: Quote
dysia-u Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ledwo po urlopie nadrobiłam zaległości w galeriach to mówicie że je zaniedbujecie :mad: To trzeba było wcześniej to robić nie musiałabym czytać nocami żeby być na bieżąco :roll::roll::roll::roll: Dawać tu zaraz fotki i nowe newsy. :mad: Quote
eve86 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 dysia-u napisał(a):ledwo po urlopie nadrobiłam zaległości w galeriach to mówicie że je zaniedbujecie :mad: To trzeba było wcześniej to robić nie musiałabym czytać nocami żeby być na bieżąco :roll::roll::roll::roll: Dawać tu zaraz fotki i nowe newsy. :mad: My już to zrobiliśmy :mad: Quote
syla929 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 No kurcze, aparat dalej w naprawie;/ Jednej malutkiej części nie potrafią sprowadzić:angryy: Tak to dzień w dzień zasypywałabym was fotkami :evil_lol: W poniedziałek do nich zadzwonię, spytam co jest grane. Czekam na niego od początku lipca:/ A Grace zostały tylko kiełki do wypadnięcia. Do jakiego czasu mogą same wypaść? Na razie to nawet nie chcą się ruszyć. A już mamy prawie 5 miesięcy. W zeszłą niedziele pojechałam na wystawę do Legnicy. Od razu zachciało mi się wystawiać pieska:) Myślałam ze to trudne, skomplikowane, że pewnie sobie nie poradzę. A z tego co zauważyłam: przeważnie mili sędziowie. Były pieski które nie chciały ładnie chodzić przy wystawianiu, to nikt na nie nie krzyczał, tylko porostu troszkę gorszą ocenę dostawały. Na pewno miła atmosfera,fajna zabawa, można się wiele nauczyć oraz poznawać nowych ludzi:D więc: Pod koniec września planujemy pierwsza wystawę.Ale metrykę dopiero jutro zawozimy do związku, wiec ciekawe czy uda się z terminem;/ Jak nie, to trudno:( pierwsza wystawa będzie w styczniu;/ Quote
ewa2909 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 syla929 napisał(a):No kurcze, aparat dalej w naprawie;/ Jednej malutkiej części nie potrafią sprowadzić:angryy: Tak to dzień w dzień zasypywałabym was fotkami :evil_lol: W poniedziałek do nich zadzwonię, spytam co jest grane. Czekam na niego od początku lipca:/ A Grace zostały tylko kiełki do wypadnięcia. Do jakiego czasu mogą same wypaść? Na razie to nawet nie chcą się ruszyć. A już mamy prawie 5 miesięcy. W zeszłą niedziele pojechałam na wystawę do Legnicy. Od razu zachciało mi się wystawiać pieska:) Myślałam ze to trudne, skomplikowane, że pewnie sobie nie poradzę. A z tego co zauważyłam: przeważnie mili sędziowie. Były pieski które nie chciały ładnie chodzić przy wystawianiu, to nikt na nie nie krzyczał, tylko porostu troszkę gorszą ocenę dostawały. Na pewno miła atmosfera,fajna zabawa, można się wiele nauczyć oraz poznawać nowych ludzi:D więc: Pod koniec września planujemy pierwsza wystawę.Ale metrykę dopiero jutro zawozimy do związku, wiec ciekawe czy uda się z terminem;/ Jak nie, to trudno:( pierwsza wystawa będzie w styczniu;/ Z Grace jest piękna sunia i szkoda by było jej nie wystawiać:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy niedzielnie:multi: Quote
karkakarka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Fajni, że będziesz wystawiać :multi: A papilotować też będziesz? Quote
syla929 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Kurcze, na razie nie.. Za krótkie futerko i zbyt leniwa jestem:evil_lol: Oby jak najdłużej bez papilotów:) tylko martwią mnie te ząbki..;/ wychodzą juz nowe kiełki a stare ani drgną;/ a jak u Was z ząbkami? Quote
***Paulina*** Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='syla929'] Pod koniec września planujemy pierwsza wystawę.Ale metrykę dopiero jutro zawozimy do związku, wiec ciekawe czy uda się z terminem;/ Jak nie, to trudno:( pierwsza wystawa będzie w styczniu;/ Z tego co się orientuję to na pierwszej wystawie nie trzeba mieć metryki;) W klasie szczeniąt i młodzieży dopuszczalne jest zaznaczenie w zgłoszeniu psa na wystawę, że rodowód jest w przygotowaniu;) Jeśli coś źle mówię, proszę mnie poprawić:roll: Quote
eve86 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 witamy witamy Grace na pewno bedzie się super prezentowała na wystawach. I uda Wam się pojechać wcześniej niż w styczniu :loveu: Quote
karkakarka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witam... u nas ząbki też się nie ruszają :shake: nic a nic :placz: Quote
syla929 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Również witam wszystkich i dziękuję za odwiedzinki:loveu: To jak z tym rodowodem? W klasie szczeniąt nie trzeba mieć wyrobionego rodowodu? Może być w trakcie? i zaznacza się to w karcie? Weszłam na strone ZK i nic takiego nie znalazłam.. Może nie dopatrzylam:(:oops: Quote
Recommended Posts