ihabe Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ona jest kochana tylko za michę to by zabiła. Piotruś już specjalne barierki porobił, takie dla dzieci, żeby odgrodzi pewne partie psiaków oraz |Frelę gdy inne psiaki jedzą a szczegolnie dziadek |Pixel, gdyż chwila nie uwagi i zje mu całą miskę i to z tabletkami:diabloti: PIXEL zanim zacznie jeśc to robi kilka podejśc a Freli wystarczy ułamek sekundy aby to wykorzystac. Dziś pomimo bramki, i wszystkich domowników wieczorna miska Pixelka trafiła do brzuszka Freli , wspomnę tylko , że nastąpiło to zjedzeniu swojej największej miski. A WYBREDNA TEŻ JUŻ JEST, że hej. NAJLEPIEJ TO KURCZAK Z RYŻEM! MIX kurczaka, z ryżem i suchą karmą, makaronem, warzywami i kawłakami mięsa z puszki to już nie to:angryy: Quote
_bubu_ Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 księżniczka po prostu korzysta z życia :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ihabe, pilnujcie, żeby Frela nie zaczęła włóczyć brzuchem po ziemi :evil_lol: Czemu tu tak cicho? :-( Quote
ihabe Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Frelci dziś była z nami na imieninach teściowej i bardzo była szczęśliwa jak zwykle na łonie natury. Właściwie to dziś dobre 3 godziny nie usiadła ani na chwilę tylko chodziła za psami. Często ją obecnie wyczesuje gdyż czas na zmianę futerka. Apetyt dopisuje ale żeberka czuć. Ona jest zakochana w naszej Monisi, gdzie Monia tam i ona. Wystarczy, ze na chwile wyjdzie z pokoju a psinka juz za nią. Zdjęcia dziś też będą, tak więc zostancie z nami:loveu::loveu::loveu: Quote
togaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Nie dziwię się Frelci że pokochała Twoja Monię! Widziałam jak czule, troskliwie i z wielką łagodnościa Monia traktuje Frelcię....Wyjątkowe masz dziecko Iwonko! Quote
ihabe Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 togaa napisał(a):Nie dziwię się Frelci że pokochała Twoja Monię! Widziałam jak czule, troskliwie i z wielką łagodnościa Monia traktuje Frelcię....Wyjątkowe masz dziecko Iwonko! Dziękuję kochana Basiu za miłe słowa. To dobre dziecko chociaż obecnie ciężki okres w życiu naszej nastolatki:evil_lol: Dogoterapia nam pomaga w ciężkich chwilach:loveu::loveu::loveu: Quote
peate Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 no i chyba ihabe padła na ze zmęczenia, bo fotek ani widu ani słychu :evil_lol: ale nie ma problemu ... zaczekamy :lol: Quote
togaa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ihabe napisał(a):Dziękuję kochana Basiu za miłe słowa. To dobre dziecko chociaż obecnie ciężki okres w życiu naszej nastolatki:evil_lol: Dogoterapia nam pomaga w ciężkich chwilach:loveu::loveu::loveu: Juz to gdzieś pisałam; dzieci maja to do siebie że sie strasznie szybko starzeja...:evil_lol: Ani sie obejrzysz i będzie po problemach.... Quote
ihabe Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 nie padła tylko, ze fotki nie były ładne. Mój mężuś coś ostatnio świruje i zaczyna robić jakieś zdjęcia artystyczne, a ja prosta dziewczyna jestem i ten art mi nie podchodzi:evil_lol: Jutro Monia obiecała zrobic ładne fotki:loveu: Quote
_bubu_ Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 już sie doczekać nie mogę :) A jak tam rehabilitacja? Frelcia nadal ma chodzić na zabiegi 3 razy w tygodniu czy coś się zmieniło? Quote
ihabe Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 _bubu_ napisał(a):już sie doczekać nie mogę :) A jak tam rehabilitacja? Frelcia nadal ma chodzić na zabiegi 3 razy w tygodniu czy coś się zmieniło? Pani Halinka proponuje abyśmy dobili do 20 zabiegów:loveu: Zbliżamy się już. Ach ta kochana Frelcia:loveu:Bubu , Frelcia nie chce mięska z puszki. Kupilismy jej sucha karmę Royala dla staruszków i pomalutku ale z oporami zaczyna ją wcinać. Oczywiście jeden z posiłków nadal staram się aby miała mieszane z ryżem i kurczakiem i warzywami ale stopniowo chcę coraz więcej suchej karmy jej dodawać. To jest dla niej najbezpieczniejsze, żeby nie miała wzdęć i biegunek. Puszki zostawię u Pani Halinki, zapewne się przydadzą Tobie:loveu: Quote
peate Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 cierpliwie czekamy ... a przy okazji podnoszę Frelcię .. domku, domku odezwij się w końcu :roll: Quote
togaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 No chyba nie prędko..Sa inne priorytety. ihabe ma cięzko chorego Pixelka- starowinkę...... :-( To On jest teraz najważniejszy... Quote
ihabe Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='togaa']No chyba nie prędko..Sa inne priorytety. ihabe ma cięzko chorego Pixelka- starowinkę...... :-( To On jest teraz najważniejszy... Pixelek, mój ukochany Pixelek zaadoptowalismy go 3 miesiace temu ze schroniska. Jest bardzo chory........ do wszystkich jego chorób doszła najgorsza.... nowotwór:-(:-(:-(:-( Quote
peate Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 biedny maluszek :-( miałam okazję kiedyś poznać go na rehabilitacji, to taki słodki malutki dziadziuś :loveu: trzymam kciuki z całych sił żeby wszystko było dobrze :kciuki: Pixelku, ihabe i cała reszto rodzinki trzymajcie się! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Frelcia na pewno rozumie, że Pixelek jest chory i leży cichutko, żeby nie przeszkadzać! Trzymam mocno kciuki za dziadziusia! Quote
ihabe Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 dziekuję Wam kochani. Frelcia jest zawsze cichutko..... Quote
togaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Takie ciapciu kochane, stareńkie......dreptuś kosmaty.... Bardzo nam przykro ihabe..że Pixelek cierpi, a Wy z Nim ....ech...:-( Quote
gonia66 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Jeju...Iwonko...wreszcie widzę Twojego Pixelka ślicznego..i sobie popłakałam przy okazji przed snem, zeby nie wyjść z wprawy przypadkiem...nawet nie chcę myśleć co czujesz każdego wieczora:-(:-(.. No i FRela...kiedys tu zaglądałam, potem mi umknął wątek..a teraz patrze..Frelunia u Ciebie i chodzi na dodatek...Mateńko...ja już nie chcę Ci "slodzić"..ale kurcze...skąd Ty się wzięłaś na tym świecie (i Twoja rodzina,. która Ciebie akceptuje:eviltong:)...ja juz nawet nie wiem jak Ci dziękować za wszystko...no nie wiem....:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Och Gosieńko, ja długo miałam wyłączoną opcję "pomocy", niby fabrycznie byłam wyposażona w tę opcję ale ktoś mi ją zablokował i nie wiedziałam jak pozbyc się blokady. Moj najdroższy informatyk pomógł mi zdjąć te blokadę i teraz opcja jest dostępna nareszcie, ale 40lat nieużywana:-( :evil_lol::cool3: Frelcia, Frelcia, Frelcia..... kochana babcinka, taka spokojna i rozbrajająca. Wzięłam ją po jednej rehabilitacji do domku na kilka dni i tak jakoś nie potrafimy jej oddać. Kiedyś będziemy musieli ale niech jeszcze pobędzie, widzę, że jest szczęśliwa i zakochana w Monisi:loveu: Ona w nią patrzy jak w obrazek. Ja nie wiem jak to będzie:-( Mam apel: 24 lipca wyjeżdzamy na wakacje i szukamy domku dla Frelci. Zobaczcie kochani, ja mam dwoje dzieci w tym malucha 4 letniego z ADHD:loveu: Psa westa dominatora, z którym chodzimy na szkolenia, suczkę asti grubas, Pixelka :-( i mieszkamy w bloku i jest gitowo:loveu: Proszę przygarnijcie na wakacje Frelcię, niech nie wraca do Kliniki. Ona cały dzień spi lub sobie leży na swoim kocyku, lubi zjeść i lubi czesanie. a w piątek nadchodzący Frelacia jedzie do fryzjera na kąpanko i manikir itp:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts