Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ona jest kochana tylko za michę to by zabiła. Piotruś już specjalne barierki porobił, takie dla dzieci, żeby odgrodzi pewne partie psiaków oraz |Frelę gdy inne psiaki jedzą a szczegolnie dziadek |Pixel, gdyż chwila nie uwagi i zje mu całą miskę i to z tabletkami:diabloti:
PIXEL zanim zacznie jeśc to robi kilka podejśc a Freli wystarczy ułamek sekundy aby to wykorzystac. Dziś pomimo bramki, i wszystkich domowników wieczorna miska Pixelka trafiła do brzuszka Freli , wspomnę tylko , że nastąpiło to zjedzeniu swojej największej miski. A WYBREDNA TEŻ JUŻ JEST, że hej. NAJLEPIEJ TO KURCZAK Z RYŻEM! MIX kurczaka, z ryżem i suchą karmą, makaronem, warzywami i kawłakami mięsa z puszki to już nie to:angryy:

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frelci dziś była z nami na imieninach teściowej i bardzo była szczęśliwa jak zwykle na łonie natury. Właściwie to dziś dobre 3 godziny nie usiadła ani na chwilę tylko chodziła za psami. Często ją obecnie wyczesuje gdyż czas na zmianę futerka. Apetyt dopisuje ale żeberka czuć. Ona jest zakochana w naszej Monisi, gdzie Monia tam i ona. Wystarczy, ze na chwile wyjdzie z pokoju a psinka juz za nią.
Zdjęcia dziś też będą, tak więc zostancie z nami:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie dziwię się Frelci że pokochała Twoja Monię!

Widziałam jak czule, troskliwie i z wielką łagodnościa Monia traktuje Frelcię....Wyjątkowe masz dziecko Iwonko!

Posted

togaa napisał(a):
Nie dziwię się Frelci że pokochała Twoja Monię!

Widziałam jak czule, troskliwie i z wielką łagodnościa Monia traktuje Frelcię....Wyjątkowe masz dziecko Iwonko!

Dziękuję kochana Basiu za miłe słowa. To dobre dziecko chociaż obecnie ciężki okres w życiu naszej nastolatki:evil_lol: Dogoterapia nam pomaga w ciężkich chwilach:loveu::loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Dziękuję kochana Basiu za miłe słowa. To dobre dziecko chociaż obecnie ciężki okres w życiu naszej nastolatki:evil_lol: Dogoterapia nam pomaga w ciężkich chwilach:loveu::loveu::loveu:

Juz to gdzieś pisałam; dzieci maja to do siebie że sie strasznie szybko starzeja...:evil_lol:
Ani sie obejrzysz i będzie po problemach....

Posted

nie padła tylko, ze fotki nie były ładne. Mój mężuś coś ostatnio świruje i zaczyna robić jakieś zdjęcia artystyczne, a ja prosta dziewczyna jestem i ten art mi nie podchodzi:evil_lol:
Jutro Monia obiecała zrobic ładne fotki:loveu:

Posted

_bubu_ napisał(a):
już sie doczekać nie mogę :)
A jak tam rehabilitacja? Frelcia nadal ma chodzić na zabiegi 3 razy w tygodniu czy coś się zmieniło?

Pani Halinka proponuje abyśmy dobili do 20 zabiegów:loveu: Zbliżamy się już.
Ach ta kochana Frelcia:loveu:Bubu , Frelcia nie chce mięska z puszki. Kupilismy jej sucha karmę Royala dla staruszków i pomalutku ale z oporami zaczyna ją wcinać. Oczywiście jeden z posiłków nadal staram się aby miała mieszane z ryżem i kurczakiem i warzywami ale stopniowo chcę coraz więcej suchej karmy jej dodawać. To jest dla niej najbezpieczniejsze, żeby nie miała wzdęć i biegunek.
Puszki zostawię u Pani Halinki, zapewne się przydadzą Tobie:loveu:

Posted

No chyba nie prędko..Sa inne priorytety.
ihabe ma cięzko chorego Pixelka- starowinkę...... :-(
To On jest teraz najważniejszy...

Posted

[quote name='togaa']No chyba nie prędko..Sa inne priorytety.
ihabe ma cięzko chorego Pixelka- starowinkę...... :-(
To On jest teraz najważniejszy...

Pixelek, mój ukochany Pixelek
zaadoptowalismy go 3 miesiace temu ze schroniska.
Jest bardzo chory........ do wszystkich jego chorób doszła najgorsza....
nowotwór:-(:-(:-(:-(

Posted

biedny maluszek :-(
miałam okazję kiedyś poznać go na rehabilitacji, to taki słodki malutki dziadziuś :loveu:
trzymam kciuki z całych sił żeby wszystko było dobrze :kciuki:
Pixelku, ihabe i cała reszto rodzinki trzymajcie się!

Posted

Takie ciapciu kochane, stareńkie......dreptuś kosmaty....

Bardzo nam przykro ihabe..że Pixelek cierpi, a Wy z Nim ....ech...:-(

Posted

Jeju...Iwonko...wreszcie widzę Twojego Pixelka ślicznego..i sobie popłakałam przy okazji przed snem, zeby nie wyjść z wprawy przypadkiem...nawet nie chcę myśleć co czujesz każdego wieczora:-(:-(..
No i FRela...kiedys tu zaglądałam, potem mi umknął wątek..a teraz patrze..Frelunia u Ciebie i chodzi na dodatek...Mateńko...ja już nie chcę Ci "slodzić"..ale kurcze...skąd Ty się wzięłaś na tym świecie (i Twoja rodzina,. która Ciebie akceptuje:eviltong:)...ja juz nawet nie wiem jak Ci dziękować za wszystko...no nie wiem....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Och Gosieńko, ja długo miałam wyłączoną opcję "pomocy", niby fabrycznie byłam wyposażona w tę opcję ale ktoś mi ją zablokował i nie wiedziałam jak pozbyc się blokady. Moj najdroższy informatyk pomógł mi zdjąć te blokadę i teraz opcja jest dostępna nareszcie, ale 40lat nieużywana:-( :evil_lol::cool3:

Frelcia, Frelcia, Frelcia..... kochana babcinka, taka spokojna i rozbrajająca.
Wzięłam ją po jednej rehabilitacji do domku na kilka dni i tak jakoś nie potrafimy jej oddać. Kiedyś będziemy musieli ale niech jeszcze pobędzie, widzę, że jest szczęśliwa i zakochana w Monisi:loveu: Ona w nią patrzy jak w obrazek. Ja nie wiem jak to będzie:-(

Mam apel: 24 lipca wyjeżdzamy na wakacje i szukamy domku dla Frelci.
Zobaczcie kochani, ja mam dwoje dzieci w tym malucha 4 letniego z ADHD:loveu:
Psa westa dominatora, z którym chodzimy na szkolenia, suczkę asti grubas, Pixelka :-( i mieszkamy w bloku i jest gitowo:loveu:
Proszę przygarnijcie na wakacje Frelcię, niech nie wraca do Kliniki. Ona cały dzień spi lub sobie leży na swoim kocyku, lubi zjeść i lubi czesanie.

a w piątek nadchodzący Frelacia jedzie do fryzjera na kąpanko i manikir itp:loveu::loveu::loveu::loveu: