Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata69 Czy możemy jutro podjechać?[/quote']

jeśli wybierałaś/wybierasz się tylko po to, by zrobić zdjęcia Gajce, to myślę, że szkoda Twojego cennego czasu :) wiem, że nie mam specjalnych zdolności fotograficznych, ale mogę poprosić kogoś z większymi, będącego na miejscu, by fotografował tą trudną modelkę-wiercipiętę ;) a Ty zrób sobie wolne przedpołudnie, bądź zajmuj się innym psiakiem, który trochę bardziej potrzebuje pomocy, niż Gaja. zajmiemy się na miejscy szukaniem jej domu. tak?

Posted

estote napisał(a):
jeśli wybierałaś/wybierasz się tylko po to, by zrobić zdjęcia Gajce, to myślę, że szkoda Twojego cennego czasu :) wiem, że nie mam specjalnych zdolności fotograficznych, ale mogę poprosić kogoś z większymi, będącego na miejscu, by fotografował tą trudną modelkę-wiercipiętę ;) a Ty zrób sobie wolne przedpołudnie, bądź zajmuj się innym psiakiem, który trochę bardziej potrzebuje pomocy, niż Gaja. zajmiemy się na miejscy szukaniem jej domu. tak?

Nie, do Torunia jedziemy na wycieczkę, do ZOO i na lody:loveu: z okazji dnia dziecka. Zdjęcia przy okazji.

Posted

Negri napisał(a):
Z moich bazarków jest 50 zł dla suni.... Agatko podaj mi konto na PW to prześle;)

Wiesz co, może bezpośrednio do estote, bo ona załatwia sprawy weterynaryjne. Poproszę ją o konto i ci prześlę.

Dzisiaj gaja dostała ode mnie witaminy i 3 kg Puriny. zrobiliśmy też sesję zdjęciową.

Posted

Myślę, że materiał do ogłoszeń wystarczający.

Kasiu, poprosimy o allegro.

Do tekstu trzeba dodać, że Gaja to pies ideał. Grzeczna, bez problemu zostaje sama w domu, nie szczeka na ludzi chodzących na klatce, ani na gości przychodzących do domu. Bardzo posłuszna. Spaceruje bez smyczy, przybiega na wołanie. Zgodna z innymi psami. Jak widać na zdjęciach lubi dzieci. Jest śliczna i kochana, naprawdę.

Posted

piekna modelka, oby trafiła na wspaniały domek, naprawde suczka ideał, ciesze sie że jest w dobrych rekach a tak pozatym to ma cos z terierka

Posted

Nikt nie dzwonił niestety, ale może teraz ktoś zadzwoni...
Taka ładna sunia...
Myślę, że nadchodzące wakacje trochę przystopują adopcje.
Umieściłam Gaję, Barrego, Bajkę, Mikę i Kubusia na adopcje,org. Może czasem..

Posted

u mnie też cisza...
jest w nowościach i na plakatach w mieście i nic.

postaram się ją umieścić ze zdjęciem w nowościach - może to coś da.

ona już przywykła do życia z nami...