Agata69 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Wybierałam sie jutro do Torunia obfocić Gaję. Estote daj znać jak wyszły twoje zdjęcia. najlepiej jakbyś wstawiła na wątek. Quote
Agata69 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 estote napisał(a):tu trochę zdjęć: Widzę jedno. Czy możemy jutro podjechać? Quote
estote Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='Agata69 Czy możemy jutro podjechać?[/quote'] jeśli wybierałaś/wybierasz się tylko po to, by zrobić zdjęcia Gajce, to myślę, że szkoda Twojego cennego czasu :) wiem, że nie mam specjalnych zdolności fotograficznych, ale mogę poprosić kogoś z większymi, będącego na miejscu, by fotografował tą trudną modelkę-wiercipiętę ;) a Ty zrób sobie wolne przedpołudnie, bądź zajmuj się innym psiakiem, który trochę bardziej potrzebuje pomocy, niż Gaja. zajmiemy się na miejscy szukaniem jej domu. tak? Quote
Agata69 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 estote napisał(a):jeśli wybierałaś/wybierasz się tylko po to, by zrobić zdjęcia Gajce, to myślę, że szkoda Twojego cennego czasu :) wiem, że nie mam specjalnych zdolności fotograficznych, ale mogę poprosić kogoś z większymi, będącego na miejscu, by fotografował tą trudną modelkę-wiercipiętę ;) a Ty zrób sobie wolne przedpołudnie, bądź zajmuj się innym psiakiem, który trochę bardziej potrzebuje pomocy, niż Gaja. zajmiemy się na miejscy szukaniem jej domu. tak? Nie, do Torunia jedziemy na wycieczkę, do ZOO i na lody:loveu: z okazji dnia dziecka. Zdjęcia przy okazji. Quote
Negri Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Z moich bazarków jest 50 zł dla suni.... Agatko podaj mi konto na PW to prześle;) Quote
Agata69 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Negri napisał(a):Z moich bazarków jest 50 zł dla suni.... Agatko podaj mi konto na PW to prześle;) Wiesz co, może bezpośrednio do estote, bo ona załatwia sprawy weterynaryjne. Poproszę ją o konto i ci prześlę. Dzisiaj gaja dostała ode mnie witaminy i 3 kg Puriny. zrobiliśmy też sesję zdjęciową. Quote
Agata69 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Myślę, że materiał do ogłoszeń wystarczający. Kasiu, poprosimy o allegro. Do tekstu trzeba dodać, że Gaja to pies ideał. Grzeczna, bez problemu zostaje sama w domu, nie szczeka na ludzi chodzących na klatce, ani na gości przychodzących do domu. Bardzo posłuszna. Spaceruje bez smyczy, przybiega na wołanie. Zgodna z innymi psami. Jak widać na zdjęciach lubi dzieci. Jest śliczna i kochana, naprawdę. Quote
Agata69 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Podobaja mi sie trzy zdjęcia: pierwsze z pierwszego postu i pierwsze i trzecie z drugiego. Zwłaszcza ostatnie jest super. Quote
Kasia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Agatko, ja widzę tylko jedno zdjęcie, to z Tobą jak trzymasz jej pyszczek... Prześlij mi moze na maila resztę, ok? fidelek@op.pl Quote
sdal2 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 piekna modelka, oby trafiła na wspaniały domek, naprawde suczka ideał, ciesze sie że jest w dobrych rekach a tak pozatym to ma cos z terierka Quote
Agata69 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Kasia']Wyróżnione allegro Gaji: GAJA.Młoda, cudownie łagodna SUNIA IDEAŁ!!! (650223904) - Aukcje internetowe Allegro Trzymam kciuki!!! Kasiu, jak zwykle piękne. Dziękujemy. Mam tylko prośbę, żebyś to zdjęcie które wstawiłaś ostatnie (gaja leży na piasku) wstawiła gdzieś wyżej, i żebyś dodało zdjęcie z dzieckiem (to ponoć dobrze robi). Quote
Kasia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wyróżnione allegro Gaji: GAJA.Młoda, cudownie łagodna SUNIA IDEAŁ!!! (650223904) - Aukcje internetowe Allegro Trzymam kciuki!!! Quote
Agata69 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Bardzo proszę, polećcie mój bazarek gdzie się da. W podpisie. Quote
Kasia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Gaja ma na allegro 3 obserwatorów... Agata, czy ktos sie odzywał w jej sprawie? Quote
Agata69 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Nikt nie dzwonił niestety, ale może teraz ktoś zadzwoni... Taka ładna sunia... Myślę, że nadchodzące wakacje trochę przystopują adopcje. Umieściłam Gaję, Barrego, Bajkę, Mikę i Kubusia na adopcje,org. Może czasem.. Quote
estote Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 u mnie też cisza... jest w nowościach i na plakatach w mieście i nic. postaram się ją umieścić ze zdjęciem w nowościach - może to coś da. ona już przywykła do życia z nami... Quote
sdal2 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ucałuj Estote ta kochaną mordkę odemnie i ją pozdrów. Quote
Agata69 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Ktoś ją w końcu wypatrzy, może potrzeba więcej czasu. Quote
Recommended Posts