Dzidtka_Gl Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 PSY kl.młodzieży I Zw.Mł. Close To Perfection Again II dosk MAGIC OF STYLE Azurowa Amhara III dosk Dilemma Introduction IV ? Jaron`s Roma-Jo Tails of Glory kl. pośrednia I CWC, CACIB, Najlepszy Dorosły Pies w rasie, Zw.Rasy Close To Perfection Re Claim kl. otwarta I dosk bez CWC DREAM COMES TRUE z Czańca SUKI kl. szczeniąt I WO Naj.Szczenię w Rasie PERFECT ASTARTE GOLD z Czańca kl. młodzieży I Zw.Mł. Najlepszy Junior w Rasie Stings Fantasty Midnight II ? MOJA DOLINA KASZMIRU Lhamco Laco kl. pośrednia I CWC DIAMONDS ARE GIRL`S FRIEND z Czańca kl. otwarta I CWC, CACIB , Najlepsza Dorosła Suka w Rasie FRENCH FAIRNESS z Czańca II res.CACIB Yackety Fedora Azurowa Amhara III ? MAHADIKA Piaulau-Gou Quote
Apso Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Dzidtka_Gl']PSY kl.młodzieży I Zw.Mł. Close To Perfection Again II dosk MAGIC OF STYLE Azurowa Amhara III dosk Dilemma Introduction IV ? Jaron`s Roma-Jo Tails of Glory kl. pośrednia I CWC, CACIB, Najlepszy Dorosły Pies w rasie, Zw.Rasy Close To Perfection Re Claim kl. otwarta I dosk bez CWC DREAM COMES TRUE z Czańca SUKI kl. szczeniąt I WO Naj.Szczenię w Rasie PERFECT ASTARTE GOLD z Czańca kl. młodzieży I Zw.Mł. Najlepszy Junior w Rasie Stings Fantasty Midnight II ? MOJA DOLINA KASZMIRU Lhamco Laco kl. pośrednia I CWC DIAMONDS ARE GIRL`S FRIEND z Czańca kl. otwarta I CWC, CACIB , Najlepsza Dorosła Suka w Rasie FRENCH FAIRNESS z Czańca II res.CACIB Yackety Fedora Azurowa Amhara III ? MAHADIKA Piaulau-Gou MAHIDIKA Piaulau-Gou doskonała, lokata III Jeszcze raz GRATULACJE dla zwycięzców :) Quote
Dzidtka_Gl Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 :loveu: DIAMONDS ARE GIRL`S FRIEND z Czańca :loveu: :loveu: FRENCH FAIRNESS z Czańca :loveu: Quote
EwaEK Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):PSY kl.młodzieży I Zw.Mł. Close To Perfection Again II dosk MAGIC OF STYLE Azurowa Amhara III dosk Dilemma Introduction IV ? Jaron`s Roma-Jo Tails of Glory kl. pośrednia I CWC, CACIB, Najlepszy Dorosły Pies w rasie, Zw.Rasy Close To Perfection Re Claim kl. otwarta I dosk bez CWC DREAM COMES TRUE z Czańca SUKI kl. szczeniąt I WO Naj.Szczenię w Rasie PERFECT ASTARTE GOLD z Czańca kl. młodzieży I Zw.Mł. Najlepszy Junior w Rasie Stings Fantasty Midnight II ? MOJA DOLINA KASZMIRU Lhamco Laco kl. pośrednia I CWC DIAMONDS ARE GIRL`S FRIEND z Czańca kl. otwarta I CWC, CACIB , Najlepsza Dorosła Suka w Rasie FRENCH FAIRNESS z Czańca II res.CACIB Yackety Fedora Azurowa Amhara III ? MAHADIKA Piaulau-Gou Moja Dolina Kaszmiru - dosk. lok.II Quote
Recommended Posts