Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eureka ma teraz w oczach desperacje... Lgnie do człowieka, ale z takim 'ukrytym' dystansem. Nie chciała nawet smakołyka (pies w schronisku nie chce smakołyka...). Widać po niej, że bardzo ją adopcja dotknęła i przeżywa ją w środku. Suńka musi szybko znaleźć dom. :(

Posted

nie wiem co myslec bo Pani Agnieszka widac bardzo kocha wojego Rufusa i dobrze sie nim opiekuje-starali sie o adopcje mojej Saby-spodkalismy sie w parku zapoznawczo dla piesków ii doszlismy do wniosku,ze Saba sie nie nadaje jako towarzyszka rufiego-rufi bardzo aktywy,nadpobudliwy a saba zupełnie pozbawiona agresji i kompletnie nie ptrafi sie bronic(moja mała sunia ustawiała ją jak chcieła)rufi zamęczył by ją.na mnie Agnieszka zrobiła bardzo dobre wrazenie ale mysle,ze ma trudnego psa kocha go i probuje sobie z nim radzic ale chyba nie tedy droga.ja Cie Aga nie potepiam sama wziełłam psa i oddalam na drugi dzien(chciał zjesc kota i ugryzł mnie jak chcialam mu przeszkodzic)pewnie tez nie postarałam sie tylko zwyczajnie spanikowałam ale na szczescie dogo mnie nie "wykresliło'bo dzieki doggo mogłam przygarnac i pomóc innym psom(schronisko konin nie chciało ich przyjac) a bładzic jest rzecza ludzką.

Posted

O jeny.. Ostatnia fota.! Jaki smutek w oczach, nie wierze... nie mam zdjecia Eureki żeby ona smutna była, żadnego.
Nie wiem znając Eureke, sytuacje, jej zachowanie, widzę już po zdjęciu, że coś jest nie tak.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...