M&T Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Malutka Boogie jest ze schroniska "Ciapkowo" w Gdyni. Wzięłam ją do siebie na DT, ale mała musi szybko znaleźć domek, bo niestety nie mogę jej długo u siebie mieć. Boogie jest w typie krótkowłosego Border Collie, jest bardzo żywa, lubi się szarpać sznurkami i jest ciekawa świata. Tu kilka zdjęć małej Boogie. Quote
Izabela124. Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Urocza jest :) Mogę zrobic jej allegro, ale potrzebuję kilka informacji: 1.kontakt 2.jakiś smutny i przykuwający uwagę tekst Quote
M&T Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Czy mógłby ktoś porobić kilka ogłoszeń? :modla: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='M&T']Tekst do ogłoszeń: 6tygodniowa sunia, Boogie szuka domu. Boogie została przywieziona razem z mamą do schroniska "Ciapkowo" w Gdyni, ale aktualnie przebywa w Domu Tymczasowym. Sunia jest bardzo radosna, ciekawa świata. Nie boi się innych zwierząt, w ogóle nie jest bojaźliwa. Bardzo lubi się przeciągać sznurkiem. Uwaga! Warunkiem adopcji suni jest podpisanie umowy adopcyjnej! kontakt: 668-594-490 e-mail: tofis@agilitybat.plOk, już biore się za allegro A nie masz więcej fotek?:razz: Quote
M&T Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Izabela124.']Urocza jest :) Mogę zrobic jej allegro, ale potrzebuję kilka informacji: 1.kontakt 2.jakiś smutny i przykuwający uwagę tekst Tekst do ogłoszeń: 6tygodniowa sunia, Boogie szuka domu. Boogie została przywieziona razem z mamą do schroniska "Ciapkowo" w Gdyni, ale aktualnie przebywa w Domu Tymczasowym. Sunia jest bardzo radosna, ciekawa świata. Nie boi się innych zwierząt, w ogóle nie jest bojaźliwa. Bardzo lubi się przeciągać sznurkiem. Uwaga! Warunkiem adopcji suni jest podpisanie umowy adopcyjnej! kontakt: 668-594-490 e-mail: tofis@agilitybat.pl Quote
M&T Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Dzięki :multi::multi: Zaraz dam jeszcze jakieś fotki :) Quote
M&T Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 link do albumu ze zdjęciami: Picasa Web Albums - tofisiek - 2009.05.03-05... Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 jaka malutka i jaka słodka na pewno ktoś ją niebawem zabierze Quote
M&T Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Tak, ma allegro i jest ogłoszona na trójmiejskim portalu Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 nie mogę uwierzyc że nikt się nie zgłasza przecież ona jest taka słodka Quote
Alojzyna Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 M&T - zamieść w tytule "Potrzebna pomoc w ogłaszaniu" albo zaproś imiennie cioteczki od ogłoszeń. Takie cudo musi szybko znaleźć domek Quote
M&T Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Różni ludzie dzwonią, ale mówią, że się zastanowią i to wszystko ;/ Quote
M&T Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 nowe allegro: SUNIA W TYPIE BORDER COLLIE 6 TYG GDYNIAszuka domu (629679649) - Aukcje internetowe Allegro Iza, możesz zakończyć tę aukcję co zrobiłaś, dzięki za pomoc ;) Quote
Recommended Posts