Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malutka Boogie jest ze schroniska "Ciapkowo" w Gdyni. Wzięłam ją do siebie na DT, ale mała musi szybko znaleźć domek, bo niestety nie mogę jej długo u siebie mieć. Boogie jest w typie krótkowłosego Border Collie, jest bardzo żywa, lubi się szarpać sznurkami i jest ciekawa świata.

Tu kilka zdjęć małej Boogie.

Posted

[quote name='M&T']Tekst do ogłoszeń:

6tygodniowa sunia, Boogie szuka domu. Boogie została przywieziona razem z mamą do schroniska "Ciapkowo" w Gdyni, ale aktualnie przebywa w Domu Tymczasowym. Sunia jest bardzo radosna, ciekawa świata. Nie boi się innych zwierząt, w ogóle nie jest bojaźliwa. Bardzo lubi się przeciągać sznurkiem.

Uwaga!
Warunkiem adopcji suni jest podpisanie umowy adopcyjnej!

kontakt: 668-594-490
e-mail: tofis@agilitybat.plOk, już biore się za allegro
A nie masz więcej fotek?:razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Urocza jest :) Mogę zrobic jej allegro, ale potrzebuję kilka informacji:

1.kontakt
2.jakiś smutny i przykuwający uwagę tekst

Tekst do ogłoszeń:

6tygodniowa sunia, Boogie szuka domu. Boogie została przywieziona razem z mamą do schroniska "Ciapkowo" w Gdyni, ale aktualnie przebywa w Domu Tymczasowym. Sunia jest bardzo radosna, ciekawa świata. Nie boi się innych zwierząt, w ogóle nie jest bojaźliwa. Bardzo lubi się przeciągać sznurkiem.

Uwaga!
Warunkiem adopcji suni jest podpisanie umowy adopcyjnej!

kontakt: 668-594-490
e-mail: tofis@agilitybat.pl