Pencia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witam,na nowy nik się nie doczekałam,ale odzyskałam mój nik stary :loveu:(Pencia to mój 12 letni szpic), podaję stawkę,a wyniki proszę uzupełniac,bo Punio i ja nie braliśmy udziału PSY klasa pośrednia PRZYDATNY DROBIAZG KONTRAPUNKT ROLLO NOW GAR klasa otwarta FILONEK NOW GAR HOBBY MARYDEN MERSEDESS lok 1,CWC,CACIB,BOB KONTRAPUNKT TRANSCEDENTUS SESTO SENSO DEL CANTICO DELLE CREATURE nb klasa championów(tutaj była pomyłka w katalogu 2x wpisany ten sam pies) CARLEEZ N GAR-V'S MAGIC DRAGON lok 2 CHAR'S RISKY BUSINESS(Pusio) nb POWERPOM BORN TO SUCCESS lok 1,CWC,res.CACIB SUKI klasa szczeniąt ANTERIJA TERRIBA klasa młodzieży ROYAL ORCHID lok 1,Zw.Mł,NJwR TABIA LVI DOMOV lok 2 YOU MADE MY DAY DREAM FINCH'S nb klasa pośrednia AIKUAIVEN AIKUAIVEN ONNEA TEYLLE KONTRAPUNKT SEMIRAMIDA klasa otwarta BRILIANT GIRL HAPPY FROM LAURAS klasa championów FELICITA IMPARATO lok 1,CWC WELSH AWEN MYFANWY Nie wiem jak poszło HOBBY MARYDEN MERSEDESS na grupie,może ktoś zna wyniki to proszę uzupełniac:p Ja osobiscie gratuluję wyników wszystkim :lol: Beata Krzywdzińska Quote
Karma Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witam Powerpom Born To Success -ocena doskonała ,klasa champion miejsce 1 ,rez.CACIB Tabia Lvi Domov -ocena doskonała ,klasa juniorów miejsce 2 Quote
J.G Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Gratuluję bardzo serdecznie zwycięzcą,poszczególnych klas. [SIZE=2]Psy klasa otwarta. SESTO SENSO del Cantico delle Creature FCI Nieobecny. Suki klasa młodzieży. Finch's YOU MADE MY DREAM Nieobecna.[COLOR=Black] ROYAL ORCHID [COLOR=Red]Doskonała I,Zw.Mł.,NJwR. Quote
Imparato Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witam, Klasa Championów - Felicita Imparato - ocena doskonała I miejsce CWC Quote
Magi Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Serdecznie gratuluje wszystkim Wystawca i Pomeranianom:multi: A jak wyglada ze Zdjeciami i kto sedziowal ? Pozdrawiam Magi Quote
J.G Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ja bardzo proszę obecnych wystawców pomeranianów o podanie brakujących lokat.Z góry dziękuję bardzo serdecznie. Quote
J.G Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 W kilka osób bardzo ciężko uzupełnić brakujące wyniki,ale liczę na to że się uda. Hobby Maryden MERSEDESS BOG IV. Quote
Karma Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Sedziowała pani sedzia Kavcic. Jeśli chodi o zdjęcia to byłam sama i nie zrobiłam ani jednego . Jstem ciekawa czy ktos był w Dobrym Mieście ,jeden dzień przed Łodzią .Tam pies konkurent mojego JJ z klasy champion wygrał BoG. Quote
Recommended Posts