Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak w temacie, tylko podajcie jaki piesio, jaka klasa itp.:)
Dziekuje z gory:]
PS. Chce zobaczyc kto bedzie, kogo moge zobaczyc itd...:) A jak wiecie ze bedzie ktos kto tu nie bywa to tez wpiszcie! Najbardziej interesuje mnie chyba A0 duzych piesiow, ale dawac wszystko:D

Posted

Anulka napisał(a):
Jeszcze nie wiem czy przyjedziemy bo to strasznie daleko ;)
Mała poprawka :oops: W IAL nie ma przecież A1. No to my w A0

Na serio? To ja musze sie jeszcze douczyc... :oops:

A wlsanie myslalam ze Matrixa udusze bo mi zezarl 20 zl!!! :evil:

Posted

oj Blaira, botanika byla straszna....ja chodzilam 5 razy i juz z litosci mi zaliczyla, trzeba chodzic do skutku! i sie nie poddawac. A wiesz ze sa jeszcze warunki z przedmiotow? wiec nic straconego :)
ja botaniki ni w zab nie rozumiem a mam 3 w indeksie....podobnie jak ze statystyki :D

Posted

tylko ze warunek na zaocznych za jeden przedmiot to 400zl :( niestety trafilam na dr ktora postawil na swoim i reszta go nie obchodzi :( Boze co ja bym za dst dala w indeksie z botaniki :roll:

Posted

nie tylko na zaocznych warunek tyle kosztuje, u nas na dziennych tez 400, ale chyba od poczatku tego roku jest juz 500 zl....
ale nei wiem czy u was tez od poczatku tego roku, jest tak ze jak sie cwiczenia zaliczy to za egzamin warunku sie nie placi :) tylko jak sie cwiczen nie zaliczy...
pozdr.

ps. trzymam kciuki bys sobie poradzila z botanika

Posted

ooo nie wiedzialam ze podrozalo bardzo mozliwe ze dla nas tez. No wlasnie wszyscy mamy probelm z cwiczeniami bo z wykladu egzaminu nie mamy no chyba ze wlasnie sie nie zaliczy cwiczen :-?