zakla Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Jak w temacie, tylko podajcie jaki piesio, jaka klasa itp.:) Dziekuje z gory:] PS. Chce zobaczyc kto bedzie, kogo moge zobaczyc itd...:) A jak wiecie ze bedzie ktos kto tu nie bywa to tez wpiszcie! Najbardziej interesuje mnie chyba A0 duzych piesiow, ale dawac wszystko:D Quote
blaira Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 U mnie odpada dowiedzialam sie ze sem na sggw wlasnie zaczyna mi sie 25 lutego :-? hehe no chyba ze nie zalicze tego semestru (tfu tfu tfu) Quote
betty_labrador Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Blaira a Ty na zaocznych na Sggw pewnie? jaki Ty mas zkierunek przypomnij? ja jade chyba z Tosca Quote
blaira Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 ja zaocznie i dziennie tylko ze dziennie na UW a zaocznie studiuje na sggw zootechnike (narazie jeszcze studiuje zobaczymy jak dlugo ) Quote
Anulka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Jeszcze nie wiem czy przyjedziemy bo to strasznie daleko ;) Mała poprawka :oops: W IAL nie ma przecież A1. No to my w A0 Quote
betty_labrador Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Blaira a ktory rok? bo ja na trzecim jestem na zootechnice :) Quote
betty_labrador Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 a to dopiero zaczynasz nauki ;) fajnie, pewnie masz nieco inny program niz ja na dziennych :) no ale w kazdym razie...podobnie, zycze powodzenia :) Quote
PATIszon Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 blaira napisał(a):na pierwszym :wink: A chemie juz mialas? Bo jak nie to sie spotkamy.... 8) Quote
blaira Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 chemie organiczna mam w 2 semestrze, ale narazie wieksza grupa ludzi ma problemy zaliczyc botanike :-? Quote
zakla Posted January 21, 2005 Author Posted January 21, 2005 Anulka napisał(a):Jeszcze nie wiem czy przyjedziemy bo to strasznie daleko ;) Mała poprawka :oops: W IAL nie ma przecież A1. No to my w A0 Na serio? To ja musze sie jeszcze douczyc... :oops: A wlsanie myslalam ze Matrixa udusze bo mi zezarl 20 zl!!! :evil: Quote
blaira Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 hehehe Zakla twoj pies wie co dobre , burzoj :lol: Quote
PATIszon Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 blaira napisał(a):chemie organiczna mam w 2 semestrze No to sie spotkamy... 8) Quote
blaira Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 No to fajnie tylko narazie jak juz pisze mam duze problemy z botanike co moze spwodowac ze sie pozegnam z sggw, ale staram sie byc dobrej nadzieji Quote
betty_labrador Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 oj Blaira, botanika byla straszna....ja chodzilam 5 razy i juz z litosci mi zaliczyla, trzeba chodzic do skutku! i sie nie poddawac. A wiesz ze sa jeszcze warunki z przedmiotow? wiec nic straconego :) ja botaniki ni w zab nie rozumiem a mam 3 w indeksie....podobnie jak ze statystyki :D Quote
blaira Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 tylko ze warunek na zaocznych za jeden przedmiot to 400zl :( niestety trafilam na dr ktora postawil na swoim i reszta go nie obchodzi :( Boze co ja bym za dst dala w indeksie z botaniki :roll: Quote
betty_labrador Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 nie tylko na zaocznych warunek tyle kosztuje, u nas na dziennych tez 400, ale chyba od poczatku tego roku jest juz 500 zl.... ale nei wiem czy u was tez od poczatku tego roku, jest tak ze jak sie cwiczenia zaliczy to za egzamin warunku sie nie placi :) tylko jak sie cwiczen nie zaliczy... pozdr. ps. trzymam kciuki bys sobie poradzila z botanika Quote
blaira Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 ooo nie wiedzialam ze podrozalo bardzo mozliwe ze dla nas tez. No wlasnie wszyscy mamy probelm z cwiczeniami bo z wykladu egzaminu nie mamy no chyba ze wlasnie sie nie zaliczy cwiczen :-? Quote
betty_labrador Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 oj to kiepsko...masz ze sie uwzial.... Quote
Recommended Posts