Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej :loveu: Liiira, pamiętam ją ze schroniska :loveu: Ależ ona śliczna panna, przytyło się ślicznotce trochę :lol: Uściski i mizianko dla Liryy :loveu:

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Ojej :loveu: Liiira, pamiętam ją ze schroniska :loveu: Ależ ona śliczna panna, przytyło się ślicznotce trochę :lol: Uściski i mizianko dla Liryy :loveu:

czekaj wróć! mam 2 pytania:

- czy to TE Boręty, koło Tczewa?
- co wiesz o Lirze w schronisku (Ciapkowo)?

:)

Posted

[quote name='graphi']czekaj wróć! mam 2 pytania:

- czy to TE Boręty, koło Tczewa?
- co wiesz o Lirze w schronisku (Ciapkowo)?

:)

-Tak, te Boręty k. Tczewa (kurcze jakie one słynne :hmmmm: Skąd je graphi kojarzysz? :lol:)
- co wiem o Lirze w schronisku? Hmm.. Nie wiem jak tam trafiła. Pamiętam, że siedziała z innymi młodymi rozrabiakami w kojcu. Była w miarę grzeczna choć zdarzały jej się wybryki (np. raz zwiała mi z kojca, nie wracała na zawołanie i musiałam ją gonić po schronie a do najwolniejszych psów Lira nie należy :cool3:). Na spacerach ciągnęła tylko trochę (hmm.. trochę :evil_lol:), szukała okazji do zabaw, do psów innych była o ile pamiętam ok :hmmmm: Jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę ;)

Posted

Pinesk@ - to Ty mieszkasz na wsi z moimi Rodzicami! :) Przeprowadzili się kilka lat temu, mają dom przy sklepie to chyba Boręty 2 albo co...). :)
Lira... poza rowerzystami jest grzeczna, karna i miła. Słucha się, mamy opanowane kilkanaście komend. Jest teraz jej o wiele więcej niż w styczniu, gdy ją brałem (ze schronu :lol:).

Posted

No jaki zbieg okoliczności xD :lol: Boręty 2 blisko mnie, ja mieszkam w Borętach, poprostu ;)

Fajnie, że z Lirą Wam się układa :loveu: Może tak jakieś fotki nowe? :cool3: Z chęcią popatrzę na ten pyszczol jeszcze :lol:

Posted

Pinesk@ napisał(a):

Fajnie, że z Lirą Wam się układa :loveu: Może tak jakieś fotki nowe? :cool3: Z chęcią popatrzę na ten pyszczol jeszcze :lol:

No, właśnie. Jak się obrobicie ze sprawami, to bardzo prosimy o fotki Liry...:lol:

Pzdr.

• 4 weeks later...