graphi Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Dobre popołudnie! :) Wczoraj Lira hasała, polowała... :p Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 graphi napisał(a):Dobre popołudnie! :) Wczoraj Lira hasała, polowała... :p ...hasała, polowała i co dalej...? pzdr. Quote
stratoos Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A upolowała coś? Moze jakąś kurę na rosół? :evil_lol: Quote
graphi Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 ... no dobra... z czasem ostatnio kiepsko, jeszcze kilka spraw mi się spiętrzyło... a to takie a'la retro Quote
graphi Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 ... w ramach przerywnika - Zjawisko... :) Quote
Pinesk@ Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ojej :loveu: Liiira, pamiętam ją ze schroniska :loveu: Ależ ona śliczna panna, przytyło się ślicznotce trochę :lol: Uściski i mizianko dla Liryy :loveu: Quote
graphi Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Pinesk@ napisał(a):Ojej :loveu: Liiira, pamiętam ją ze schroniska :loveu: Ależ ona śliczna panna, przytyło się ślicznotce trochę :lol: Uściski i mizianko dla Liryy :loveu: czekaj wróć! mam 2 pytania: - czy to TE Boręty, koło Tczewa? - co wiesz o Lirze w schronisku (Ciapkowo)? :) Quote
Pinesk@ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='graphi']czekaj wróć! mam 2 pytania: - czy to TE Boręty, koło Tczewa? - co wiesz o Lirze w schronisku (Ciapkowo)? :) -Tak, te Boręty k. Tczewa (kurcze jakie one słynne :hmmmm: Skąd je graphi kojarzysz? :lol:) - co wiem o Lirze w schronisku? Hmm.. Nie wiem jak tam trafiła. Pamiętam, że siedziała z innymi młodymi rozrabiakami w kojcu. Była w miarę grzeczna choć zdarzały jej się wybryki (np. raz zwiała mi z kojca, nie wracała na zawołanie i musiałam ją gonić po schronie a do najwolniejszych psów Lira nie należy :cool3:). Na spacerach ciągnęła tylko trochę (hmm.. trochę :evil_lol:), szukała okazji do zabaw, do psów innych była o ile pamiętam ok :hmmmm: Jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę ;) Quote
graphi Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Pinesk@ - to Ty mieszkasz na wsi z moimi Rodzicami! :) Przeprowadzili się kilka lat temu, mają dom przy sklepie to chyba Boręty 2 albo co...). :) Lira... poza rowerzystami jest grzeczna, karna i miła. Słucha się, mamy opanowane kilkanaście komend. Jest teraz jej o wiele więcej niż w styczniu, gdy ją brałem (ze schronu :lol:). Quote
Pinesk@ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 No jaki zbieg okoliczności xD :lol: Boręty 2 blisko mnie, ja mieszkam w Borętach, poprostu ;) Fajnie, że z Lirą Wam się układa :loveu: Może tak jakieś fotki nowe? :cool3: Z chęcią popatrzę na ten pyszczol jeszcze :lol: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ja juz ten piekny portret widziałam w innej Galerii, ale i tutaj mogę się pozachwycać... Ah, ah, ah, zachwycam się!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Pinesk@ napisał(a): Fajnie, że z Lirą Wam się układa :loveu: Może tak jakieś fotki nowe? :cool3: Z chęcią popatrzę na ten pyszczol jeszcze :lol: No, właśnie. Jak się obrobicie ze sprawami, to bardzo prosimy o fotki Liry...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 U Cropki - cisza, tutaj tez cicho... pzdr. Quote
M&S Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Asiaczek napisał(a):U Cropki - cisza, tutaj tez cicho... pzdr. Cicho wszędzie, pusto wszędzie.....:cool3: A. Quote
graphi Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 no dobra, już jest głośno :) przepraszam za ciszę, trochę się działo.... zaliczyliśmy wszyscy wschód słońca - relacja poniżej.... Quote
jamnicze Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='graphi'] zaliczyliśmy wszyscy wschód słońca - relacja poniżej.... Ale obszerna relacja :evil_lol: Ale kolorki śliczne :p http://img527.imageshack.us/img527/1070/naplay001640.jpg Quote
Recommended Posts