M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jamnicze napisał(a):Ja dokładam swoje 3 grosze, że nie szczypał :diabloti: ...eee tam :eviltong: scypał A. Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 graphi napisał(a):chorera, 2:2 do przerwy :lol: ad. "kiedy fotki?" niebawem, niebawem, mam co obrabiać :) O, nocny marek :evil_lol: A. Quote
graphi Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Asiaczek']Dobre! Graphi - jaki wynik? pzdr. chorera, 2:2 do przerwy :lol: ad. "kiedy fotki?" niebawem, niebawem, mam co obrabiać :) Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nadal obrabiasz te fotki? Bo chyba doszły już nowe, co? Miło było poznac!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 graphi napisał(a):chorera, 2:2 do przerwy :lol: ad. "kiedy fotki?" niebawem, niebawem, mam co obrabiać :) Co tak wolno pracujesz nad fotkami? A może cropka przeszkadza, co?;) Pzdr. Quote
cropka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Co tak wolno pracujesz nad fotkami? A może cropka przeszkadza, co?;) Pzdr. Cropka nie przeszkadza :eviltong:. Po prostu nam doby nie starcza na wszystko, co musimy zrobić. Trzy tygodnie temu kupiłam nowe meble, których do tej pory nie skręciliśmy z braku czasu... Doba powinna mieć 36 godzin :roll:. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 cropka napisał(a):Cropka nie przeszkadza :eviltong:. Po prostu nam doby nie starcza na wszystko, co musimy zrobić. Trzy tygodnie temu kupiłam nowe meble, których do tej pory nie skręciliśmy z braku czasu... Doba powinna mieć 36 godzin :roll:. Ja co prawda nowych mebli nie kupowałam, ale tez czasu mi brakuje... Pzdr. Quote
graphi Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Cropka jest najwspanialszym Zjawiskiem, jakie mnie spotkało na tym łez padole, zatem Jej Osoba działa bardziej motywująco niz destabilizacyjnie. :) Tak, jak napisała - chcemy więcej i większych... no.... hmmm dób. :lol: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 graphi napisał(a):Cropka jest najwspanialszym Zjawiskiem, jakie mnie spotkało na tym łez padole, zatem Jej Osoba działa bardziej motywująco niz destabilizacyjnie. :) Tak, jak napisała - chcemy więcej i większych... no.... hmmm dób. :lol: Pięknie napisane...:klacz: Pzdr. Quote
M&S Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 graphi napisał(a):Cropka jest najwspanialszym Zjawiskiem, jakie mnie spotkało na tym łez padole, zatem Jej Osoba działa bardziej motywująco niz destabilizacyjnie. :) Tak, jak napisała - chcemy więcej i większych... no.... hmmm dób. :lol: Łał........:p A. Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ale cyrkowiec...;):lol: Imageshack - kicj fajne ujęcie A. Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ....masz rację gwiazda :p Imageshack - pieknisia A. Quote
gosiaja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='graphi']... takie się znalazło... Imageshack - kicj uroczy :) fajnie tu wygląda a obroży już nie mam bo we wtorek ją pogryzł na drobne kawałki Quote
cropka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 graphi napisał(a):Cropka jest najwspanialszym Zjawiskiem, jakie mnie spotkało na tym łez padole, zatem Jej Osoba działa bardziej motywująco niz destabilizacyjnie. :) Tak, jak napisała - chcemy więcej i większych... no.... hmmm dób. :lol: No i gdzie ja bym takiego drugiego wariata znalazła :p :buzi: gosiaja napisał(a):fajnie tu wygląda a obroży już nie mam bo we wtorek ją pogryzł na drobne kawałki No cóż, po obroży pozostało jedynie wspomnienia i pamiątka w formie zdjęć :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 gosiaja napisał(a):fajnie tu wygląda a obroży już nie mam bo we wtorek ją pogryzł na drobne kawałki Jak dla mnie - normalka...;) Lira - to rzeczywiście psia gwiazda...:loveu: Pzdr. Quote
Talia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Śliczna Lira:loveu:. Ma uszki podobne do mojej suni;) Quote
graphi Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 dzię-ku-je-my :) dzisiaj w planach wypad za miasto z psami :cool1: Quote
Recommended Posts