Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzika Figa- cudo cudo cudo po prostu. nie mam emotek itp, ale no cudownie. Bardzo dziękuję. Nie mogę niestety wstawić w pierwszy post, bo jak na razie nie zmieniam przegladarki, a z IE nie da się edytować, ale wykorzystam do allegro. Bardzo dziękuje w imieniu Grubego:)

• 2 months later...
Posted

hop! dala ogloszenie do metra i zadzwonił pan z okolic Tczewa. popytał o charakter, wielkość. ja popytałam o warunki itd, nie bardzo mamy w okolicy kogoś do sprawdzenia domu, więc dostałam namiary na weterynarz tego pana. sprawdzialm w siecie czy taki i taki pod takim numerem faktycznie istnieje. zadzowniłam i weterynarz potwierdził warunki oferowane psu; będzie mieszkal w domu, będzie się mial dobrze, ludzie nie są zamozni, ale bardzo dobrze traktowali swojego poprzedniego psa (w wieku kilkunastu lat musiał zostac uspiony). Przyszły wlasciciel bardzo pozytywnei odniosł się do kastracji Grubego. Jest mi trochę smutno- ze to trochę daleko- ale trudno.

Posted

pies z niebywałą osobowością. na zdjęciu widac jeszcze rany. Grubcio ledwo z życiem uszedł, psiaki z sąsiedniego kojca przeciągneły go prawie przez kraty i paskudnie poraniły. Teraz tam jest ścianka- psy nie widzą się juz i nie mają szans się pogryść.

tak go zapamiętam. tutaj na krótko przed spacerkiem wiosną 2009

• 1 year later...
Posted

dzwonił opiekun Grubego:) Dzwoni tak co kilka miesięcy, opowiadając to i owo. dzisiaj zadzwonił zatroskany, bo Grubcia swędzi skóra i jest zaczerwieniona. Okazało się, że Grubcio zasmakował w karmie kota i je tylko to. Poradziłam panu odstawić tą karmę i gotować Grubemu smaczne obiadki;) Pan zrozumiał o co chodzi i obiecał nie karmi psa kocią karmą..ekhm...:)