Charly Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 18. luty 2010: Gruby pojechal do domu:) Oto Grubcio:cool3::loveu:. Grubcio jest malutki, zółciutki i grubiutki. Jest wspaniały. Mały pies o niezniszczalnej psychice. Grubcio już od wielu tygodni przebywa w izolatce. Psy z sąsiedniego kocja próbowaly przeciągnąc go przez kraty....Grucio byl brzydko skaleczony. Ale teraz rana się już prawie zagoila:multi:. Grubcio wychodzi na spacerki. wychodzić z Grubciem na spacer to wspaniala sprawa. Otwierasz drzwi izolatki, otwierasz jego drzwi, a on rozpoznaje, że to ty, że nie było cię całe 2 dni i robi wymówki:evil_lol:. Tak się cieszy, że cięzko załozyc obroze. Kręci się, wierci się, skacze, radości końca nie ma:lol: W końcu wypadacie z budynku jak nakręceni. Małe zółte obwieszcza swiaty całemu a szczególnie tym "wrednym kundlom" z kojców obok, że to on Grubcio na spacer wychodzi. I leci, pędzi, leci, pędzi na złamanie karku. A potem się uspokaja. Poza schroniskiem powoli adrenalina opada. ładnie idzie, jest grzeczniutki, czasem szczeknie na rowerzystę, czasem na auto- ale tylko raz lub dwa- na wypadek gdyby ktoś zapomniał, kto jest szefem :lol: Grubcio jest bardzo fajnym, miłym, pewnym siebie, wesolym, wspaniałym bardzo pozytywnym psem. Jest silny, bardzo energiczny i bardzo czuły. Miewa napady miłości- okazuje swoje uczucia wtedy natychmiast i bardzo namiętnie. Jakos zawsze trafi jęzorem prosto w usta:mad: smutny w izolatce:( Quote
Valeur248 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Jej, jakie śliczne, maślane oczka :loveu::loveu: Quote
mgie Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Trzeba natychmiast go poogłaszać. Takie złotko nie może siedzieć w izolatce:cool3: Quote
Charly Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Wyszedl już z izo. teraz jest we wspólnym boksie. Widział mnie dziś i od razu zaczął szczekać: jestem teraz tutaj, jestem teraz tutaj. Ale nie jestem pewna psiaków w jego boksie i nie bardzo chce wyciągac go samego. Zobaczę dokladnie jacy jego kumple są następnym razem. Quote
Charly Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Grubcio był dziś na spacerku. W ogóle lwie serce jest w boksie z psami dużo większymi np. z Oskarkiem, ale Grubcio dobrze się tam czuje. Przynajmniej nie rządzi wszytkimi;) Zdjęcia pózniej. Tak w ogóle polecam tego psa. Jest świetny:loveu: Quote
mgie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ma jakieś ogłoszenia? Nigdzie tutaj ich nie widzę. Quote
Charly Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 pewnie już wszystkie opadły. nie wstawiałam tutaj. robilam mu na gumtree i na allegratce. musze odnowić. najlepiej byloby zrobić na portelu elblaskim. ale te robi jedna z naszych wolontariuszek. teraz jest na wakacjach. Quote
Vitka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Jego pozycja "w stadzie" chyba trochę się zmieniła... :roll: Czeka już bardzo długo...:-( Quote
Charly Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Grubcio w ogóle się załamuje. za dlugo już czeka. Ileż mozna...:-( Quote
Vitka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Poprosiłam kordonie o ogłoszenie na portelu. Quote
Charly Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 no ja też:) Wierzmy w czary i Grubcia nowy dom. Quote
Vitka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 no to czymamy kciuki! :diabloti::kciuki: Quote
Valeur248 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Podbijam Grubcia, który już szalał dziś w bawialni:cool3: Quote
clo Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 szalal w bawialni?dopiero znalazlam watek ale cudna z niego parowa!ma jakies ogloszenia? Quote
Dzika_Figa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Przydałaby mi się informacja o wieku Grubcia i czy jest wykastrowany... porządkuję wątek parówi Quote
Charly Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Dzika_Figa napisał(a):Przydałaby mi się informacja o wieku Grubcia i czy jest wykastrowany... porządkuję wątek parówi Wiesz co nie wiem. Ja typuje na 3 lata. Ale kto go wie. We wtorek poproszę weterynarza, zeby zajrzal(a) w zęby. Wykastrowany nie jest (jeszcze). Jesli znajdą się chętni pójdzie pod nóż. Quote
Dzika_Figa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 okej, jak już zmolestuję TŻ żeby mi "zrobił tam ładnie", to zamieszczę jego i innych na parowenblog blog Quote
Dzika_Figa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Sliczny, proszę ponownie o uzupełnienie jego informacji na wątku parówkowym i podmienienie linka na działąjący... to chyba Charly musi zrobić ;-) Quote
Charly Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 kurcze, ale ja nie mogę edytować postów z tym nowym dogo Quote
Dzika_Figa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Nawet jak klikasz dwa razy na edytuj? I podobno firefox sobie z tym radzi lepiej od explorera, a ja mam google chrome i właściwie żadnych problemów... To napisz mi tutaj co z jego ewentualną kastracją itd a ja go wrzucę na parówy... Quote
Charly Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 wiem wiem, musze zmienic- ale gadam i gadam i nie zmieniam, jutro zmienie;) Gruby nie jest wykastrowany, ma ok. 3 lata, przed wydaniem istnieje mozliwość kastracji Quote
Recommended Posts