ana666 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Kurcze, coś nie moge przegrać zdjęc z telefonu do laptopa:oops: Troche techniki i się gubie:evil_lol:, spróbuje jeszcze raz dzis:oops: Quote
Ola la Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 ana666 napisał(a):Kurcze, coś nie moge przegrać zdjęc z telefonu do laptopa:oops: Troche techniki i się gubie:evil_lol:, spróbuje jeszcze raz dzis:oops: nie jest tak zle kochana;) ja z kolei niszcze wszystko :evil_lol: od pilota po laptopa :lol: Quote
Bjuta Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ana666 napisał(a):Kurcze, coś nie moge przegrać zdjęc z telefonu do laptopa:oops: Troche techniki i się gubie:evil_lol:, spróbuje jeszcze raz dzis:oops: Próbuj, próbuj!!!! Nie mogę się doczekać! :loveu: Quote
Bjuta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Czy są jakieś wieści o naszym Bohaterze? Quote
Bjuta Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 E... nikt już nie pamięta o Brutusie... Mam nadzieję, że jest szczęśliwy. Quote
ana666 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Będe dzwonić do nich i się pytać co u Brutka;), nie mam ostatnio tylko czasu a zawsze przypomina mi się wieczorem i jest za pózno:oops: Quote
ana666 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Kurcze, dzwonilam zaraz po tym jak tu napisalam ale jakoś nie po drodze było napisac na atku... :/ a więc, z poczatku Brutek(tak zdrobniale mówią na niego) patrzyl na nich kątem oka, jak chcieli poglaskać uciekal, ogólnie bał sie ich, był nieufny...a teraz mówia ze nie mieli tak wiernego psa, chodzi z nimi wszedzie, oni go bardzo kochaja a on jeszcze mocniej odwzajemnia ta miłosc, wszedzie go zabierają, ma dlugie spacery, ogolnie i Brutus i właścicele bardzo szczęśliwi :)ze złych informacji, Brutus ma martwice wątroby, ale mówią że będą walczyc o to żeby jak najdłużej żył i dobrze sie czul, jezdzą z nim po specjalistach i jest leczony. Obiecali przesłac zdjęcia ale narazie nic nie doszło... Quote
Recommended Posts